Hallo en welkom op Separa!
Als je hier nieuw bent, raden we je aan even de regels en de informatie door te nemen,
ben je hier al bekend, dan welkom terug! Smile

-Het team
 
IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel|

Uitleg: Soul Colours

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Admin || Black One
Aantal berichten : 492
Woonplaats : Haarlem

Character sheet
Age: 18 years I've survived
Species: Shapeshifter
Partner:: ?
avatar
BerichtOnderwerp: Uitleg: Soul Colours ma jul 06, 2015 11:18 pm

Separa

The world is a book, and those who do not travel read one page.

Zoals je hier al kunt lezen, zullen alle wezens die de juiste leeftijd hebben bereikt een bepaalde test ondergaan. Deze blijft geheim tot je hem moet ondergaan. In deze test wordt bepaald bij welke Soul Colour je thuis hoort. Mocht je niet bij de White Ones of de Black Ones horen, wordt je 'verstoten' naar The Grey Ones.

!Let op!
De leeftijd waarop je de test moet doen verschilt per soort! Voor wezens die op 4 poten lopen (wezens die voornamelijk dierlijk zijn, maar met menselijke intelligentie en de mogelijkheid om te praten) is de leeftijd 1,5 jaar, gezien dat de leeftijd is dat de meeste dieren volwassen beginnen te worden.
Voor wezens op 2 poten (mensen, faunen, shifters, tovenaars etc.) is de leeftijd 15 jaar.


-The White OnesDe wezens die zichzelf de White Ones noemen en thuis zijn in het White Territory zijn vaak goed van hart. Ze hebben meer ‘goede’ eigenschappen dan ‘slechte’. Houd er echter wel rekening mee dat dit een relatief begrip is, wat de een een goede eigenschap vindt, is voor de ander een slechte.
Echter zijn geen van deze wezens perfect, iedereen heeft zijn mankementen en slechte eigenschappen. Over het algemeen zijn de White Ones echter rustig en kalm en geven ze veel om de wereld en de natuur om zich heen. Ze houden vaak van schone omgevingen en zijn erg op zichzelf gericht. Neem dat niet verkeerd op, als het nodig is zullen ze altijd iemand van hun eigen soort helpen, maar ze zijn liever alleen en stellen rust op prijs. White Ones zijn veel bezig met de natuur en stellen dit vaak boven zichzelf.
Een van de slechte kanten van de White Ones, is dat ze soms wat arrogant en narcistisch kunnen zijn. Doordat hun eigen gebied zo schoon en mooi is, hebben ze soms de neiging zichzelf boven de andere soorten te stellen. Dit zorgt soms voor frustratie, vooral vanaf de kant van de Black Ones.

De bovenstaande omschrijving is dat van een gemiddelde White One, je karakter kan hier natuurlijk van verschillen! Hou er echter wel rekening mee dat je karakter tenminste een paar van deze eigenschappen heeft, anders zou hij of zij niet bij de White Ones thuis horen.-The Black OnesDe wezens die zichzelf de Black Ones noemen en thuis zijn in het Black Territory zijn vaak, zoals de naam al doet vermoeden, wat duisterder van aard. Ze zijn kil en niet altijd even gemakkelijk in de omgang. Echter hebben de Black Ones een zeer sterke onderlinge band met elkaar. Ze zullen altijd opkomen voor de zwakken en iedereen zal elkaar beschermen. Er zijn weinig geheimen en onderling vertrouwt bijna iedereen elkaar. Black Ones zijn echter wel hard. Ze zijn vaak doorgewinterde krijgers die veel kracht bevatten. Ze zijn harde werkers en zeer monotoon. Iedereen is aan elkaar gelijk, hun koning bevind zich dan ook vaak onder het volk en wordt op dezelfde manier behandeld.
Hoe vriendelijk en open ze tegen elkaar zijn, hoe gesloten en vijandig ze zijn tegenover de andere soorten. De Black Ones hebben vooral een hekel aan de White Ones, omdat ze zich, in hun ogen, beter vinden dan de rest. Black Ones willen vaak niets te maken hebben met de andere soorten en onderhandelen vaak alleen met andere soorten als dit echt nodig is.

De bovenstaande omschrijving is dat van een gemiddelde Black One, je karakter kan hier natuurlijk van verschillen! Houd er echter wel rekening mee dat je karakter tenminste een paar van deze eigenschappen heeft, anders zou hij of zij niet bij de Black Ones thuis horen.-The Grey OnesDe wezens die zichzelf de Grey Ones noemen zijn slim en listig. Ze zijn gehecht, maar alleen aan de wezens van hun soort. Het vertrouwen winnen van een Grey One is moeilijk.
Je hoeft maar van een andere stam of familie te zijn en je word gewantrouwd. Grey Ones grijpen hun kansen wanneer ze deze zien, of dit nu andere in problemen brengt of niet. Ze houden eigenlijk alleen rekening met de genen die ze echt vertrouwen. Grey Ones zijn uitstekende leugenaars en lokken buitenstaanders dan ook maar al te graag in de val. Ze hechten zich niet vaak aan een omgeving en zijn dan ook flexibel. Grey Ones zijn vaak vrolijk en druk van karakter. Maar laten dat alleen zien als ze onder elkaar zijn. Veder hebben ze er geen problemen mee zo gemeen mogelijk te doen tegen buitenstaanders en deze het leven zuur te maken. Ze stoken het liefst de spanningen tussen de White Ones en de Black Ones flink op, dit omdat ze zijn verstoten en beide soorten op hen neer kijken.

De bovenstaande omschrijving is dat van een gemiddelde Grey One, je karakter kan hier natuurlijk van verschillen! Het karakter van Grey Ones kunnen zeer verschillen, omdat zij de verstotene zijn.
Houd er echter wel een beetje rekening mee dat je karakter tenminste een paar van deze eigenschappen heeft.


Dan zijn er nog The Soulless.
The Soulless is een zielkleur die onderaan de sociale ladder staat. Ze worden niet eens als levende wezens beschouwd. Het zijn regelrecht monsters. Wezens zonder enige beschaving en enig medelijden. The Soulless zijn wezens die eerst uit een andere zielkleur waren afgestamd. Zij hebben dus wel een ziel, maar naarmate ze meer misdaad hebben begaan, kunnen ze niet meer tot de 'normale' zielkleur behoren en worden zij in de ban zijn gedaan van The Soulless. Als Soulless ben je vogelvrij verklaard. Dit betekend dat iedereen je elk moment kan aanvallen. Je hebt een prijs boven je hoofd gekregen. Een prijs die bepaald hoeveel je dood opleverd. Je bent als Soulless een prooi voor diegene die geld willen verdienden. Immers kunnen anderen dus een geldprijs verdienen als zij jou vermoorden. Daarbij heeft de moord op jou geen consequenties voor de moordenaar, naast de geldprijs. Als Soulless word je liever dood gezien dan levend.Je word gevreesd door velen en gehaat door anderen. Anderen zullen je aanzien als een wezen dat word geleid door zijn zielloze lichaam. Ze zien je als een gevaar voor de huidige samenleving en daarom zal er een jacht op je worden geopend. Als Soulless moet je niet rekenen op hulp van anderen. Nee als Soulless sta je er helemaal alleen voor en moet je zo te zien te overleven.

Als Soulless krijg je immers ook een brandmerk in je hals. Op deze manier kan iedereen je herkennen en weet iedereen dat je een Soulless bent. Het brandmerk kan enkel en alleen in je hals worden geplaatst en ziet er als volgt uit: Brandmerk Op deze manier kunnen jagers je beter vinden en op sporen. Het feit verbergen dat je een Soulless bent, is dus vrij moeilijk.

Je kan echter, met veel goede daden doen, terug omhoog kruipen op de sociale ladder. Dit kost echter wel heel veel tijd en heel veel goede daden. Je word dan ook niet zomaar in de ban gedaan bij de Soulless. Alleen diegene die anderen hebben vermoord, beroofd, mishandelt en niet meer te stoppen zijn door een simpele gevangenis, komen in die ban terecht. De leden van de Soulless zijn ook meerdere keren berecht voor hun straffen, maar de zwaarste straf die je kan krijgen is in de Soulless belanden.

Onthoudt dat je niet zomaar de rang Soulless krijgt! Als je een Soulless karakter wilt bespelen, moet hij meerdere malen erge misdaden hebben begaanVragen of onduidelijkheden? Pm een Admin of Moderator!
♦.♦
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://separa.actieforum.com
Uitleg: Soul Colours
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Handbook :: Information-
Ga naar: