Hallo en welkom op Separa!
Als je hier nieuw bent, raden we je aan even de regels en de informatie door te nemen,
ben je hier al bekend, dan welkom terug! Smile

-Het team
 
IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel|

Rain The rainbow dragon

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Aantal berichten : 17

Character sheet
Age: 100
Species: Dragon
Partner:: You can take it, but dont break it.
avatar
BerichtOnderwerp: Rain The rainbow dragon ma feb 08, 2016 4:17 am

General:
Name:[/b] Rian
Age: 100
Gender: Male
Species: Dragon
Tribe/Group: Mabye that wil come?
Soul Color: White
Length: 1.70 Tot zijn schouders. Tot zijn kop 2.10. Van kop tot staart 6 meter en een paar cm maar dat komt door zijn pluimstaart.
Weight: 2500 kilo
Appearance:
Rain is dan wel lang en zijn vacht valt in de lucht of op open velden lekker, maar zijn witte dikke met over zijn rug van kop tot staart in de felle sprankelende kleuren van de regenboog. Vallen die kleuren geheel weg in de bossen of natuurlijke rommel, maar ook in het water valt Rain niet zo erg op als men zou vermoeden. Zijn tot zijn ellebogen en achter poten schanieren zijn, zijn poten geel/oranje geschubt. Meer oranje dan geel welis waar. Zijn hoorns staan lichterlijk naar achteren en hij draagt een oorbel aan een 10 cm kettinkje waar een klokje aan hangt. Wanneer deze luid zal het de wolken doen breken en een regenboog verschijnen. Enkel mensen die nog genoeg fantaseren en kinderen zullen het klokje kunnen horen. Je zult hem zelden zonder het 50 kilo zwaar wegende paarse juweel van Amethist niet gauw zien. Tenzij Rain een goede verstop plek zou hebben gevonden waar men hem niet snel stelen zou.

Character:
Rain is een goede draak. Ondanks zijn leeftijd houd hij er nog wel van om soms katten kwaad uit te halen met andere wezens. Verder is hij vriendelijk, behulpzaam, simpatiek, vrolijk, snel denkend en creatief.
Rain houd er niet van gestoord te worden wanneer hij eet, met kunst bezig is of een lekker stukje aan het zwemmen.

History of:
Rain is geboren in het verre Azie. Waar precies weet hij niet meer. Net zoals hij de namen van zijn ouders nog van zijn broers en zussen kende? Toen Rain net uit het ei was gekropen herkende hij hun lucht nog wel, maar zijn oogjes zaten nog vol vocht van het glibberige eivloeistof. Er waren ook verschillende menselijke geuren die er zijn neusje binnen drongen. Zijn ouders moesten hem afstaan. De mensen namen het jonge draakje mee en brachten hem naar de tempel van het licht. Daar groeide Rain op en hem werd bij gebracht hoe hij licht kon sturen, dimmen en helderder kon laten worden. Het waren maar drie simpele handelijken, maar wel effectief. Handig om warmte van de zonnestralen naar je toe te halen, maar door het sturen bundelde je het licht samen en kon het gaan branden. Rain bleef zo'n 50 in de tempel. Zo leerde de regenboog draak ook vijf verschillende talen. Maar Rain wilde meer. Hij wilde andere landen verkennen. Maar de monniken wilde hun trekpleister niet laten vertrekken en wilde Rain aan de ketting leggen, maar Rain had daar geen oren na en zetten zich steek af om daarna door de lucht kronkelde al draaiend zijn vrijheid te gemoet. Ook nam hij die dag het grote paarse juweel mee. Het vungeerde als waren als een soort troost voor het gemis van zijn verloren familie

Extra:
Light Magic, bundelen van licht, Zonnenstralen en maan licht, maar ook van kaarzen of ander licht.
Light Magic, het dimmen van het licht, Alle licht soorten kan Rain zachter laten stralen. Behalve de zon of de maan zelve
Light Magic, Verscherpen. Door het licht feller te maken kan Rain zo zijn vijand te verblinden.
No magic, Light breath. Zoals de meeste draken vuur spuwen, kan hij enkel licht stralen spuwen. Deze zijn wit heet en kunnen tot een derde graads verbranding lijden!
No magic, Healing Blood. Elke regenboog draak heeft magisch bloed dat andere helen kan van verwondingen. Ziektes die erfelijk zijn helaas niet, maar normale ziektes zullen dan wel iets sneller genezen als anders, maar gebroken botten zullen hun tijd nodig hebben om te helen!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rain The rainbow dragon
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Off Game :: Introduction :: Characters-
Ga naar: