Hallo en welkom op Separa!
Als je hier nieuw bent, raden we je aan even de regels en de informatie door te nemen,
ben je hier al bekend, dan welkom terug! Smile

-Het team
 
IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel|

Look into my eyes [Hunter]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Aantal berichten : 24
Woonplaats : Nederland

Character sheet
Age: 18
Species: Avenging angel
Partner:: No thank you...
avatar
BerichtOnderwerp: Look into my eyes [Hunter] di feb 16, 2016 1:06 am

Fortuna liep rond, kijkend naar de blije mensen. Ze had de laatste tijd zoveel geprobeerd om mensen( en andere wezens) tevreden te stellen, maar vandaag had de engel er absoluut geen zin meer in. Ze zag een white one en een black one nep vriendelijk tegen elkaar doen. Fortuna werd er misselijk van, waarom waren ze hier ineens zo tegen elkaar als ze wanneer ze terugkwamen in hun eigen gebied elkaar haatten? Haar maag begon te grommen en ze zuchtte. *Misschien moet ik het  maar is proberen.* dacht ze en liep naar een kraampje. 'Een broodje kaas alsjeblieft.' De man zei dat het 3 euro was en ze keek hem diep in de ogen; -U gaat me dit gratis geven en gaat vergeten dat dit gebeurt is -probeerde Fortuna in z'n gedachten te duwen. Hij keek haar echter raar aan en zei nog is dat ze moest betalen, ze had niet veel geld meer maar gaf hem het bedrag. Fortuna probeerde dit nog een aantal keer maar elke keer faalde ze. Ze keek op toen er een vreemdeling zat te grinikken omdat ze zo veel moeite erin stak en de hele tijd faalde en trok een wenkbrauw op.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ex Teamlid
Aantal berichten : 357
Woonplaats : Viking land

Character sheet
Age: 23
Species: Shapeshifter ( Fire Lion)
Partner:: There is just one person that destoys the walls around my heart, and will be able to steal it
BerichtOnderwerp: Re: Look into my eyes [Hunter] wo feb 17, 2016 4:10 pmThose who are heartless, once cared too much.
Na had "avontuurtje" met Lyall, een behoorlijke tijd terug, had Hunter niet weer een stap in dit gebied gezet. Het gemaskerde bal dat had plaatsgevonden had hij laten schieten. Druk bezochte evenementen stond eenmaal niet in zijn top 10 van dingen ondernemen. Er piekfijn uitzien terwijl dat je door het leven ging als carbage? Nee dankjewel. Tenslotte kon hij niet eens dansen, en dat was, op een bal, gewoon een groot probleem. Maar hoe men het draaide, wendde, of keerde, hier was hij dan. Terug op het neutrale gebied waar het krioelde van schijnheilig volk. Een plek waar zijn schoenen nog van af zakten.  Hij droeg geen haat jegens hen, slechts grote minderwaardigheid.  Vele partijen keken neer op de Grey's. Maar zagen ze dan werkelijk waar niet hoe het hier eraan toe ging? Hoe fake mensen zich wel niet gedroegen? Hij had gehoopt dat de rondgaande sfeer zo langzamerhand veranderd was. Want hoe meer fijn gebied was om in rond te dwalen, hoe gelukkiger Hunter zich voelen zou. Een geluk dat hem ontdaan werd nadat hij het markt gebied in liep. De drukte viel over het algemeen mee. Het was minder dan hij verwacht had, alleen kon Hunter het niet opbrengen neutraal te kijken. Een geïrriteerde trek bevond zich op zijn gezicht, mensen ermee waarschuwend dat ze weg moesten blijven. Zijn vaste natuur. Op deze manier ging hij door heel zijn leven heen. In een rustig tempo paradeerde hij tussen het volk door, tot zijn blik viel op een jonge meid dat met een vage blik wat voor elkaar probeerde te krijgen. Het liet hem halt houden, op een veilige afstand. Al toekijkend naar het gebeuren stak Hunter in de tussentijd een sigaret op. Als een soort kersje op de taart. De popcorn bij een film. Een geamuseerde grijns brak door de irritatie heen, gevolgd door een grinnik. De grinnik trok de aandacht van het jonge meisje. 'Wat?' Begon Hunter. 'Had je verwacht dat het echt ging werken?' Hij moest haar punten geven voor de manier waarop ze het had geprobeerd. Niet geschoten was immers altijd mis. Zelfs een pessimist als hij kon dat wel waarderen.  Zacht grinnikend blies hij de geïnhaleerde rook uit. 'Ah well... Ze zijn hier wel zo dom dat het had gekund. Nice try.'
words; unknown // tag; Fortuna // notes; x
Thank you Sarah!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aantal berichten : 24
Woonplaats : Nederland

Character sheet
Age: 18
Species: Avenging angel
Partner:: No thank you...
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Look into my eyes [Hunter] vr feb 26, 2016 3:58 pm

Ze keek naar de jongen ‘Wat ? Had je verwacht dat het ging werken?’ Fortuna gromde geïrriteerd, ze zag zijn spottende grijns en wou net iets zeggen waar ze waarschijnlijk spijt van ging hebben maar bedacht zich snel. ‘Ah wel… Ze zijn hier wel zo dom dat het had gekund. Nice try.’ De engel draaide met haar ogen. ‘En wie ben jij als ik vragen mag?’ Vroeg ze deels nieuwsgierig, deels geïrriteerd en trok een wenkbrauw op. Het was al één ding dat het haar niet lukte maar dat er dan nog iemand haar belachelijk zat te maken… Fortuna had van zichzelf al een kort lontje maar had de laatste tijd al wel geoefend om rustig te blijven in de meeste situaties, het lukte haar niet altijd maar ze werd er wel steeds beter in. Hij keek echter niet oordelend naar haar zoals anderen deden, vooral de white ones konden dat verschrikkelijk goed... Ze kon gewoon zien hoe mensen oordelen vormden over elkaar maar net deden alsof ze je mochten, ze haatte dat. Als je niet eerlijk kon zijn tegen haar kon je net zo goed al meteen opdonderen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Look into my eyes [Hunter]

Terug naar boven Ga naar beneden
Look into my eyes [Hunter]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: City of Peace :: Core peace Center-
Ga naar: