Hallo en welkom op Separa!
Als je hier nieuw bent, raden we je aan even de regels en de informatie door te nemen,
ben je hier al bekend, dan welkom terug! Smile

-Het team
 
IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel|

Into the jungle [&Kitt]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Aantal berichten : 10

Character sheet
Age: When human he looks like 25, In reality he is 499 years old.
Species: Phoenix
Partner:: Ain't no love for the wicked.
avatar
BerichtOnderwerp: Into the jungle [&Kitt] za nov 28, 2015 9:36 pm

Een schaduw streek stilletjes over de hoge bomen heen. Aerys zocht naar een opening die hem een ingang naar de bebossing kon bieden. Want zoals hij nu was, zou het bos geen goed doen. En hij wilde een brand voorkomen. Zijn vurige uiterlijk zou immers niet in aanraking kunnen komen met de natuur. En de natuur was hem lief. Maar zijn andere gedaante zou voor geen problemen zorgen. Zijn menselijke gedaante.
Na een poosje vond Aerys een opening waar hij door heen zou kunnen. Aerys sloot zijn ogen terwijl hij zijn vleugels stil hield en boven de opening bleef hangen. Langzaam aan vervormde zijn lichaam tot dat van een jongeman. Een jongeman met bruine halflange haren, donkere kleren waarbij hij een speciale bril en mond kapje droeg om zich onder de transformatie te beschermen van het vuur, en natuurlijk niet te vergeten, zijn metalen arm. Zodra Aerys volledig was verandert in zijn menselijke gedaante die onder de naam Brody Alvarez leefden, viel hij door de opening naar beneden. Brody keek omlaag en zette zich schrap voor het einde van de neerdaling. Zo kwam hij uiteindelijk op een eilandje terecht bedekt met gras. Brody wist nog net in een handige beweging staande te blijven op beide benen terwijl hij zijn handen ook tegen de grond had gezet ter ondersteuning. Langzaam aan kwam Brody recht en keek hij in het rond terwijl hij het brilletje af nam en weg stopte in een zak van zijn pak. Vervolgens bekeek hij zijn omgeving. Het leek er op dat hij geluk had gehad. Want om de zichtbare eilandjes en omgevallen bomen die uitstaken, was er moeras te zien. Iets waar je niet terecht in wilde komen. Het was nu dan ook de vraag of hij de juist plek had gekozen om een pauze van zijn reis in te lassen. Brody keek zwijgend naar zijn weerspiegeling in het moeras waarna hij dan zijn hand opnieuw naar zijn gezicht toe bracht en zijn mondkapje wilde af doen. Hij moest het er maar mee doen. Het leek hem toch dat het hier niet enkel uit moeras bestond. Plots was er een luid opvallend geluid te horen. Meteen keek Brody om terwijl hij zijn mondkapje liet voor het was en zocht naar de oorzaak van het geluid. Als hij kon, had hij iets van een vraag zoals 'Wie is daar?' gesteld. Maar dat kon hij niet, want hij kon niet praten. En dus kon hij enkel maar om zich heen kijken.


____________________
Silence is the key to give my words some meaning.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aantal berichten : 303
Woonplaats : ..

Character sheet
Age: 15
Species: Neko
Partner:: How beautiful true love may be, its always less than true friendship
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Into the jungle [&Kitt] ma nov 30, 2015 8:22 pm

Langzaam spande ze haar spieren aan en sloop voorzichtig naar voren. Het was een dik, jong konijn waar ze op joeg, en het leek niet door te hebben dat er 2 groene ogen hongerig naar staarden. ongeveer op 3 en een halve meter stopte Kitt met sluipen en wachtte tot er een goed moment kwam om aan te vallen. Het konijn draaide zich om om vervolgens verder te grazen. Meteen sprong Kitt erbovenop, en doodde het dier met een snelle beet in de nek, en liet toen haar tanden zinken in de huid. Terwijl ze genoot van het verse vlees viel haar een vlammende gedaante in de lucht op, en terwijl ze verder at bekeek ze het wezen nieuwschierig met haar scherpe ogen. Maar het vloog best hoog, dus ze kon het niet helemaal goed zien. Kitt besloot het te volgen, maar wel natuurlijk nadat ze haar maaltijd ophad. Snel at ze het overige vlees nog op en ging toen staan. Weer speurde ze de lucht af en ontdekte toen weer de vorm, dit keer wat dichterbij. Ze zag welke kant het op ging en rende alvast vooruit. Het begon ietwat moerassig te worden in dit gebied dus bewoog ze zich voort tussen de bomen. Ze kwam bij een open plek, en bleef een tijdje in de boom te zitten. Ze zag hoe het vurige wezen landde, en tot haar verbazing veranderde het in een mens. Ze besloot om maar eens gedag te zeggen, en sprong uit de boom. Maar helaas landde het katachtige figuur in moeras.. en meteen zakte ze weg. Verschrikt slaakte Kitt een kreetje, toen ze merkte dat ze vast zat, hopend dat de man haar zou komen helpen.

sorry flut xP

____________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aantal berichten : 10

Character sheet
Age: When human he looks like 25, In reality he is 499 years old.
Species: Phoenix
Partner:: Ain't no love for the wicked.
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Into the jungle [&Kitt] ma nov 30, 2015 9:17 pm


Een kreetje klonk door de stille lucht van het woud heen. Brody zijn blik schoot door omgeving heen. Waar kwam het vandaan? Hij draaide zich nu dan ook om. En door die beweging kwam zijn blik terecht op een gezicht. Een vrouwelijk gezicht. Een opvallend vrouwelijk gezicht toch ook. Ze had fel groene grote ogen en op haar hoofd waren twee behaarde puntige oren te zien. Ze was dus niet voluit mens. En daarnaast, ze zat in de problemen. Ze was in het moeras gezakt. Een moeras was een pijnlijke dood die Brody niemand gunde. En als er niet snel werd gehandeld zou ze er met gemak in verdwijnen. Brody keek opnieuw de omgeving rond. Opzoek naar een mogelijk om haar er uit te kunnen halen. Zo kwam Brody zijn blik uit bij een omgevallen boom die boven haar hing. Niet dichtbij genoeg voor haar om vast te kunnen pakken. Maar Brody zou er op kunnen komen en haar via daar uit het moeras kunnen trekken. Het was de enige optie die hij leek te hebben. Echter zou Brody nu net zo goed moeten oppassen. Want ook de boom hing half in het moeras. Dus gemakkelijk kon hij er niet bij komen. De jongeman zijn blik verscherpte terwijl hij een paar stappen naar achteren deed. Vervolgens maakte hij aanloop met een paar stevige stappen waarna hij dan behendig naar de boom toe sprong. Brody landde op de stam. Meteen legde hij zich er lang uit op neer terwijl hij het hout vast greep om niet te vallen. Zodra hij zijn evenwicht had gevonden schoof hij een stuk naar voren zodat hij boven het meisje kwam te hangen. Hij keek haar in de ogen aan en stak vervolgens zijn metalen arm naar haar uit zodat ze deze kon vast nemen. Met die arm zou hij haar het beste uit het moeras kunnen trekken. Immers waren het geen spieren die zich in die arm bevonden, het was een mechanisme die enkel overbelast zou kunnen raken. Maar de arm was gemaakt om heel wat te kunnen hendelen, dus dit moest lukken. Brody gaf haar vervolgens een knikje waarmee hij aan gaf dat ze zich er aan omhoog mocht trekken om zo ook op de stam te kunnen komen.____________________
Silence is the key to give my words some meaning.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aantal berichten : 303
Woonplaats : ..

Character sheet
Age: 15
Species: Neko
Partner:: How beautiful true love may be, its always less than true friendship
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Into the jungle [&Kitt] vr dec 04, 2015 12:28 pm

Kitt voelde dat ze erg vast zat. "Urgh.." bracht ze uit terwijl ze probeerde eruit te komen. Hier zou ze in haar eentje uitkomen.. Ze voelde dat ze verder naar beneden gezogen werd door de modder, dus als niemand snel zou helpen zou ze er uiteindelijk helemaal in verdwijnen. Gelukkig was het vurige mensding er nog, maar ze wist niet zeker of die haar wou helpen. Smekend probeerde ze zijn blik te vangen. Hij draaide zich om, waarschijnlijk had hij haar kreetje gehoord. Hij was ergens in de 20, schatte Kitt, maar dat boeide haar niet echt in deze situatie dus ze vroeg het niet. Hij keek nog even om zich heen en ze zag dat zijn blik viel op een boomstam die boven haar hing. Ze keek zelf ook even omhoog. Helaas zag ze dat het haar niet zou lukken om de boomstam vast te pakken om zo uit het moeras te komen, en ze keek hem weer aan. Hij nam een aanloop en sprong op de boom. De boom deinde mee toen zijn gewicht op de boom kwam, en hij liet zich er meteen plat op vallen. Zodra hij zijn balans had hervonden, schoof hij wat naar voren zodat hij boven Kitt lag, en stak zijn hand uit. Het kleine meisje was al tot haar borst in het moeras gezogen, maar als ze zich helemaal had uitgestrekt kon ze nog net zijn arm vastgrijpen. Ze keek hem een beetje vragend aan, het zou waarschijnlijk erg veel pijn doen als ze aan zijn arm ging hangen. Hij gaf een kort knikje als teken dat het goed was. Kitt trok zich aan zijn arm omhoog, en klom ook op de boomstam. Ze hijgde nog een beetje na, het worstelen met de modder had best veel energie genomen. "Thanks" zei ze na een tijdje.

____________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Into the jungle [&Kitt]

Terug naar boven Ga naar beneden
Into the jungle [&Kitt]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Grey Territory :: Woods of Eternity-
Ga naar: