Hallo en welkom op Separa!
Als je hier nieuw bent, raden we je aan even de regels en de informatie door te nemen,
ben je hier al bekend, dan welkom terug! Smile

-Het team
 
IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel|

Hunter, son of none

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Ex Teamlid
Aantal berichten : 357
Woonplaats : Viking land

Character sheet
Age: 23
Species: Shapeshifter ( Fire Lion)
Partner:: There is just one person that destoys the walls around my heart, and will be able to steal it
BerichtOnderwerp: Hunter, son of none wo okt 07, 2015 3:07 pm

Name: Hunter, son of none

Age: 22

Gender: Male

Group: Rebel
Appearance
Hunter is een slank gebouwde man. Zijn lengte is ongeveer 1m87 en hoewel hij slank is, is dat niet geheel zonder spieren.  Zoals velen kunnen zien, heeft hij vuur rood, warrig haar. Vrijwel altijd zit het in deze positie. Hij staat ermee op en gaat ermee naar bed. Zijn ogen zijn goud gekleurd, wat fel afsteekt bij z'n haar. Kwa kleren is het niet veel bijzonders. Outfits houd hij graag simpel. Makkelijk te dragen en makkelijk in te bewegen. Als accessoires draagt hij één bepaalde ketting en enkele silveren ringen. Verder heeft hij geen tatoeages maar wel vele littekens van eerdere gevechten.   
Personality
Closed - Agressive - Loyal - Fighter - Protective - Reckless - Caring -

Dit zijn onderanderen de karaktereigenschappen die men hem geven zou.
Hunter is een gesloten persoon. Gevoelens? Pijn? Problemen? Alles houd de man voor zichzelf. Dit betekend echter niet dat hij het vervelend vindt dat anderen met hun problemen bij hem komen. Voor vrienden gaat hij door het vuur. Beschermd hij hen met alles wat hij in zich heeft en bied hen een luisterend oor. Maar zodra het om hemzelf gaat? Dan sluit hij zich volledig af.
Van buitenaf lijkt hij ontzetten kalm en koel, en toch is hij een persoon die snel opgefokt kan wezen. Staat iemand hem in de weg? Dan ruimt hij diegene op. Door de grote hoeveelheid ervaring, is hij een kei in het vechten geworden. Heeft hij trucs leren kennen. Dat Hunter goed is in vechten, wil echter niet zeggen dat hij hersenloos is. Ook met praten kan hij behoorlijk wat bereiken, maar het liefste kiest hij voor de gemakkelijke weg.
Naar buitenstaanders is Hunter wantrouwend. Al helemaal wanneer zijn vrienden erbij zijn. Dan is hij behoorlijk achterdochtig en kan hij donker uit de hoek komen.
Enkel degenen die hem goed kennen zullen zien dat Hunter niet altijd deze persoon is. Zij zien dat hij ook heel anders kan doen. Maar voordat hij op dat punt komt, is er behoorlijk wat tijd verstreken.
History
Vanaf zover als de man kan herinneren, weet hij dat hij samen met zijn jongere tweeling zusje Anna van pleeggezin naar pleeggezin reisden. Een vast huis hadden ze slechts enkele jaren gehad. Hun ouders waren op z'n zachts gezegd geen geschikte ouders. Ze waren ernstig aan de drank. Uitten ze hun opgepropte woede op hun kinderen, in plaats van elkaar. Al op jonge leeftijd probeerde Hunter zijn zusje te beschermen. Nam hij de klappen voor haar op. Toen de kinderen hun 8de levensjaar behaalden, werden ze uit huis geplaatst. Echter waren die 8 jaar te lang geweest voor Hunter. Zodra ze in het andere gezin kwamen, sloegen de stoppen bij hem door. Hij accepteerde geen van de pleegouders en daardoor werd hij bestempeld als "rebels". Dat was ook zeer terecht. De jongen was absoluut niet makkelijk. En door deze houding wou niemand hen lang hebben. Vier jaar lang bleven ze wisselen. Totdat zijn zusje ziek werd. Levensbedreigend ziek. Lang bleef ze dan ook niet in leven. Drie weken nadat werd geconstateerd wat ze had, overleed ze. Ze waren slechts 12 jaar oud en Hunter's leven stortte in. Enkele maanden leed hij aan depressiviteit. Kwam hij niet van zijn kamer af, weigerde hij naar school te gaan. Dit leidde tot grote ergernis van de pleegouders. Op een avond flipten ze. Al schreeuwend hadden ze zijn deur geopend. Hadden ze hem naar buiten gesleurd. Hadden ze hem gedwongen opzoek te gaan naar vrienden. Vanaf dit moment kwam de jongen achter zijn kracht. Het shapeshiften naar een leeuw. In blinde woede had hij beide mensen van het leven beroofd. Zonder genade.
De jongen vluchtte. Door de wil van overleven vond hij een manier om te leven. Ontwikkelde hij zichzelf door de jaren heen en maakte hem de man die hij nu was. Een rebel. Iemand die opstond voor zijn belangen en standpunten. Iemand die vele vijanden had en weinig vrienden.
-het kan nog aangepast worden-    
Other

Fear: Vrienden teleurstellen en ze daardoor verliezen
Wish: Dying quick
Likes:
- Roken
- Vlees
- Slapen
- Vechten
- Spanning
- Avontuur

Dislikes:
- Drank
- Verveling
- Nieuwelingen
- Onderschatting
- Bemoeials
♦.♦
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hunter, son of none
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Off Game :: Introduction :: Characters-
Ga naar: