Hallo en welkom op Separa!
Als je hier nieuw bent, raden we je aan even de regels en de informatie door te nemen,
ben je hier al bekend, dan welkom terug! Smile

-Het team
 
IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel|

Lyall, the lone wolf

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Aantal berichten : 331
Woonplaats : Utrecht

Character sheet
Age: 18 Winters
Species: Shapeshifter (Direwolf}
Partner:: Well, igues you cant blame gravity for falling in love with each other. ♡Mindo~
avatar
BerichtOnderwerp: Lyall, the lone wolf wo okt 07, 2015 7:58 pm

Name: Lyall
full name: Lyalo degroné da auditoré
Species: Shapeshifter
gender: Male
age: 17
Partner: Mindo
birthday: 10 december
parents: Phuh who needs white soul color parents.
Brothers/Sisters: My wolf form is as a brother for me.
Soul color: grey as my fur
Length/height: 1.92m
wolf form length/height: 1.53m
parents soul color: both white

Shapeshift animal: Grey Direwolf

Uiterlijk:
Lyall is een redelijk lang en meestal mager persoon. Normaal is hij ook heel gespiert maar door voedselgebrek is hij wat magerder geworden. Tijdens pogingen om te Shapeshiften blijven soms zijn oren en staart in menselijk gedaante staan. echter hoeft hij niet persee altijd de oren en staart te dragen. in klein stuk mist van zijn linker oor. dat is eraf geschoten door een pijl. soms lukt het wel om goed te shiften en dan ziet hij er normaal uit. Hij heeft donkerblauwe ogen in mensenvorm. in wolven vorm heeft hij totaal andere ogen. over zijn linkeroog zit een groot litteken. hij heeft grijze haren die meestal deels schuil gaan onder een grote kap van een donkere mantel.

Persoonlijkheid: Lyall is meestal een wat stille, killere jongen. als hij denkt dat je een goed mens bent, zal zijn hard wat ontdooien en is hij redelijk aardig. hij vertrouwd bijna niemand en de mensen die hij vertrouwd daar geeft hij zijn leven voor. zelfs mensen van wie hij duidelijk houd zal hij meestal kil overkomen ook al bedoelt hij het niet zo. en stiekem, hij zal het ook nooit openlijk toegeven, houd hij ook wel eens van een knuffel. Op een een of andere manier is zijn aanwezigheid niet heel groot en het gebeurt dus vaak dat mensen vergeten dat hij er ook is. wat hem natuurlijk een perfecte dief maakt. hij is niet snel gek te krijgen en hij is een meester in aan informatie komen. door met wat muntjes te pingelen kan hij over iedereen wel wat te weten komen. vroeger had hij automatisch haat aan mensen die van white kwamen, maar die woedde is in de loop der tijd uitgewakkerd. het boeit hem niet of je White, Grey, Black of soulles bent. maar als de prijs maar hoog genoeg is maakt hij soulles wezens zonder excuus of emotie af. hij staat bekend als assassin en Bountyhunter, en dat maakt hij waar ook. De kleur van zijn ogen veranderen mee met zijn emoties. is hij kalm en blij, zijn zijn ogen donker blauw. als hij boos of opgefokt is zullen zijn ogen bloedrood worden.

Shift form uiterlijk/vaardigheden:
Zijn Direwolf vorm is uitzonderlijk groot met grote scherpe tanden ook al heeft elke Direwolf dat wel. De Direwolf heeft een witte buik, grijze poten en er loopt een zwarte streep over zijn rug tot het eind van zijn staart. zijn ogen zijn diep Rood in tegenstelling tot zijn mensenogen en hebben de vaardigheid om door mensen hun uiterlijk heen te kijken en hun innerlijke zelf te zien. bijvoorbeeld welke soul color iemand heeft of of de ander vanbinnen toch een goed mens is of niet. doordat hij in zijn mensenvorm een litteken langs zijn gezicht heeft opgelopen heeft zijn Direwolf vorm nu een Diep litteken over zijn linkeroog lopen. ook is er een stukje weg uit zijn linker oor.

Verleden: Lyall is opgegroeid in een White soul gebied, maar voelde vanaf het moment dat hij een beetje verstandig kon nadenken dat hij er niet thuis hoorde en niks met the White souls te maken wou hebben. Dat gevoel heeft hij lang onderdrukt maar toen hij werd verbannen uit het white gebied omdat 1 keer zijn Shapeshift mislukte door een rivaal van hem en hij zijn oren en staart bleef houden. Zijn woede voor de whites werd alsmaar groter en groter. Later vond hij mensen die in het zelfde schuitje zaten als hem, en sloot zich bij hun ‘verzetsgroep’ aan. Dax had hetzelfde ondergaan als hem dus voelde hij zich meteen wat meer met hem verwant. Niet dat hij ze als echte broeders zag, ‘de enige die je kan vertrouwen is jezelf’ dacht lyall altijd. Het groepje wist altijd wel een manier te vinden om geld te krijgen en uiteindelijk hadden ze het best goed. Tot het moment dat Dax met een plan kwam om wraak te nemen op de whites voor wat hun was aangedaan. Lyall was de eerste die er meteen mee instemde. Nadat het was gelukt en het bos was afgebrand had Lyall verwacht dat zijn wraakzucht minder zou zijn, maar nee. Hij was aangewakkerd. Jammer genoeg moest de groep uit elkaar zodat ze niet gepakt zouden worden. En dat was het moment dat het bergafwaarts ging met Lyall. Zijn baan verviel, zijn handeltje werd afgepakt, en hij begon steeds hongeriger en eenzamer te worden. Uiteindelijk had hij zich een tijd verstopt in een berg en heeft door een soort 2e persoonlijkheid ontwikkeld, zijn normale persoonlijkheid was zijn mensenvorm, daar was hij een stille rustige vriendelijke jongen die met eigenlijk iedereen wel kon opschieten. Maar eenmaal in zijn Wolven vorm, is het een agressief wild beest dat niet stopt voor niks als de adrenaline door hem heen pompt. Grip op zijn persoonlijkheden heeft hij niet en diegene die er het ergst onder lijdt is hijzelf. Recent kwam hij weer in contact met zijn maat Dax, zal dit het begin zijn van een betere toekomst?

Heden.

tegenwoordig leeft Lyall in The woods of Eternity. In een groot uitgegraven hol onder de grond. Hij heeft een Pack wolven onder zijn bevel, maar omdat die nog al eigenwijs zijn en soms zichzelf de dood in helpen of omdat ze worden vermoord schommelt de pack tussen de 6 en 9 wolven. Hij is vaak op reis naar verschillende delen en houd ervan om alleen in de bergen te zijn. Echt gezelschap heeft hij niet nodig ook al vind hij het fijn om of bij zijn roedel of om bij Mindo te zijn. Waar hij voorheen genadeloos mensen in elkaar sloeg of vermoorde denkt hij sinds hij iets met Mindo heeft er nu bij na. Hij heeft ook wat last van snelle emotie overgangen van boos naar rustig, wat zijn beslissingen kan beïnvloeden. nadat hij dacht dat hij was verraden door Dax. een van zijn weinige vrienden heeft hij nog nauwelijks tot geen contact met andere mensen. sinds de dood van zijn roedel blijft hij het liefst afgezonderd van iedereen.


wapens.
meestal bij zich:
- 2 verborgen messen
- 1 tot 3 stiletto messen
- geshifte klauwen
- geshifte wolven tanden
in zijn arsenaal:
-2 kromzwaarden
- een prototype flint lock gun
- gif messen
- blaaspijp met giftige darts
-meerdere messen sets
-Rookbommen
-kunai's

Kennissen

-Dax: ik dacht dat we vrienden waren. niet dus.
-Hunter: je bent een van de beste soort vrienden, eentje die niet zeikt en bevooroordeeld.
-Mindo: je bent meer waard dan alles in deze wereld voor mij.
-Kitt: jammer dat je van White bent.
-Add: de volgende keer dat ik je zie. haal ik je neer.
-Ciara: ik vertrouw je... voor nu.
Kyteranne(Tissa): well.. complicated.
Bastet: ik kan van je zeggen dat je geen doorsnee kat bent..
Eris: zou je 1 keer serieus kunnen doen?

____________________


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lyall, the lone wolf
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Off Game :: Introduction :: Characters-
Ga naar: