Hallo en welkom op Separa!
Als je hier nieuw bent, raden we je aan even de regels en de informatie door te nemen,
ben je hier al bekend, dan welkom terug! Smile

-Het team
 
IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel|

Let's get this started

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Aantal berichten : 57

Character sheet
Age: 24 years
Species: Demon Princes
Partner:: I'm like a race, can you finish me?
avatar
BerichtOnderwerp: Let's get this started za nov 28, 2015 7:24 pm
Elesis
The Crimson Avenger


”You’re coat ma’am.”
”Thank you Reynold. I will miss you the most I think.”
”I can still come with ma’am. Are you sure you’re gonna be alright ma’am?”
”Who do you think I am Reynold?”
”The demon princes ma’am.”
”Exactly.”


Ze had haar lange rode jurk, zwarte jas en opgestoken haren verruild voor iets gemakkelijk. Een rode top, panty en zwarte riemen moesten haar lijf bedekken. Je kon het sexy noemen of ordinair. Voor Elesis was het handig. Op haar rug hing haar claymore. Een zwaard die eveneens uit de kleuren zwart en rood bestond. Het waren de kleuren van haar familie. De kleuren van haar koninkrijk. De kleuren van de demonen. De nuchtere wezens, die enigszins konden nadenken en enigszins onderwijs hadden gehad, zouden haar en de kleuren herkennen. Als deze wezens haar al niet herkend aan haar gezicht, dan was het wel aan de kleuren en de kleren. Het waren kleren gemaakt door en voor demonen. Daarbij stond Elesis bekend als de Crimson Avenger. Een vechter die haar prooi niet los laat totdat deze is dood gebloed. De meest pijnlijke manier om dood te gaan, maar wel de leukste. Voor haar dan natuurlijk. Maar dat sprak voor zich. Al met al was ze natuurlijk bekend onder de demonen. Zij moesten immers knielen voor de roodharige jongedame. Elesis wist eerlijk gezegd niet hoe de andere wezens over haar dachten. Of ze haar überhaupt kende. Maar daar zou ze snel genoeg achter komen Ze was immers weg gegaan van het rijk om de wereld te verkennen. Haar ouders hadden nu nog de hoogste macht in het demonenrijk, maar er zal een tijd komen dat Elesis die zou hebben. Echter, voordat ze die verantwoordelijkheid zou aanvaarde, zou ze eerst vele wezens het leven zuur gaan maken. Niemand zou veilig zijn.
Jammer genoeg zou dat plezier nog even moeten wachten. Elesis bevond zich op het moment in een bos. Ze haatte natuur, maar ze moest deze weg nemen wou ze in de stad uitkomen. Ze had haar zinnen gezet op Coniuncta Harbour. Het was een haven die al vaak werd getroffen door terreur en wanhoop. Zou Elesis het nog erger kunnen maken? Waarschijnlijk. Geïrriteerd streek ze een rode lok haar achter haar oor. Hoe je het wende of keerde. Ze moest door dit bos wou ze bij de haven uit komen. Plots vernam ze voetstappen te horen. Meteen kwam ze tot een halt. ”And who’s there?” Haar stem klonk neutraal, maar een lichte grijns begon rond haar lippen te sieren. Misschien kon ze toch al wat plezier hebben voordat ze in de haven was.
[&Open]
© Sykes

____________________

Theme
Characters:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aantal berichten : 24

Character sheet
Age: 19
Species: Cyborg
Partner:: i am not ment to love
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Let's get this started zo nov 29, 2015 2:40 pm

‘Narthodil forest…’ Mompelde Kai terwijl hij eens om zich rondkeek. Dit was 1 van de weinige plekken waar hij niet was geweest in dit land. De enige reden waarom hij hier nog niet was geweest was omdat andere plekken interessanter leken. De mensen hadden in het begin raar op hem gereageerd maar Kai had dat volkomen genegeerd. De sfeer in dit bos was.. raar. Besloot hij. Hij checkte de omgeving of er wat levends of onbekends in de buurt was maar dat was niet zo. Kai gaapte en rekte zich uit. Toch vreemd. Vond hij. Ik ben dan wel een robot maar toch moet ik ook gapen en me uitrekken. Veel meer tijd had hij niet om daar aan te denken want hij zag recht voor zich een levend organisme. Meteen alerted activeerde hij zijn plasma kanonnen en schoot een volle lading op het wezen. Na een paar seconden te hebben gekeken bleek het een konijn te zijn. Die had ik eerder gezien met Jay. Peinsde hij. Volgens de jongen was het beest ongevaarlijk maar Kai herinnerde zich nog maar al te goed dat het beest hem had proberen te bijten. Dus gevaarlijk. Vond hij. Het best leefde nog half al lag het nu dood te bloeden van meerdere wonden. Snel stapte hij erop af en kneep het beest fijn. Niet omdat doden leuk was. Uberhaupt snapte hij niet wat ‘leuk’ was. Hij wilde alleen het lijden van dit beest stoppen. Hij keek naar het vervomde beest en besloot het in een gat te leggen wat 1 van zijn kogels had veroorzaakt. ‘Zo.’ Zei hij luchtig. Hij kon weer doorlopen. Maar hij had nog geen 10 meter gezet of hij voelde de aanwezigheid van een ander organisme. Meteen was Kai weer op zijn hoedde. Had Jay ook niet wat gezegt over dat dit gedeelte van de zogezegte ‘black souls’ hoorde? Dacht hij. Niet dat kai daar veel van snapte. Je had white, grey, black en soulles. Vooral die laatste waren gevaarlijk had de jongen hem verzekerd. ‘’and who’s there?’’ hoorde hij rechts naast zich uit het niks. Meteen keek hij het wezen recht in de ogen aan en scande het om erachter te komen wat het was. Het was vrouwelijk en grijnsde hem aan. Kai keek neutraal. Alarm bellen gingen er af toen hij een wapen herkende. ‘Claymore.’ Mompelde de jongen en hij bleef de vrouw strak aankijken. ‘wie ben jij?’ besloot hij te vragen. De eerdere vraag van de vrouw compleet negerend. Angst kende hij niet, en hij was wel nieuwsgierig naar de naam van dit wezen.

____________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aantal berichten : 57

Character sheet
Age: 24 years
Species: Demon Princes
Partner:: I'm like a race, can you finish me?
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Let's get this started ma nov 30, 2015 5:07 pm
Elesis
The Crimson Avenger


”Are Zaza and Nana ready?”
”Of course ma’am. Here’s the food.”
”Oh no Reynold. I don’t need that food.
Zaza and Nana will be hunting their own food.”Een jongen met een opvallend uiterlijk kwam te voorschijn. Ze zetter haar hand haar zij. Neutraal keek de jongen haar aan. Alsof hij heen emotie kon of wou vertonen. Zijn uiterlijk was als één van een robot. Mechanismen was aan zijn lichaam gemaakt. Het zou Elesis niks verbazen als hij er een paar trucjes mee zou kunnen. Iets wat de plezier enkel meer deed opbloeien in Elesis ogen.
‘Claymore.’ werd er mompelend bevestigd. Kennelijk was Elesis niet de enige de vreemden onder een vergrootglas nam. Zo raar was het niet. Je wou niet tegenover rare wezens te komen staan. Ook al dacht Elesis nog altijd dat zij de winnende hand in een eventueel gevecht zou hebben. Ze was immers niet alleen. ‘wie ben jij?’ werd er vervolgens gevraagd. Kennelijk dacht de jongen dat hij geen antwoord hoefde te geven. Dat hij een antwoord kon verwachten nadat hij haar vraag had genegeerd.
”Rude,” gleed erover haar lippen heen. Ergens moest ze hem niks kwalijk nemen. De arme jongen wist niet waar hij tegenover stond. Met die gedachtes laaide haar ogen rood op. Een donkere schaduw gleed over haar heen. De schaduw bedekte de grond. Uit de schaduwen kropen twee hellhounds. Ze waren te herkennen aan hun zwarte vachten, rode ogen en moordlustige blik. Elesis grijnsde lichtjes. Het zag er naar uit dat ze de eerste maal voor de twee hellhounds had gevonden. ”Meet Zaza and Nana. Two purely sweethearts who will do anything for some attention,” stelde ze de twee hellhounds voor. Haar stem klonk sarcastisch. Echter lag er wel wat waarheid in haar woorden. Een boodschap waaruit zou blijken dat Elesis de twee beesten alles op kon laten dragen wat ze hen ook maar wou laten op dragen. Zaza liet haar tanden al meteen zien. Kwijl droop naar beneden. Ja ze had honger.
© Sykes

____________________

Theme
Characters:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aantal berichten : 24

Character sheet
Age: 19
Species: Cyborg
Partner:: i am not ment to love
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Let's get this started di dec 01, 2015 6:45 pm

De vrouw leek erg zeker van zichzelf. Na hem even bestudeerd te hebben zette ze haar hand in haar zij. ‘claymore.’ Mompelde Kai tegen zichzelf toen hij het wapen had gezien.  Compleet haar eerste vraag negerend vroeg hij: ‘wie ben jij?’ de vrouw leek zich er niet of nauwelijks aan te ergeren maar zei toch ‘’rude.’’ Doelend op het feit dat ze genegeerd was. Haar ogen leken te branden terwijl de grond duisterder werd. ‘hmm.’ Was kai’s reactie daar op. Blijkbaar waren ze niet alleen. 2 hellhounds kropen uit de schaduw omhoog en keken hem moordlustig aan. Bijna minachtend keek Kai de vrouw aan. Was dit het? Na een coole entree zoals deze schaduw kwamen er 2 honden de grond uit? Even was Kai teleurgesteld. Hij had gehoopt dat als het toch al tot een gevecht zou uitlopen het nog interessant zou zijn. Uberhaupt hield hij meer van 1 op 1 gevechten. Die waren eerlijker en je zou echt elkaars krachten kunnen testen. Nu zou hij eerst deze.. schoothondjes moeten afmaken. Koud keek hij de vrouw aan. Met een grijns zei ze:  ”Meet Zaza and Nana. Two purely sweethearts who will do anything for some attention,” Lyall snapte de grap er niet van. Dit wezen stond hem totaal niet aan. Eerst boos worden om een vraag die hij stelde, om vervolgens 2 honden de dood in te sturen. Hij besloot het kort te houden. ‘als je wilt vechten kom dan op. Ik heb meer te doen vandaag.’ Koud keek hij naar het gestalte dat zich laf verschool achter de honden. Het was niet zijn intentie geweest om te vechten maar dit persoontje, maakte dat erg lastig. Lyall testte even of al zijn wapens intact waren, wat gelukkig het geval was. Battle-ready, hij kon zelfs als hij wilde incernate gebruiken. Dat zou haar wel leren als ze blijft volhouden. Dacht Kai.

pss. sorry voor korte post, maar ik moet nu toch echt nodig aan schoolstuff ^^'

____________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aantal berichten : 57

Character sheet
Age: 24 years
Species: Demon Princes
Partner:: I'm like a race, can you finish me?
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Let's get this started wo dec 02, 2015 4:39 pm
Elesis
The Crimson Avenger


”Ma’am are you sure you want to leave?”
”Yes Reynold. Why do you ask?”
”Because your parents are worried ma’am. You could be in dangerous out there.”
”Don’t you worry about my parents Reynold. They will be hellhound food the next time I see them. ”


Het plezier was gevonden. En dat terwijl ze nog niet eens in de haven was gekomen die normaal altijd bezaaid was met paniek. Nee een jongeman had haar aangetroffen. Een jongeman die meer robot leek dan mens. Elesis boeide het weinig. Ze kon elk wezen wel aan, leek haar zo. Ze vond fijn voor haar hellhounds. Zij hadden tenminste al op de vroege reis een tussendoortje. Zaza gromde dan ook meteen wat. Ja ze had honger. Nana daarentegen was de stille type van de twee. Zij had ook honger. Ze was stil, maar dodelijk. En de oudere van de twee. Hoe dan ook was dat geen relevante informatie. Wat wel relevant was, was dat Elesis zin had in een gevecht en de jongeman dat duidelijk niet leek tegen te houden.
‘als je wilt vechten kom dan op. Ik heb meer te doen vandaag.’ werd er gezegd. Elesis grinnikte lichtjes. Ze betwijfelde het of de jongeman het echt zo druk had. Als hij het druk had, dan was hij zeker niet gestopt in eerste instantie voor een vreemdeling. Daarbij, wat kon je nou in hemelsnaam voor zinnigs doen in het bos. Als je iets moest doen, leek het Elesis dat dit in een bewoonbaar gebied moest zijn. Maar ze zou die achterliggende gedachtes weg schuiven. De jongeman mocht de eer krijgen met haar te vechten. Nou nog niet eens met haar. Hij zou rechtstreeks hellhound voer zijn. Ze stak haar arm op. Met haar hand wenkte hij de jongeman. ”Come one, give me your first move,” zei ze en liet daarmee de jongeman de eerste zet zette. Die misschien tevens de laatste kon zijn.
Outfit
© Sykes

____________________

Theme
Characters:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aantal berichten : 24

Character sheet
Age: 19
Species: Cyborg
Partner:: i am not ment to love
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Let's get this started zo dec 13, 2015 8:28 pm

De vrouw had blijkbaar zin in het gevecht. In tegenstelling tot Kai die eigenlijk van plan was geweest nog meer van deze regio te ontdekken. Ze grijnsde hem aan terwijl hij zei dat hij het nog druk had. De honden leken ook zin te hebben om op zijn schroot te kauwen. Well to bad for them. Dacht Kai. De vrouw stak haar hand op met een uitnodigend gebaar en zei: ”Come one, give me your first move,”  Kai klikte met zijn tong waarna hij zijn armen krachten liet verzamelen, het zou eerst een paar seconden duren om de thrusters op te laden maar daarna zouden ze onbeperkt gebruikt kunnen worden.  Terwijl zijn armen gingen trillen voelde hij de warmte van het plasma door zich heen stromen. ‘hier.’ Zei Kai rustig en dood serieus tegen de honden. Hij richte zijn arm op de linkse hond en vuurde de eerste explosieve straal af. Het was toch wat teleurstellend. De straal is maar 80 centimeter in doorsnee. Dacht kai wat teleurgesteld. Hij wilde eigenlijk alles hier opblazen. Was hij ook weer van dit gedoe af. Maar hij zou rustig aan doen. Terwijl de straal doorschoot activeerde hij zijn bepantsering. Als hij nu aangevallen zou worden zou hij het meteen merken en kunnen reageren. Echter had hij nog nooit tegen honden gevochten dus wist hij ook niet hun manier van aanvallen. Hij zou er snel genoeg achter kunnen komen en een tactiek verzinnen. Terwijl de rook langzaam optrok kreeg hij langzaam te zien wat de schade was. Van het bos achter de vrouw was in iedergeval niet veel meer over. Een fors deel was tot de wortels toe afgebrand. ‘Had beter gekund.’ Mompelde Kai.

Note. Sorry dat ik in vorige post lyall en kai door de war haalde. Ik moet nog heel erg wennen aan 2 acc's en ben gewoon een domme koe x3

____________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aantal berichten : 57

Character sheet
Age: 24 years
Species: Demon Princes
Partner:: I'm like a race, can you finish me?
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Let's get this started wo dec 16, 2015 1:47 pm
Elesis
The Crimson Avenger”Why did they deserve their death ma'am?”
”Reynold.. Do you know what kind of people there are in this world?”
”Please tell mema’am. ”
”There are two types of people in this world:
You are weak or you are mean.”
Hij klakte met zijn tong. Een gebaar waarmee de apparatuur in zijn lichaam werd aangedreven. Elesis fronste lichtjes. Ze voelde wellicht enige enthousiasme voor het feit dat ze nu al in een gevecht was beland, maar misschien zou haar tegenstander nog wel eens tegen vallen. Met haar armen over elkaar geslagen keek ze rustig toe hoe de jongeman zijn benodigdheden bij elkaar raapte. Het duurde naar haar smaak iets te lang. Het was dat ze zich aan haar woorden hield, anders had ze allang aangevallen. ‘hier.’ klonk het, waarna een explosieve straal op Zaza werd afgevuurd. De hond verdween in de duisternis. Eveneens als Elesis. Ze had geen zin in rennen of haar kleren ongenodigd vies te maken. Nog geen seconde later, na de straal, verscheen ze weer op dezelfde plek. Eveneens als Zaza. De honden waren onsterfelijk. Dood kon je ze niet krijgen. Wel woedend.
Elesis hoefde geen sein te geven. De instincten van de twee hellhounds namen het over. Iets wat Elesis op dit soort momenten toe liet. De twee hellhounds stormde zich op de jongeman af. Deze leek opnieuw iets te hebben verandert aan zijn armor, maar Elesis negeerde het. Ze zou er nog net bij gaan zitten. De twee hellhounds beten toe en probeerde hem tegen de grond te krijgen. Ze wouden bloed zien en zouden niet stoppen voordat ze het zagen.


© Sykes

____________________

Theme
Characters:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aantal berichten : 24

Character sheet
Age: 19
Species: Cyborg
Partner:: i am not ment to love
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Let's get this started za dec 26, 2015 3:11 pm

Zijn vuurstraal had niks uitgehaald. Behalve dat een deel van dit bos met de grond gelijk was gemaakt. De 3 figuren waren gewoon in de schaduw verdwenen en weer verschenen. Nu stormden de 2 honden op hem af. ‘zo primitief.’ Mompelde Kai voor zich uit. De 2 honden gingen allebei aan een andere kant van hem staan. 1 voor 1 dan maar. Peinsde Kai. Met de sensors in zijn lichaam kon hij prima allebei in de gaten houden. Een beet zich vast in zijn arm en probeerde hem tegen de grond te trekken. De ander trok alleen aan zijn vest. Met 1 arm in de mond van de hond en de ander op diens kop pakte hij een hond vast en activeerde een geleider in zijn armen zodat die onder stroom stonden. 70 ampere electriciteit schoot door zijn armen in de hond. Na 5 seconden de hond zo onder stroom te houden hoorde hij een scheurgeluid. ‘mn.. hoodie.’ Zei Kai zachtjes. Meteen was zijn aandacht voor de eerste hond weg en draaide hij zich om. ‘jij.’ Siste Kai nu boos. Nu moest hij opzoek naar een nieuwe. Hij gaf een razendsnelle trap tegen de poten van de hond, hopend dat deze onderuit zou gaan. Zodat hij er meteen op zou kunnen springen en de poten zou kunnen breken, alsof het twijgjes waren. Ja. Dat kon Kai wel. Dingen breken. Hij voelde de woedde van de honden, maar die was niks vergeleken met hem. Die vrouw kon de pot op. Eerst zou hij haar schoothonden naar schroothondjes helpen.

____________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aantal berichten : 57

Character sheet
Age: 24 years
Species: Demon Princes
Partner:: I'm like a race, can you finish me?
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Let's get this started zo dec 27, 2015 12:33 pm
Elesis
The Crimson Avenger”What do they eat ma'am?”
”Death, Reynold, death.”
”Death? But how ma’am? ”
”They will not stop until their victim is dead and their blood has been spilled.”


De hellhounds schoten op de jongeman af. Crimson keek met een licht verveeld oog toe. Dit was toch minder interessant dan ze had gehoopt. De jongeman pakte Zaza vast. Greep haar bij haar kop en leek haar onder stroom te zetten. Niet meer dan woede maakte het bij de hellhoud los. Zou Elesis hem moeten zeggen dat de hellhounds onsterfelijk waren? Of zou ze dit nog even uitzitten? Nana greep ondertussen de stof van de jongeman’s shirt vast. Het scheurde los. Iets wat de jongeman kennelijk niet op prijs stelde. ‘jij.’ siste hij boos. Een behoorlijk ijdeltuit was het zeker. Dan mocht hij het spelletje wel eens charmanter gaan spelen, dacht Elesis wat droogjes. De jongeman trapte Nana onderuit en stapte vervolgens op haar poten. Niks brak. Ze hadden geen boten. Hoe kon dan iets breken? De hellhound werd enkel woest. Beiden hellhounds stormden zich met nieuwe overgaven op de jongeman. Die bovendien ook behoorlijk boos leek te worden.
Elesis zette haar claymore in de bodem van het bos. Verveeld leunde ze er met een arm op. Plots bedacht ze zich iets. Iets waar ze zichzelf wel voor haar hoofd kon slaan. Ten eerste: ze had geen flauw idee wat voor wezen de jongeman was. Nou was dat op zich nog geen probleem, aangezien ze hem wel aan kon, maar er begon een ander probleem te ontstaan. Immers bleek de jongeman uit een mechanisme te bestaan. Had de jongeman sowieso wel bloed in zich zitten? Of vlees dat kon worden op gegeten? Naast zijn gezicht dan. Maar ja, een gezicht bevatte het minste vlees. Elesis kwam wat recht. Ze greep de claymore uit de grond. ”What are you?” vroeg Elesis terwijl de hellhounds nog altijd bezig waren met vallen en opstaan en aanvallen.

© Sykes


____________________

Theme
Characters:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Let's get this started

Terug naar boven Ga naar beneden
Let's get this started
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Black Territory :: Narthodahl Forest-
Ga naar: