Hallo en welkom op Separa!
Als je hier nieuw bent, raden we je aan even de regels en de informatie door te nemen,
ben je hier al bekend, dan welkom terug! Smile

-Het team
 
IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel|

.:Mindo:.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Admin || Black One
Aantal berichten : 492
Woonplaats : Haarlem

Character sheet
Age: 18 years I've survived
Species: Shapeshifter
Partner:: ?
avatar
BerichtOnderwerp: .:Mindo:. di okt 20, 2015 1:50 pm

Mindo


General


Full Name: Mindo Felicea Aeren
Call Name Mindo
Age: 17 jaar
Specie: Shapeshifter
Soul Colour: Black
Partner: Lyall
Job: Ze heeft geen vaste baan, vaak verhandelt ze goederen die ze of vindt of steelt. Daar haalt ze haar geld vandaan.
Sexual Orientation: Bisexueel
Group/Tribe: Geen, ze leeft alleen.


Appearence


- Menselijke vorm
General description:
Mindo is een relatief klein meisje met chocolade bruin haar dat tot ongeveer haar schouders reikt. Ze is redelijk tenger en slank gebouwd, wat ook te danken is aan het schaarse voedsel dat ze kan krijgen. Vergis je daar echter niet in, ze heeft meer kracht in haar lichaam dan dat je op het eerste gezicht zou zeggen.
Opvallend aan haar zijn haar gele, bijna goud kleurige ogen. Dit is geen normale oogkleur en geeft al een beetje weg dat ze een Shapeshifter is.
Qua kleding verschilt het een beetje. Ze heeft vooral praktische kleren aan waar vaak gaten en scheuren in zitten. Dit is omdat ze maar weinig geld heeft, en het onzin vindt dit uit te geven aan kleren. Vaak draagt ze een donker gekleurde, wollen mantel met een capuchon. Ook draagt ze bijna dagelijks leren handschoenen zonder vingertoppen.
Weapons: Gewoonlijk draagt Mindo geen echte, grote wapens met zich mee. Maar aan haar riem hangt altijd een dolk, voor het geval dat ze zich moet verdedigen. Ze kan ook met een boog omgaan en heeft een beetje ervaring met zwaarden.
Extra: Mindo heeft in haar menselijke vorm geen oren en staart, ze is er toe in staat bepaalde delen van haar lichaam in haar dierlijke vorm te veranderen (zoals oren, ogen, neus etc.) en kan dus wel een staart en oren laten staan als ze dit wilt, maar normaal gezien doet ze dit niet en verandert ze gewoon volledig terug naar een mens.

-Dierlijke vorm
General Description:
Mindo's dierlijke vorm hangt een beetje tussen een grote vos en een coyote in. Ze is bruin gekleurd met opmerkelijke markeringen. Ze behoudt dezelfde gouden ogen als die ze in haar menselijke vorm heeft. Het plaatje bovenaan deze kader geeft weer hoe ze er precies uit ziet.
Extra: Als Mindo in haar dierlijke vorm is kan je niet meteen zien dat ze een shifter is. In de verte lijkt ze op een nogal grote vos en als je er niet oplet zou je zeggen dat ze gewoon een wild beest is. Als je echter wat beter kijkt kan je zien dat ze wel opmerkelijke markeringen heeft en kan je er wel achter komen dat ze niet een gewone vos is.
Daarnaast is Mindo geen echte diersoort. Ze is een soort mix van een coyote en een vos.

Personality

Mindo is in het begin misschien niet het prettigste persoon om bij te zijn. Ze is nogal koppig en niet altijd even vriendelijk tegenover vreemdelingen. Ze is nogal verbitterd en heeft altijd wel een droge of sarcastische opmerking klaar liggen, waarvan ze niet bang is om die te gebruiken. Ze voelt weinig angst en is vaak overmoedig, waardoor ze zichzelf behoorlijk vaak de problemen in heeft gewerkt en zal werken. Haar grote nieuwsgierigheid speelt hierbij ook een rol.
Mindo is ook een prima leugenaar en ze zal vaak liegen om zich onder vervelende situaties uit te krijgen. Het is vaak bijna niet aan haar te zien wanneer ze liegt en wanneer ze de waarheid spreekt.
Ze is erg op zichzelf gericht en vertrouwd anderen niet echt snel. Het kan redelijk moeilijk zijn om dichtbij haar te komen of vrienden te worden. Tot voor heen heeft ze liefde altijd als onzin beschouwd, wegens een vroegere relatie. Maar door een zekere jongen genaamd Lyall, is ze er toch weer in gaan geloven.

Een van de vele minpuntjes van haar is dat ze best een geldwolf is. Ze heeft altijd een tekort aan geld en zal dan ook veel dingen doen om wat bij te verdienen. Ze is vaak makkelijk om te kopen en zal soms domme dingen doen enkel voor geld. Glimmende dingen zijn zeer geliefd bij haar.

Als je echter bevriend met haar weet te worden, valt ze wel mee. Bij bekende personen is ze een stuk meer open en is ze altijd wel in voor een grapje. Ze staat altijd wel klaar om streken uit te halen en is niet bang zich in gevaarlijke dingen te storten. Roekeloos is ze zeker, maar op een of andere manier weet ze meestal zonder teveel problemen weg te komen
Ook onder invloed van drank komen de bovenstaande karaktertrekken naar boven.

Tegenover vrienden is ze zo trouw als een hond, ze zal vertrouwde personen nooit laten vallen en zal kosten wat het kost proberen ze te beschermen.

Hoewel Mindo zich altijd sterk voor doet, heeft ze toch een aantal angsten. Ze is bijvoorbeeld best wel bang van hoogtes en heeft last van behoorlijke claustrofobie. Daarnaast is ze ergens ook wel bang voor mannen/jongens die een stuk groter dan haar zijn. Deze angsten probeert ze echter altijd te verbergen, al lukt haar dat meestal niet zo goed.

History
Mindo is geboren in een welvarend gezin in het White Territory. Haar ouders waren volbloed White Ones en haar oudere broer, die de test al had gedaan,  behoorde ook tot de White Ones. Vanzelfsprekend werd er dan ook verwacht dat Mindo naar de White Ones zou gaan. Haar ouders hadden echter al snel door dat Mindo toch een beetje anders was; ze hield van kattenkwaad uithalen en gedroeg zich een stuk wilder dan de meesten kinderen. Daardoor is ze heel erg streng opgevoed, wat haar echter alleen nog maar rebelser maakte. Toen ze op de leeftijd van 15 de test moest doen, werd duidelijk dat ze bij de Black Ones hoorde. Dit vonden haar ouders verschrikkelijk en een schande voor hun familie. Ze heeft haar familie nog maar één keer gezien na de test, dat was toen ze haar spullen meegaven. Ze spraken geen woord meer met haar en de uitdrukking op hun gezichten vertelde Mindo al genoeg.
Mindo had echter helemaal geen contacten in het Black Territory en was aan haar lot overgelaten. Weinig wezens wilden haar helpen, sinds ze uit het White Territory kwam. Ze had geen baan en wist de dagen enkel door te brengen door het weinige eten wat ze van vreemdelingen kreeg. Later kwam er echter een groep jongens, die haar onderdak en voedsel gaven in hun huis. Ze kon goed opschieten met de jongeren en had het eigenlijk wel prima. Echter kreeg ze na verloop van tijd door dat de groep niets goeds in zin hadden. Tegen haar waren ze vriendelijk, maar op straat sloten ze dealtjes en bemoeiden zich met andere vieze zaakjes. Mindo negeerde dit eerst, totdat ze erachter kwam dat ze echt alles deden voor geld, waaronder moorden. Dit ging haar te ver en ze is weggegaan.
Opnieuw leefde ze weer alleen en dit heeft haar bitter en hard gemaakt. Ze begon kleine dingen te stelen en die te verkopen en zo maakte ze net genoeg geld om haar dagen door te brengen. Nog steeds leeft ze op deze manier. Ze heeft een klein huisje in het Narthodal Forest wat goed afgelegen ligt en waar ze het meeste van haar tijd doorbrengt.

Family and relations
-Family
Olivier(Bespeeld door Dorian) is haar half broer
dit zijn allemaal NPC karakters en bestaan dus niet echt in de RPG!
Haar moeder is vermoord door een Soulless(Diabolic Esper), haar vader heeft ze geen contact meer mee. Ze leven allemaal in het Witte gebied.


-Relations
Dit gaat enkel over de karakters die ze in de RPG heeft ontmoet!
Dax: Vieze hufter dat je bent
Lyall: <3
Hunter: Nog geen mening
Callie: White Ones, bah
Jückle: Ik mag je wel!
Diabolic Esper: Ik hoop dat je wegrot in de dieptes van hell
Bastet: verwend beest, beweerd dat ze een god is. Pfff
Ciara: nog niet echt een mening
Asura:....
Victoria: Soulless, ik hoop dat je sterft
Olivier: Tja, weet ik het nog. Je bent blijkbaar niet eens mijn broer
Kitt: Je bent wel vriendelijk
Atilla: haha
Thomas: geen mening


♦.♦
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://separa.actieforum.com
.:Mindo:.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Off Game :: Introduction :: Characters-
Ga naar: