Hallo en welkom op Separa!
Als je hier nieuw bent, raden we je aan even de regels en de informatie door te nemen,
ben je hier al bekend, dan welkom terug! Smile

-Het team
 
IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel|

The sauruma species

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Aantal berichten : 83

Character sheet
Age: 34 Sauruma-jaren, omgerekend zou dat ongeveer 17 mensenjaren zijn
Species: Sauruma
Partner:: Uh.....
avatar
BerichtOnderwerp: The sauruma species za okt 17, 2015 1:42 pm

Wat zijn Sauruma’s precies? Dat is een vraag die de mensen die Pterra’s avatar (en profielplaatje) gezien hebben zich misschien afvragen. Sauruma’s zijn een species die ik (Marieke) heb verzonnen. In dit topic ga ik proberen wat informatie te geven over deze soort.

Uiterlijk
Sauruma’s zijn humanoid wezens, wat betekend dat ze ongeveer dezelfde lichaamsvorm hebben als een mens. Voorbeelden van andere humanoid wezens zijn elven, goblins en orcs. Ze lijken waarschijnlijk het meest op een soort reptielachtige mensen. Sauruma’s zijn gemiddeld ongeveer even groot als mensen (als je de hoorns die sommigen van hen hebben niet meetelt).
Hun geschubde huid kan iedere mogelijke kleur hebben en is vaak ruw van structuur. Ze hebben drie (redelijk dikke) vingers aan iedere hand, waarvan één vinger een duim is, die uitlopen in puntige klauwen. Hun voeten hebben drie tenen (die ook eindigen in klauwen), twee “voortenen” en een kleine teen/klauw aan de achterkant van de voet. De achterste klauw kan gebruikt worden als een soort duim, waardoor sauruma’s ook dingen vast kunnen pakken met hun voeten. De klauwen zijn vaak grijs van kleur.
Voorbeeld (schets)tekeningen van handen/voeten:
 
Sauruma’s hebben grote, puntige oren en vaak puntige tanden. Ook hebben ze haar op hun hoofd dat erg lijkt op dat van mensen. Sommige sauruma’s hebben hoorns of stekels op hun hoofd. Pterra, bijvoorbeeld, heeft een soort hoorn op haar voorhoofd die naar achteren en naar boven uitloopt en een klein stekeltje op de punt van haar neus. De stekels hebben dezelfde kleur als hun klauwen, terwijl hun "hoorns" (uitstekende delen op hun hoofd) meestal ongeveer dezelfde kleur hebben als hun huid. De huid van een sauruma is maar één kleur, maar sommigen hebben een soort sproeten of wijnvlekken (zoals mensen het noemen) in een donkerdere variant van hun huidskleur.
Sauruma's hebben geen staart.

Leeftijd
Sauruma’s worden ouder dan mensen, maar zijn ook later volwassen. Ze doen er ongeveer twee keer zo lang over om volwassen te worden. (Een sauruma zou 36 zijn als deze net zover ontwikkeld is als een 18 jarig mens)

Leefstijl
Sauruma's leven al een lange tijd zij aan zij met de elven, mensen en andere (semi-)vriendelijke soorten van Separa, dit ging (en gaat nog steeds niet) altijd vlekkeloos. Sauruma's worden vaak een beetje vreemd aangekeken door wezens die niet veel van de soort kennen aangezien ze lijken op een soort combinatie tussen mensen en vleugelloze draken.
Sauruma's hebben ongeveer dezelfde leefstijl als mensen, ze wonen vaak met gezinnen en soms met hele families bij elkaar.

Dit kan/zal later nog aangepast worden

____________________
Pterra
I know where the greener grass grows, you just have to follow to the other side((Amazing avatar art is gemaakt door mijn beste vriendin))
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The sauruma species
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Handbook :: The book of idea's :: Special Species-
Ga naar: