Hallo en welkom op Separa!
Als je hier nieuw bent, raden we je aan even de regels en de informatie door te nemen,
ben je hier al bekend, dan welkom terug! Smile

-Het team
 
IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel|

Elesis Crimson Avenger

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Aantal berichten : 57

Character sheet
Age: 24 years
Species: Demon Princes
Partner:: I'm like a race, can you finish me?
avatar
BerichtOnderwerp: Elesis Crimson Avenger za nov 28, 2015 12:23 pm
Full Name: Elesis Crimson Avenger
Nickname: Elesis, CA
Age: 24 years
DoB: August 21st
PoB: Ruben Village
Height: 176 cm
Weight: 67 kg
Bloodtype: O
Pieces: Demon Princess
Sexe: Female
Partner: x
Crush: x
Sexuality: Straight
Likes:
- Torturing
- Demanding
- Fighting
Dislikes:
- Sweet people
- Nature
- LosingElesis is de prinses van de demonen. Door deze hoge rang is ze gewend om behandelt te worden als een adel. Zodra ze het demonenrijk had verlaten, wist ze dat ze niet moest verwachten dat ze nu nog steeds zo word behandelt, maar als je respectloos tegen haar bent, kan je haar snel boos krijgen. Toch kan je met haar een normaal gesprek hebben als je normaal tegen haar doet. Ze verveelt zich echter snel. Ze houd van avontuur en van vechten. Ze lokt dan ook vaak gevechten uit. Daarbij is ze ook niet vies van wat flirten of streken uit halen. Ze is bewust van haar uiterlijk en houd het graag tip top. Toch vind ze wat bloed op haar kleren geen probleem. Ze wilt niet onderschat worden en maakt korte metten met iedereen die dat wel doet. Ze vecht, dood en martelt zonder enige genade. Dit is één van de redenen waarom ze is bekroond tot Soulless.Elesis heeft lang rood haar. Haar ogen zijn rood met geel. Ze draagt rode met zwarte kleren en draagt meestal een zwaard met haar mee. Ze heeft horens op haar hoofd en heeft soms bloed op haar kleren/lichaam zitten:
Full Body Picture With Sword:Klik
Full Body Picture Without Sword: KlikElesis behoort tot het rijk van de demonen. Haar ouders zijn de huidige machthebbers van het rijk. Ze is zich er van bewust dat ze haar verantwoordelijkheden heeft, maar voordat ze die besluit te aanvaarden, ging ze eerst nog op reis door Separa. Aangezien ze veel van avontuur houd en wat uitdagingen, wilt ze graag zo veel mogelijk beleven in Separa. Eigenlijk ook zoveel mogelijk wezens voor haar laten vrezen. Al sinds kinds af aan werd Elesis al opgevoed om zichzelf te verdedigen en om goed te kunnen vechten. Echter was Elesis tot meer in staat dan iemand ook maar had gedacht. Ze was bereid iedereen te vermoorden als ze in de weg zaten. Ze had zelfs bijna haar ouders vermoord. Je kon dan ook gerust zeggen dat Elesis al de touwtjes in handen had, maar ze liet haar ouders nog even langer op de troon zitten. Elesis is alleen opgevoed en is dus vaak op zichzelf. Ze heeft moeite met anderen om te gaan op een aardige manier. Zo kan ze vaker bot over komen dan aardig. Sociale vaardigheden heeft ze nooit geleerd.
Door het vele moorden en martelen, is Elesis een Soulless geworden zodra ze Separa in stapte. Het boeit haar niks. Zo kunnen wezens haar immers sneller bevrezen.


____________________

Theme
Characters:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elesis Crimson Avenger
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Off Game :: Introduction :: Characters-
Ga naar: