Hallo en welkom op Separa!
Als je hier nieuw bent, raden we je aan even de regels en de informatie door te nemen,
ben je hier al bekend, dan welkom terug! Smile

-Het team
 
IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel|

Filthy thief [Open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Admin || Black One
Aantal berichten : 492
Woonplaats : Haarlem

Character sheet
Age: 18 years I've survived
Species: Shapeshifter
Partner:: ?
avatar
BerichtOnderwerp: Filthy thief [Open] di apr 12, 2016 8:56 pm

Haar adem kwam in wolkjes naar buiten, maar de immense koude van de winter was al weggetrokken. Binnenkort zou de zon weer tevoorschijn komen en het land dat was verwoest door de winter weer opbouwen. Ook in de stad was te merken dat het warmere weer begon toe te treden; mensen staken hun hoofd weer uit hun huizen en de markt stond weer. Er leek zelfs weer een enigzins positieve sfeer te ontstaan: vrienden praatten met met een optimistische toon tegen elkaar en ongeduldige kinderen speelden alweer buiten, sneeuwballen makend van de kleien restjes sneeuw die her en der verspreid lagen. Eentje had een sneeuwbal naar haar willen gooien, maar toen ze hem doods had aangekeken was hij plots niet meer zo dapper.
Mindo liet zich echter niet meeslepen met de vrolijkheid die was terug gekeerd. Want zij zag iets wat de andere mensen voor het gemak maar even vergaten. Waar vroeger bedelaars hadden gezeten, was het nu stil. Zij hadden de winter niet overleefd, alleen de rijkere mensen hadden kennelijk het recht om hier te overleven. Het maakte haar ziek en vergrootte haar haat jegens mensen alleen nog maar meer. De shifter zelf had het ook maar net overleefd. Als je onder haar lange mantel zou kunnen kijken, had je haar ribben kunnen tellen. Ze leefde, maar op het nippertje.
Dat was ook de reden dat ze deze stad was ingegaan: ze moest aan goederen komen om haar in leven te houden. Ofwel, stelen. Dat was voor haar de enige optie, gezien een baan nooit had gewerkt. En om eerlijk te zijn vond ze er wel plezier in, ze was er goed in.
Het meisje sloeg de kap van haar mantel over haar hoofd, zodat haar gezicht niet zichtbaar was. Stilletjes schoof ze tussen de mensen door, onopgemerkt hun zakken opensnijden, of met haar zachte handen dingen uit open zakken halend. Het ging redelijk goed, totdat ze het nogmaals deed, maar afgeleid raakte door wat tumult verderop. Ze struikelde half en trok daarbij haar slachtoffer een beetje mee, waardoor hij of zij had kunnen merken dat er gestolen werd van hem of haar. Mindo twijfelde niet langer en liep enigzins haastig weg, terwijl ze probeerde weer op te gaan in de menigte. Ze hoopte dat niemand haar had gezien, en dat haar slachtoffer niets door had gehad. Maar niets was zeker.


-Open!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://separa.actieforum.com
Aantal berichten : 17

Character sheet
Age: 17
Species: Shapeshifter
Partner:: When the night turns to day, I will rise!
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Filthy thief [Open] do apr 14, 2016 7:06 pm
Adriana Lillith Bosconovitch
"But wait, though it might all seem like it’s just waste of time Keep in mind, you’ve got a shot at making something out of Nothing, getting stronger through the darkest times Listen close, ‘cause here is why"

In haar dierlijke vorm had ze de strenge winter weten te overleven. Haar redelijk dikke, crèmekleurige vacht had de meeste kou buiten weten te houden, en zodra de zon achter de horizon verdween had ze zich op kunnen krullen in kleine grot met haar pluizige, negen staarten knus om zich heen geslagen. Natuurlijk was het niet ideaal geweest. Het liefst had ze rondgewandeld in haar mensen gedaante en gesmuld van eten dat.. nou, niet rauw was. Een heerlijk gefrituurde biefstuk, daar had ze naar verlangd.

Haar gedachten werden onderbroken door een steeds luider wordend geroezemoes. Het blonde meisje keek op, haar ogen eerst op de grond gericht te hebben gehad. Ze had eindelijk de markt bereikt. Verschillende wezens kwamen samen om hun goederen te ruilen, bij te kletsen of gezellig samen wat te gaan eten. Haar goudgele ogen vielen op enkele lachende kinderen die iets té ruw met elkaar speelde, en uiteindelijk viel de jongste, een klein meisje met de geschatte leeftijd van zeven jaar op de grond in een van de resten sneeuw. Terwijl de rest van de kinderen haar uit lachte zag Adri hoe tranen langzaam haar ogen vulde. Dit leek niet meer echt op spelen, meet op pestgedrag. Snuivend stapte ze op het groepje af en hielp het meisje overeind. Zonder verder nog wat tegen het groepje te zeggen wierp ze hen een strenge blik toe, waarna ze het meisje bij de hand nam en verder de markt overstruinde. "Gaat 'ie weer een beetje?" vroeg ze, haar blik schuin neerwerpend op het meisje. Ze knikte. "Goed, laten we dan maar op zoek gaan naar je ouders."

Hand in hand struinde het tweetal de menigte door, maar nog geen spoor van de verloren ouders van het meisje. Veel meer tijd om te zoeken had ze niet, want voor ze het weet voelde ze een hand in een van haar broekzakken om vervolgens mee getrokken te worden in de val van haar overvaller, die zich als een speer weer tussen de menigte voegde. "Wacht hier," siste ze tegen het meisje. Ze liet haar hand los en schoot achter haar overvaller aan, af en toe wat mensen omstotend met haar staarten. Achter zich hoorde ze het meisje roepen, maar dit was nu even belangrijker. Toen ze de vreemdeling eenmaal in het vizier had schoot ze weg achter een van de kraampjes, om de vreemdeling vervolgens in te halen en voor haar neus te verschijnen, een hand uitstekend om haar tot stilstand te brengen. Met uitgestoken hand keek ze haar overvaller hoofdschuddend aan. Het figuur zag er mager uit, niet erg rijk. Geen wonder dat ze zo aan haar eten moest komen. Zuchtend liet Adriana haar hand zakken, en pakte de jonge vrouw bij de pols, om haar mee te trekken naar een van de kraampjes. Hier zocht ze een stuk brood uit, waarna ze vervolgens een van haar ringen afdeed en hiermee betaalde. Met een kleine glimlach bood ze de vreemdeling het brood aan, maar trok haar hand al snel weer terug voor de jonge vrouw de kans had gekregen het aan te nemen. "Ik ben bereid je dit aan te bieden, als je beloofd je eten voortaan op een andere manier bij elkaar te sprokkelen." sprak ze streng, maar met een warme ondertoon in haar stem.

OOC: May I? c:


____________________

I'm a soldier through and through, yes, I do what I have to do
I am anything but weak the thunder trembles when I speak

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Admin || Black One
Aantal berichten : 492
Woonplaats : Haarlem

Character sheet
Age: 18 years I've survived
Species: Shapeshifter
Partner:: ?
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Filthy thief [Open] do apr 21, 2016 8:09 pm

Ze zigzagde tussen de mensen massa heen, snel, maar niet opvallend. Daar was ze op geoefend. Helaas voor het meisje had het voedselgebrek zo zijn tol geëist, haar lichaam was nog niet helemaal terug naar zijn normale vorm. Daardoor maakte ze fouten... Daardoor werd ze nu achterna gezeten.
Net toen het meisje er van overtuigd was geraakt dat ze weg was gekomen en vaart minderde, verscheen er een figuur voor haar neus. Mindo bleef stom verbaasd staan toen ze werd tegengehouden door een uitgestoken hand. Het was echter niet de hand die haar zo verbaasde, nee, het waren de vele staarten die haar de aandacht trokken. Het was namelijk Asura, de vrouw waar Mindo nog altijd gemengde gevoelens over had, die ook meerdere staarten had. En even, voor een moment, dacht Mindo dat het Asura was die haar weer had opgezocht. Maar niets was minder waar, deze vreemdeling was ongeveer haar leeftijd met gouden ogen, gelijkend aan de hare, in plaats van roden.
Het meisje zuchtte en liet haar hand zakken. Mindo schudde de verwarring en verbazing van zich af en wilde zich al om draaien om weg te rennen toen ze plots bij de pols werd gegrepen. "H-hey!" Bracht ze uit. Door de plotse beweging zakte de kap van haar mantel van haar hoofd, waardoor haar gezicht zichtbaar werd. Verwoed probeerde Mindo die weer op te krijgen met één hand, zonder erg veel succes.
Ze stopten bij een van de kraampjes en Mindo probeerde tegen te stribbelen. Echter stopte ze daar mee toen ze zag hoe het meisje een van de broden pakten en daarvoor een van haar ringen in ruil gaf. Met stomheid geslagen stond Mindo daar, zich afvragend waarom iemand zoiets zou doen voor een dief. "Ik ben bereid je dit aan te bieden, als je beloofd je eten voortaan op een andere manier bij elkaar te sprokkelen." sprak ze streng, maar met een warme ondertoon in haar woorden. Mindo vond zichzelf weer terug en er flitste iets van woede in haar ogen. Dit meisje was vast van white, die dacht vast dat de wereld enkel rooskleurig was. Ze zou zich niet zo makkelijk de les laten lezen. "Ik hoef je eten niet."Siste ze, waarna ze het geld uit haar zak haalde en terug aan het meisje gaf. "Op welke andere manier dan? Werken?" Ze lachte vreugdeloos."Er is niet één hond hier die mij een redelijke baan zou aanbieden." Ze wilde zich weer omdraaien en weg lopen, toen ze het kleine meisje zag. Ze leek te horen bij dit meisje. Mindo keek van het kleine kind naar de vreemdeling en even was er iets van onbegrip in haar ogen te zien. "Waarom zou je mij, een dief die van je stal, brood geven? In plaats van haar?"
Ze kon er niet bij.

Maar natuurlijk ^-^
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://separa.actieforum.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Filthy thief [Open]

Terug naar boven Ga naar beneden
Filthy thief [Open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: City of Peace :: Core peace Center-
Ga naar: