Hallo en welkom op Separa!
Als je hier nieuw bent, raden we je aan even de regels en de informatie door te nemen,
ben je hier al bekend, dan welkom terug! Smile

-Het team
 
IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel|

A strange vibe.. (RP Completed)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Aantal berichten : 8

Character sheet
Age: 12..Of 5..Of zo oud als het universum?
Species: Artificial Elemental
Partner:: Evil
avatar
BerichtOnderwerp: A strange vibe.. (RP Completed) ma okt 19, 2015 10:41 pm

Een dik, drukkend gevoel waaide door bomen van the Eternity Woods, dieren leeken zich verstopt te hebben, en een zwaar wolken bed valt over de maan.
Elk wezen met ook maar een beetje verstand van magie wist; er is iets in gang gezet, iets met genoeg kracht om een portaal tussen de dimenties van het bestaan te slaan, en een tunnel te leggen tussen de twee werelden.
Kleine, rood-paarse magische schokken schieten tussen het gebladerde naar alle randen van het bos, soms worden er dieren geraakt, soms mensen..Soms andere wezens, allemaal met het zelfde resultaat.
Ze voelen zich zwak, niet genoeg om blijvende schaden aan te richten.. Maar genoeg om pijn te doen, een leeg gevoel in hun ziel van bestaan.
Deze wezens weten meteen waar het vandaan komt, als een visioen zullen ze het zien.
Een portaal, net iets ter noorden van het bos zijn hart.
Een portaal verzamelt energie om zich te openen..


((Ps. Zie de tekening voor het portaal dat je vind in het bos))


Laatst aangepast door Daemosone op wo okt 21, 2015 10:35 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ex Teamlid
Aantal berichten : 135
Woonplaats : Dit forum is mijn thuis~

Character sheet
Age: 21 years
Species: Half-elf
Partner:: Gimme that can't sleep love~
avatar
BerichtOnderwerp: Re: A strange vibe.. (RP Completed) ma okt 19, 2015 11:37 pm

De nacht was stil en een vreemde druk hing in de lucht... Callie liep zo stil als ze kon door het gebied dat de Woods of Eternity genoemd werd. Het was niet haar eigen gebied, maar aangezien ze gehoord had dat er hier zeldzame planten zouden groeien die ze wel zou willen bekijken en misschien ook wel meenemen. Ze was voor haar gevoel nu ergens midden in het woud, terwijl ze hier niet hoorde te zijn. Haar katachtige companion, Solar, liep achter haar aan. Uit het niets zag ze een soort rood-paarse flits voorbij komen. Wat?! Ze knipperde even met haar ogen, de flits was weg. Vast mijn verbeelding.. Dacht Callie. Maar helaas bewees een tweede vreemde flits het tegendeel. Wat was dit? Waar kwamen die schokken vandaan?
Solar legde haar oren plat naar achteren bij het zien van deze felle flits, die recht op haar af kwam. "Solar!" Callie probeerde de naam van haar companion niet te schreeuwen toen ze zag dat de lichtflits met een schok de kleine kat raakte, want ze wilde niet verraden dat er een White Soul in het Gray gebied zat. Een derde lichtflits raakte Callie nog voordat ze iets anders kon doen. Voor de ogen van de half-elf verscheen een fractie van een seconde een beeld van een soort paars portaal. Toen dit beeld verdwenen was, bleef er een soort vreemd gevoel achter in het lichaam van de blonde vrouw, alsof ze plotseling een soort gebrek aan energie had.
"Solar, waar ga je heen?" zei ze op een half-fluisterende toon tegen haar animal companion. De beige kat liep weg van haar half-elf companion, in een totaal andere richting als waar ze zojuist heen liepen, ze liep in de richting waar die flitsen vandaan kwamen. Solar versnelde haar pas en Callie volgde de kleine kat.
Een rood-paarse gloed kwam van een stukje verderop, zag Callie nadat ze een stukje achter Solar aan gelopen had. Nu was het Callie die naar voren liep. Ik ken deze plek.... Schoot er door haar hoofd. Maar.. hoe was dat mogelijk? Ze was nog nooit eerder buiten het White gebied gegaan, tenminste niet voor zover zijzelf wist. Toen haar blik naar het paarsig gloeiende, cirkelvormige ding op de grond gleed, besefte ze zich waar ze de plek van kende. Het was het portaal dat ze gezien had toen die felle lichtflits haar geraakt had.
"Solar, blijf daar." sprak ze tegen haar companion, die nerveus was, maar wel gehoorzaamde. Er hing een soort onplezierige sfeer in de lucht, waarschijnlijk was dit de oorzaak waar Solar zich zo nerveus door voelde. Nu ze dichtbij het ronde ding stond voelde Callie zichzelf nog wat moeër en zwakker dan eerst. Misschien was het verstandiger dat ze een paar stappen terug zou doen...

____________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aantal berichten : 8

Character sheet
Age: 12..Of 5..Of zo oud als het universum?
Species: Artificial Elemental
Partner:: Evil
avatar
BerichtOnderwerp: Re: A strange vibe.. (RP Completed) di okt 20, 2015 6:34 pm

"Solar, blijf daar."  hoorde Crow. het geluid galmde door zijn oren, hoorde hij weer stemmen? Of was het zijn..'Vriend' Daemosone.
Maar nee, deze keer was het anders, een vrouwelijke stem, Alyshia? Nee.. Niet Alyshia, dat was onmogelijk, zij had hun verlaten.
"Hey, Kid! Keep it together will ya! We're almost there, and I need to keep my mind clear for 'just' a second, unless you want my amazing power to go to waste!"
De hoge, en veel te luidde stem van Daem galmde door zijn hoofd. Maar hij had een punt, nadat Yuk hun verbannen had uit Caerundral en in hun pocket-dimentie gegooid had, heeft Daemosone jaren gewerkt aan het openen van een portaal.

Crow draaide zijn hoofd omhoog, voor zijn ogen zag hij de dikke, zwarte energie van Daemosone's lichaam om hem heen, en door de oogkassen zag hij een fel wit licht aan het eind van de tunnel.
Dit is iets waar Crow nooit aan had kunnen wennen, zijn lichaam delen met Daem, hij voelde niks.. Alles wat hij kon doen is zijn ziel laten zweven achter Daemosone's ogen, en naar buiten kijken. De controle kon hij niet pakken, wat voor hem dan ook oneerlijk was, want zijn 'vriend' stond er nog wel eens bekend om de besturing van zijn lichaam hem uit handen te pakken.
Het licht werd feller, hij was er. Eindenlijk kon hij weer de grond voelen, als Daem hem dat zou toelaten.

Bijna daar, BIJNA DAAR!
Daemosone voelde het door zijn hele lichaam tintelen. Was het tintelen? of geprikkel-Ach ja, wat boeit het! vrijheid, daar ging het om!
Als hij nu heel even nog die ziel met zich mee droeg van dat-Ergh..Kind, dan kon hij ze allebij naar buiten gooien!
Weken van stil hangen in het niets, gek werd hij er van. Maar hij zal ze wel wat laten zien, wie de bewoners van deze wereld ook zijn! Daemosone, is BACK! Master of evil, consumer of souls, destroyer of Skirnair, tamer of long-ear--...Wacht, CRAP, concentreren.
Met behoorlijk wat moeite duwde hij zich vooruit met het laatste beetje energie in zijn lichaam, hij voelde de zielen in zijn lichaam langzaam op branden terwijl hij uit het portaal schiet, en het licht in springt.
Even blijft hij daar hangen.. Hij kijkt rond, bomen. Een klein riviertje niet ver van hem vandaan, een raar katachtig wezen, en een 'Long-ear'.
Ok..Nu hoefde hij alleen te landen, zo moeilijk kon het niet zijn. Natuurlijk, dacht Daemosone, ik ben de krachtigste shapeshifter in het uni-
En toen werd alles zwart.Er schoot een zwart, Schaduw-achtig wezen het portaal uit, gevolgd door een luidruchtige grom. Alle rood-paarse schoken die als een wilde tornado om het portaal heen vlogen leken te stoppen, alsof de tijd even stil stond..Misschien was dat ook zo.
Toen vloog alle energie die verzameld was terug her portaal in, met veel lawaai galmde het geluid van kwade void-wezens en gevangenen uit het zwarte magische gat in de grond gevolgd door een stille implosie.
Het portaal was gesloten, en alleen het rare, zwarte wezen leek daar stil te hangen in de lucht.
Het wezen was klein, zeer klein. Hoogstwaarschijnlijk niet veel groter dan een 5-jarig kind. Met twee gloeiende witte ogen, en zeer lange klauwen aan zowel zijn voeten en zijn armen.
Zijn lichaam leek gemaakt te zijn van een soort van zwarte schaduw, alsof het licht zichzelf om hem heen boog, waaronder je zeer soms wat paarse of roden schokken van pure magische energie kon zien flitsen.
De wit-gloeiende ogen van het weze sloten zich, en hij hing daar voor een seconden voordat hij achterover viel, en ter gronden stortte.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ex Teamlid
Aantal berichten : 135
Woonplaats : Dit forum is mijn thuis~

Character sheet
Age: 21 years
Species: Half-elf
Partner:: Gimme that can't sleep love~
avatar
BerichtOnderwerp: Re: A strange vibe.. (RP Completed) di okt 20, 2015 8:12 pm

De half-elf zette enkele stappen achteruit en wierp kort een blik op Solar. De kat voelde zich zichtbaar helemaal niet op haar gemak. Plots gebeurde er iets, iets dat eigenlijk best voorspelbaar was, maar wat Callie alsnog niet aan zag komen. Toen haar katten-companion begon te blazen naar het portaal, draaide Callie zich weer terug naar het portaal. Ze schrok een beetje toen er een wezen uit het portaal kwam. Zijn of haar verschijning werd gevolgd door een hoop kabaal dat leek op gegrom en een soort tornado van paarse lichtflitsen, waarna het portaal zich met nog meer lawaai sloot. Callie bleef even staren naar het schaduwzwarte wezen dat nu boven de plek waar het portaal zich bevonden had zweefde. Het leek op een soort.. Antropomorfisch konijn dat zo groot was als een menselijke kleuter? Maar dan een stuk schaduw-achtiger en met klauwen, een lange zigzagstaart  en heel wat minder pluizig. Het ding dat zojuist uit het portaal tevoorschijn gekomen was leek eigenlijk helemaal niet op een konijn, hoe was ze daar ooit bij gekomen? Het wezen zweefde nog even voordat het zijn of haar witte, lichtgevende ogen sloot en uit de lucht viel.
Callie durfde het wezen niet aan te raken, het was duidelijk niet van deze wereld (letterlijk) en wie wist wat er allemaal met haar zou kunnen gebeuren als ze het schaduwwezen aan zou raken?! Dit was iets dat ze nooit van haar leven had kunnen bedenken bij "een nachtje het Grijze gebied binnenlopen". Solar, daarintegen, was naar het zwarte wezen toegelopen en snuffelde nu aan een van de twee grote oren van het waarschijnlijk bewusteloze ding. Waarschijnlijk was dit iets waar ze zich beter niet mee zou moeten bemoeien, maar Callie's eigenwijs- en nieuwsgierigheid wonnen deze nacht van haar verstandigheid en dus liep ze ook naar het zojuist verschenen wezen toe. Ze ging op haar hurken er bij zitten. "Gaat het?" vroeg ze aan het wezen, al had ze geen flauw idee of die haar wel zou kunnen verstaan.
OOC: Kun je hier iets mee?
OOC 2: Andere mensen mogen er nog bijspringen als ze willen ^-^

____________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aantal berichten : 8

Character sheet
Age: 12..Of 5..Of zo oud als het universum?
Species: Artificial Elemental
Partner:: Evil
avatar
BerichtOnderwerp: Re: A strange vibe.. (RP Completed) di okt 20, 2015 8:46 pm

Crow was duizelig, hij voelde zijn hele wereld om zich heen draaien.. Wacht, Crow voelde iets?
"Daem..D-Daem, ben je daar?" Zijn woorden maakte een echo door zijn hoofd. Even was het stil. "V-Volgends mij is het gelukt..B-Ben je--"
"..Nachtje...Grijze ge-.. lopen."
"Wat..Waar heeft Daem het over?" Dacht Crow, terwijl zijn woorden door zijn lichaam heen klonken. Even was hij vergeten dat ze ook hetzelfde hoofd deelden.
Nogmaals probeerde Crow zijn ogen te openen, maar het lukte niet. Daemosone's energie zat nog om zijn lichaam heen.
"Gaat het?"
"Nee! Nee, h-het gaat niet, h-help! Daem waar heb je het over!? Waar is mijn broer. H-Help!?" Crow raakte in paniek, maar er kwam geen woord uit hun mond. Geen enkele beweging..

Niet ver van het schaduw wezen zat een behoorlijk jong uitziende half-elf gehurkt, met een verbaasde uitdrukking. Helaas konden Daem en Crow dit niet zien.
Daem was niet bij bewust zijn. Hij had te veel van zijn energie gebruikt om het portaal te sluiten voordat de Skirnair er door konden, en te lang gewacht met zijn landing.
Zeer langzaam begon de zwarte energie zich te vergroten, en met een zacht gekrak ongeveer klinkend als dat van buigende botten bracht het zichzelf in een andere vorm.
Het groeide iets, al was het niet veel, tot het ongeveer een meer mensenlijke vorm aan genomen had. Vijf vingers, twee gloeiende ogen, twee benen met voeten..
En zonder controle van Daemosone en Crow bracht de magie zich in beweging, langzaam trok het zich trug, en liet deze het originele lichaam achter.
De schaduwen trokken zich trug, en stukje bij beetje kon iedereen zien wat er onder de laag magie zat.
Niets meer dan een kind, niet veel ouder dan 12 jaar, met licht paarse ogen en gekleed in een zwaar metalen harnass met een zwart kruis op zijn borst.
Over dit harnas droeg hij een lange rode jas, met een gouden trim die hij van zijn vader had gekregen voor zijn twaalfde verjaardag, als dank voor het helpen in hun alchemisten winkeltje.
Er hing ook een sjaal om zijn nek, of wat er dan van over is. Het stukje rode stof was oud en gerafeld, en hing er maar zielig bij.
Daem was weg..Nu lag er alleen Crow nog, in een replica van zijn oude lichaam.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ex Teamlid
Aantal berichten : 135
Woonplaats : Dit forum is mijn thuis~

Character sheet
Age: 21 years
Species: Half-elf
Partner:: Gimme that can't sleep love~
avatar
BerichtOnderwerp: Re: A strange vibe.. (RP Completed) wo okt 21, 2015 2:43 pm

Er gebeurde iets vreemds, alsof dat vannacht nog niet vaak genoeg gebeurd was. Er klonk een gekraak dat niet bepaald prettig klonk en bijna meteen nadat dat gekraak was begonnen, begon het lichaam van het zwarte schaduwwezen zich te vervormen. Eerst begon het lichaam wat te groeien en daarna leek het alsof een soort laag van schaduw zich losmaakte van het lichaam en hetgene dat zich daaronder bevond bloot kwam te liggen. De schaduwachtige huid van het nu wat grotere (maar nog steeds redelijk kleine) wezen was plaats aan het maken voor een wat menselijker uiterlijk. Ook de klauwen veranderden in mensenhanden en de oren en staart verdwenen. Callie stapte terug. Wat?! Dacht de half-elf, die overeind gekomen was en een stukje achteruit gestapt was. Callie keek even met een verbaasde en verraste uitdrukking naar Solar, die haar met een net zo'n vreemde uitdrukking terug aankeek. De blonde vrouw had wel eens shapeshifters gezien en er verschillende dingen over gehoord, maar die kwamen voor zover zij wist niet uit een of ander vreemd portaal dat uit een andere wereld leek te komen en daarom wist ze niet zeker hoe betrouwbaar dit wezen was.
Toen ze weer terugkeek naar het wezen dat langzaam van vorm veranderde, lag er geen schaduw-konijn-wezen meer. Zijn lichaam had plaatsgemaakt voor dat van een menselijke jongen van, hoe oud zou hij zijn, 13 jaar of zo? Het kind droeg vreemd genoeg een soort harnas, dat er veel te zwaar uit zag voor zo'n jochie, met op de borst een soort zwart kruis. Over deze bepantsering droeg hij een lange rood met gouden jas en om zijn nek hing iets dat waarschijnlijk ooit een sjaal was geweest.
Callie kwam weer dichterbij toen ze er negenennegentig procent zeker van was dat het veilig was voor haar om weer naar de shapeshifter toe te lopen. Wat moet ik doen? Wat moet ik doen?! Ik heb zojuist een raar portaal zien openen, daar een wezen uit zien komen en daarna is dat wezen in en mens veranderd.. Callie raakte een beetje in paniek. Gelukkig wist Solar wel wat ze kon doen. De kat was namelijk naar het jochie toegelopen en begon zijn gezicht te likken met haar rasperige tong. "Solar, stop!" half-fluisterde ze tegen haar companion, die niet luisterde en gewoon doorging met het likken van de wang van de bewusteloze, of misschien zelfs dode, jongen. Dit was een beetje een rare situatie, die waarschijnlijk niet veel raarder zou kunnen worden dan dat het al was. "Solar!" zei ze nog eens op een soort schreeuwende fluistertoon tegen haar companion.

____________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aantal berichten : 8

Character sheet
Age: 12..Of 5..Of zo oud als het universum?
Species: Artificial Elemental
Partner:: Evil
avatar
BerichtOnderwerp: Re: A strange vibe.. (RP Completed) wo okt 21, 2015 3:57 pm

Daemosone

Crow voelde langzaam het gevoel in zijn lichaam terug keren, zijn borst begon weer te bewegen, puur alleen als een reactie, iets wat hij gewend was en nooit afgeleerd had.
Natuurlijk hoefde hij niet echt adem te halen.. Een harstlag had hij dan ook niet. Alleen twee zielen die een lichaam deelden van pure magische kracht, verkregen uit de zielen van anderen.
Crow wist dat Daemosone hier dan ook graag over opschepte, maar vandaag niet
Vandaag was Daemosone stil.. En terwijl Crow hier meestal blij mee zal zijn, want veel rust kreeg hij niet, was hij vandaag verontrust door de stilte.
Het is raar dat je je zo kan ergeren aan dingen, en als ze dan eindenlijk weg zijn, mis ze je.
Dit gevoel had Crow nu.. Hij was alleen, geen gegil of gegrom over wie het lichaam mocht besturen, geen gevecht over we wel of niet de ziel van een klein kind moesten opeten omdat 'hij toch al dood ging'.
Even viel er een koude rilling over Crow's wang.

D-Daem ben je daar, alsjeblieft we moeten opstaan!?
Crow riep uit, hopend dat de rilling veroorzaakt was door Daem, maar er kwam geen antwoord. Even was het weer stil.
Solar, stop!
Nogmaals galmde er woorden door Crow's oren, het tintelende gevoel ging door.
Waar kwamen deze woorden vandaan..? Het was niet Daem. Daem's ziel lag aan stukken zonder een Soul Gem, wist Crow.
En als hij niet opschoot dan zou zijn.. Nee, nee daar kon hij niet aan denken.
Langzaam begon hij de kracht in hun lichaam te verzamelen om hun ogen te openen.

"Solar!"
Ja. Naar het geluid toe, kom op, neem de controle!


Langzaam kwam het in pantser beklede kind in beweging, het oog aan de kant waar Solar hem aan het likken was opende zich langzaam, en zijn vingers sloten zich langzaam tot twee vuisten.
H-help..
De stem was zwak, en de lippen van het kind leken zich niet eens te bewegen, alsof hij was vergeten zijn mond te openen.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ex Teamlid
Aantal berichten : 135
Woonplaats : Dit forum is mijn thuis~

Character sheet
Age: 21 years
Species: Half-elf
Partner:: Gimme that can't sleep love~
avatar
BerichtOnderwerp: Re: A strange vibe.. (RP Completed) wo okt 21, 2015 6:39 pm

Callie Ophelia Rox

Nature plays, nature wins

Het leek alsof Solar het shapeshifter-kind weer bij bewustzijn had kunnen krijgen, want langzaam opende hij een van zijn ogen. De beige kat stapte achteruit en keek Callie aan. De half-elf vrouw zag dat de handen van de jongen zich tot vuisten balden. Een zwakke stem klonk, waarschijnlijk was het die van het kind dat nog steeds op de grond lag. "H-help..." zei de stem zachtjes. Het verbaasde Callie dat de lippen van de jongen niet echt bewogen toen ze zijn stem hoorde. "Ik wil je wel helpen," zei Callie bijna meteen tegen de jongen, terwijl ze weer door haar knieën zakte zodat ze beter zou kunnen horen wat hij zei (als hij nog dingen zou zeggen). "Wat kan ik voor je doen?" haar stem klonk bezorgd maar ook lichtelijk paniekerig, hoewel ze haar best deed om dat laatste niet te laten merken. Ze wist niet helemaal zeker of het jongetje wel de eigenaar van de stem was, maar aangezien er niemand anders dichtbij genoeg was, ging ze er maar vanuit dat het wel zo was.
♦.♦

____________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aantal berichten : 8

Character sheet
Age: 12..Of 5..Of zo oud als het universum?
Species: Artificial Elemental
Partner:: Evil
avatar
BerichtOnderwerp: Re: A strange vibe.. (RP Completed) wo okt 21, 2015 7:15 pm

Daemosone
Nogmaals hoorde Crow een stem. Veel duidenlijker deze keer.
Ik wil je wel helpen, Klonken de woorden, terwijl Crow langzaam zijn hoofd draaide naar de bron van deze stem.
Wat kan ik voor je doen?
Langzaam haalde hij weer adem, en keek hij naar de persoon aan zijn zijden.
Een elf..Of half elf, wist Crow. Een pijn schoot door zijn hoofd, en hij sloot snel zijn ogen weer, snel zag hij herinneringen voor zich heen flitsen, en hij voelde Daemosone's ziel langzaam tot beweging komen.

"..Alyshia?"-Wacht, nee..Hij moest zeggen wat Daem hem verteld had, nu hij nog bij bewust zijn was.
"G-Gem, en energie, s-snel.. Langzaam probeerde Crow zich weer omhoog te helpen, maar ver kwam hij niet. Hij kreeg net zijn rug van de grond af voor hij weer achterover viel.

Raag genoeg, leek hij niet gewond. Er was geen schrammetje op de jongen te bekennen, en als je hem zal aanraken zou men een tintelend gevoel krijgen, alsof je een object aan zou raken die geladen was met statische elektriciteit.
Zijn hele lichaam, inclusief zijn kleding voelde hetzelfde aan. Koud, en vol met energie.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ex Teamlid
Aantal berichten : 135
Woonplaats : Dit forum is mijn thuis~

Character sheet
Age: 21 years
Species: Half-elf
Partner:: Gimme that can't sleep love~
avatar
BerichtOnderwerp: Re: A strange vibe.. (RP Completed) wo okt 21, 2015 10:24 pm

Callie Ophelia Rox

Nature plays, nature wins

De jongen leek langzaam adem te halen en keek Callie even aan. Al snel sloten de ogen van het jochie zich weer, alsof hij pijn had. "Ga-" Callie kon nog niet eens haar woord afmaken omdat de jongen weer zwakjes begin te praten en ze misschien zou moeten luisteren naar wat hij zei in plaats van door hem heen te praten. "..Alyshia?" zei het jochie met de zwaar uitziende armor aan. "G-Gem," sprak hij daarna. "En energie, s-snel.." Callie kwam weer een beetje omhoog toen ze zag dat de jongen begon te bewegen. Hij probeerde zichzelf omhoog te drukken, leek het, maar hield het niet echt lang vol en viel al snel weer terug achterover op de grond.
Waar die vreemde shapeshifter-jongen het ook over heeft, ik ga hem helpen. Was een van de weinige dingen die op dat moment door Callie's hoofd schoot. Zonder er echt heel ver bij na te denken probeerde ze het jochie op te pakken. Bij de eerste aanraking kreeg ze een soort statische schok, waardoor ze snel haar hand terugtrok. Opnieuw proberen. Dacht ze en deed precies dat wat ze dacht. Ze probeerde de irritante statische elektriciteit-achtige schokken te negeren terwijl ze probeerde om het kind op te pakken.
Het was best moeilijk voor haar om het jochie goed op te tillen, ook al was hij wel een stuk lichter dan was ze had verwacht. Toen hij eenmaal goed (en voor haar gevoel veilig) in haar armen hing, besloot ze om hem mee terug te nemen naar het White gebied, want om nog verder het Grey gebied in te gaan leek haar niet zo verstandig. Ze liep zo snel als ze kon naar de richting waar voor haar gevoel het witte gebied was, maar durfde niet te rennen, want als dat jongetje uit haar armen viel zou dit alles er niet veel beter op worden. Wie of wat dit jongetje ook was, of waar hij ook vandaan gekomen was via dat portaal, Callie was vastbesloten om hem te redden, wat dat ook mocht betekenen in dit geval. Ze kon er niet eens aan denken om hem zomaar bewusteloos daar achter te laten in een bos vol met gevaarlijke wezens. De nacht begon al langzaam te veranderen en de lucht begon een beetje lichter te worden en Callie begon zich af te vragen hoe lang die vreemde gebeurtenis met het portaal geduurd had.
♦.♦

OOC: Ik heb Johnno's toestemming om Daemosone/Crow terwijl hij (soort van(?)) bewusteloos is, verplaatsen ^^ ((Ik weet niet hoe streng dit forum is met dit soort dingen, dus voor alle zekerheid zet ik dit er maar bij))
To be continued~ (in een nieuw topic)

____________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: A strange vibe.. (RP Completed)

Terug naar boven Ga naar beneden
A strange vibe.. (RP Completed)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Grey Territory :: Woods of Eternity-
Ga naar: