Hallo en welkom op Separa!
Als je hier nieuw bent, raden we je aan even de regels en de informatie door te nemen,
ben je hier al bekend, dan welkom terug! Smile

-Het team
 
IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel|

Brody Alvarez.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Aantal berichten : 10

Character sheet
Age: When human he looks like 25, In reality he is 499 years old.
Species: Phoenix
Partner:: Ain't no love for the wicked.
avatar
BerichtOnderwerp: Brody Alvarez. za nov 28, 2015 12:25 am
Naam: Aerys.
Wanneer mens gaat hij door het leven onder de naam Brody Alvarez.
Soort: Feniks.
Leeftijd: 499 jaar oud.
Zijn menselijke lichaam lijkt rond de 25 jaar oud te zijn.
Familie: Jaren geleden om het leven gebracht.
Kleur van zijn ziel: Grijs.

Karakter;
Aerys ofwel Brody is een rustig wezen. Hij vermijd drukte en is negen van de tien keer op zichzelf. Hij kan genieten van de rust die de natuur hem levert. Maar het contact met andere wezens valt niet altijd te vermijden. Nu is dat ook niet persee iets wat hij helemaal niet zou willen. Maar Aerys vind het maar moeilijk om contact opzich te maken.
Toch weet hij vrij vlug te reageren als hij ziet dat iemand in gevaar is. Het is dan ook zo dat Aerys het verschil tussen goed en slecht niet kan onderscheiden. Zo doende ziet hij in alles of iedereen wel iets goeds. Hij zou dus een slecht persoon net zo goed helpen als een goed persoon. Dat zit zo gezegd in de aard van het beestje.

Skills;
Het spreekt voor zich dat Aerys als feniks zijnde vuur kan besturen, dit geld ook voor zijn menselijke lichaam Brody. Echter heeft Brody enkel een metalen arm gemaakt van speciaal materiaal dat tegen vuur kan om dat te doen. In de arm zit een mechanisme die het vuur ontwikkeld. Brody gebruikt het vuur niet alleen ter verdediging of aanval maar gebruikt het ook om te communiceren. Immers heeft hij nooit geleerd om met zijn menselijke gedaante fysiek te praten dus communiceert hij door middel van vuur in de lucht te vormen in letters.
(Imagine the metal arm mate..)


Daarnaast is Brody redelijk handig in vechten met enkel zijn lichaam en eventueel een wapen wanneer hij dat in handen kan krijgen, doordat hij zich in het verleden genoeg heeft moeten verdedigen om in leven te kunnen blijven.


Geschiedenis;
We gaan honderden jaren terug. Vier jonge feniksen werden geboren. Een mannelijk en drie vrouwelijk, ofwel Aerys en zijn zusters. Voor een paar jaar konden ze rustig opgroeien. In zowel rust als vrede. Tot dat ze ontdekt werden en er een groep van jagers uit de duisternis opdoemden. Deze wilden de prachtige onsterfelijke wezens  jagen. Natuurlijk lieten Aerys zijn ouders dat niet toe. Ze deden alles om hun jongen te beschermen, zelfs als dat totale uitroeiing betekende. Zoals het omleggen van de dorpen waarin de jagers leefden. Want de jagers hielden hun vondst natuurlijk niet stil. Ze vertelden iedereen over deze vurige vogels. En iedereen wilden ze zien, rijke familie’s waren zelfs bereid om aardige bedragen aan de jagers te betalen om de wezens te krijgen. Maar Aerys zijn ouders maakte wel duidelijk dat ze geen wezens waren om mee te sollen. Ze roeiden iedereen uit die mogelijk gevaar was voor zowel hunzelf als hun jongen. Niemand kon dan ook nog echt wat tegen de wezens beginnen. Want een simpel pijl en boog ging niet helpen.
Zodra de boodschap over leek te zijn gekomen dat ze met rust wilden gelaten worden leek de rust ook daadwerkelijk weer terug te keren. Aerys en zijn familie trokken verder. Af en toe stopten ze bij een mooie plek om vervolgens weer verder te trekken. Maar terwijl zij verder trokken deed het nieuws over hen dat ook. Meerdere dorpen kregen te horen over Aerys en zijn familie, die inmiddels als dodelijke wezens waren bekroond. En dat terwijl zijn ouders enkel hun jongen hadden verdedigd. De jagers en ieder ander die hen pijn had willen doen hadden er zelf om gevraagd wat er op hen af was gekomen. Maar natuurlijk waren de mensen egoïstisch. Nee het gedrag van de feniksen was onacceptabel en ze moesten omgelegd worden. Maar hoe? Dat was een goede vraag.
Opnieuw verstreken er jaren. In die jaren werd er naar iets gezocht om de feniksen te vernietigen, nee er mocht niemand anders meer pijn gedaan worden. Niemand van hen bedacht zich dan ook dat als ze de feniksen met rust zouden laten, de feniksen hetzelfde bij hen zouden doen. Echter waren Aerys en zijn familie onwetend van de plannen van de mensen. Nee daar moesten ze op een dag op een vrede manier achter komen. De jagers hadden een wapen gevonden om de feniksen hun dood in te jagen. Zodra ze Aerys en zijn familie hadden gevonden verstoorden ze een vredige nacht door een verrassing ’s aanval. Ze wisten Aerys zijn ouders en zusters het leven te ontnemen. Aerys had nog net kunnen ontsnappen en verdween ver weg van deze nare plek. Wat hem die dag was overkomen was het ergste wat hem had kunnen over komen. Het vuur van zowel zijn ouders als zusters waren té vroeg gedoofd.
Nu jaren later heeft Aerys nog altijd in veiligheid weten te houden. Voor een poosje in eenzaamheid ook. Maar dat heeft hij opzij kunnen zetten. Echter is Aerys nog altijd op zijn hoede want gevaar kan in elke hoek liggen en zal hij nooit vergeten wat hem toen is overkomen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brody Alvarez.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Off Game :: Introduction :: Characters-
Ga naar: