Hallo en welkom op Separa!
Als je hier nieuw bent, raden we je aan even de regels en de informatie door te nemen,
ben je hier al bekend, dan welkom terug! Smile

-Het team
 
IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel|

Not a pet

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Aantal berichten : 24

Character sheet
Age: 17 Human years
Species: Centaur
Partner:: You can't love me
avatar
BerichtOnderwerp: Not a pet za sep 12, 2015 8:42 pm

Met opengesperde ogen van verbazing keek de jonge centaur het meisje voor haar aan. Het was een jonge fee, aan de vleugels te zien. Het meisje had gevraagd of ze op Ruby's rug mocht zitten. Ruby had haar armen voor haar borst gevouwen, en haar staart zwiepte geïrriteerd tegen haar flank aan. "Sorry, maar ik ben geen paard." zei ze zachtjes. Het meisje keek haar eerst met pruilogen aan, sloeg toen haar haar arrogant over haar schouder en vloog weg met een klap van haar vleugels, waarbij ze Ruby raakte. Geschrokken keek Ruby het meisje na, haar lichaam in de richting draaiend. Had ze het meisje nu boos gemaakt? Maar het was toch logisch dat ze niemand op haar rug wilde hebben? Ruby beet op haar lip en begon een stukje dieper de tuin in de stappen. Verdomme, ze wilde niet dat mensen - wezens - boos op haar waren, maar soms was het niet te vermijden. Had ze de fee op haar rug moeten laten? Nee toch? Daarmee zou ze haar laatste beetje zelfrespect verliezen. En daar had ze niet zoveel meer van over...

[Eerste post voor Dax]

____________________

Do you understand that we will never be the same again?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Grey One
Aantal berichten : 614
Woonplaats : Oosterblokker

Character sheet
Age: 18 Years
Species: Shapeshifter: Panpas vos
Partner:: I don't remember..
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Not a pet za sep 12, 2015 9:15 pm

Diep in de tuin verscholen, onder een bijna omgeknakte treurwilg, lag hij opgekruld als een klein bolletje vos te slapen. Het was nog al laat geworden afgelopen nacht. Vandaar dat hij dit donkere plekje in de tuin had opgezocht om nog wat verder te kunnen slapen. De eerste paar uren was het wel lekker rustig geweest. Maar zo tegen het middag uur liep er al weer van alles en nog wat rond in de overdekte tuin. Wat er voor zorgde dat hij regelmatig uit zijn slaap werd gehaald. Dax kroop nog wat dieper weg onder het groen van de massieve boom. Hopelijk zouden de meeste wezens niet zo diep de begroeiing in wandelen dat ze hem opnieuw wakker zouden maken. Net toen hij weer lekker lag en bijna in slaap doezelde hoorde hij hoefstappen voorbij komen. Meteen stond hij recht overeind en deed een paar passen achteruit. Als vos mocht je maar wat uit kijken voor alles dat hoeven had. Vooral hoefdieren die in kuddes leefde konden met z'n alle best een vos dood drukken. Mochten ze zich bedreigd voelen. Maar toen het wezen langs de treurwilg liep bleek hij het toch echt bij het verkeerde eind te hebben. Het ging hier namelijk om een half paard half mens. Ofterwijl een Centaur. Dax vroeg zich af of hij zich nu minder of juist meer veilig zou moeten voelen. Persslot was hij er nog nooit eerder eentje tegen het lijf gelopen. Er was dus maar een manier om daar achter te komen. Stilletjes glipte hij de bosjes uit en rende over het pat tot hij het wezen had ingehaald. Een stukje voor de Centaur bleef hij stil staan. En veranderde terug in een jongen. In een soepele beweging draaide hij zich om en maakte een lichte buiging voor het wezen. "Hallo beste Centaur, mijn naam is Dax."Stelde hij zich zelf even voor. Wel zo handig al wilde je een goed gesprek beginnen.       

____________________

De mens Afbeeldingen die gebruikt zijn avatar en onderschrift behoren tot CrystalCurtis op deviantart.
New Theme!:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aantal berichten : 24

Character sheet
Age: 17 Human years
Species: Centaur
Partner:: You can't love me
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Not a pet za sep 12, 2015 9:23 pm

Ze was niet de enige nog in de tuin. Ze hoorde de bosjes bewegen en draaide haar bovenlichaam in de richting van het geluid. Een vos kwam uit de bosjes gerend, richting haar. Voor Ruby bleef de vos staan, en veranderde toen in een man. Een jongeman, niet ouder dan een jaar of 18, 19. Een shapeshifter. De jongen maakte een kleine buiging en stelde zich voor als Dax. Ruby keek de man even aan, zette toen een voorbeen naar achter en zakte erdoor heen, terwijl ze haar bovenlichaam ook boog, waarna ze weer recht ging staan. "Een goedemiddag, beste Shifter." zei ze vriendelijk, maar wat verlegen. "Ruby is de naam," stelde ze zichzelf ook voor. Ze hief haar handen naar de kap die ze nog over haar hoofd heen had, en deed deze af. Ze sloeg haar lange, donkere haar over haar schouder en keek naar de jongen. Ze had al wel vaker shifters gezien, ze kwamen hier best veel voor. Maar qua karakter verschilden ze veel van elkaar. Ruby vroeg zich af wat voor soul color deze jongen had.

____________________

Do you understand that we will never be the same again?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Grey One
Aantal berichten : 614
Woonplaats : Oosterblokker

Character sheet
Age: 18 Years
Species: Shapeshifter: Panpas vos
Partner:: I don't remember..
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Not a pet di sep 15, 2015 4:46 pm

Het ging natuurlijk niet al te makkelijk. Zo'n buiging maken als je een Centaur was. Maar toch deed hij het voor hem. Wat hij zeer op prijs stelde. Dax had het z'n hele leven al niet zo gehad op hoefdieren. Misschien dat zij daar een beetje verandering in zou brengen. De Centaur ging weer rechtop staan. "Een goedemiddag, beste Shifter."Zei ze. Dax glimlachte tevreden. "Ruby is de naam,"Even knikte hij goedkeurend. Ruby hm? Dat was best wel een leuke naam. Ze had het slechter kunnen treffen. "Aangenaam Ruby. Je hebt best wel een leuke naam al zeg ik het zelf."Zei hij nog voor hij er erg in had dat het ook wel wat minder aardig over zou kunnen komen. Ach dan wist ze tenminste met wie ze te maken had. Iemand die er slecht in was voor zich te houden wat hij dacht. Dax kon nog al wat overdreven praatjes maken aangezien hij niet echt iets van een vaste baan had en dus zijn geld 'bij elkaar moest praten'. Echter was er wel een duidelijk onderscheid. Als hij iets echt gemeen bedoelde dat had je dat snel door. "Kom jij hier vaker? Zo ja dan moet ik je wel waarschuwen. Het gras links achter word pas als laatst onderhouden. Het zou goed kunnen dat er hier en daar wat ligt dat je liever niet zou willen eten. Als je al gras eet dan. Gaat dat zo? Mag ik daar meer vragen over stellen?"Ratelde hij aan een stuk door. Hij was behoorlijk nieuwsgierig naar de leefgewoontes van de Centaur. Hij had het er dan ook nog nooit eerder een kunnen vragen. Aangezien er maar weinig Centauren waren die zich lieten ondervragen. Hopelijk zou het deze keer wel lukken om wat antwoorden te krijgen.     

____________________

De mens Afbeeldingen die gebruikt zijn avatar en onderschrift behoren tot CrystalCurtis op deviantart.
New Theme!:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Not a pet

Terug naar boven Ga naar beneden
Not a pet
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: City of Peace :: The Cupola Gardens-
Ga naar: