Hallo en welkom op Separa!
Als je hier nieuw bent, raden we je aan even de regels en de informatie door te nemen,
ben je hier al bekend, dan welkom terug! Smile

-Het team
 
IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel|

Hello (+Kai)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Aantal berichten : 75

Character sheet
Age: 19 years
Species: Icewizard
Partner:: Will you be my snowflake and fall for me?
avatar
BerichtOnderwerp: Hello (+Kai) vr nov 27, 2015 4:58 pm


Jay


Jay keek zijn ogen uit toen hij de mooie tuin binnenliep. Er was hier gewoon zoveel leven! De jongen liep de met mos begroeide trappen af om vervolgens op een klein meertje uit te komen. Nieuwsgierig naar hoe koud of warm het water zou voelen, stak hij zijn hand uit naar het water. Het was best lekker water. Het was gewoon lauw, een perfecte temperatuur. Zou het ook lekker smaken? Naar echt zuiver water? Dat ging hij maar niet proberen. Blue wilde het wel proberen. Het vogeltje sprong van zijn schouder af en vloog naar de rand van het water om vervolgens gulzig ervan te drinken. Jay grinnikte en wachtte tot de blauwe agapornis klaar was en hem weer volgde. Blue vloog terug op zijn schouder en Jay liep verder langs de anderen planten. Ineens zag hij verderop iemand vlug om zich heen kijken terwijl zijn hand al uit reek naar een paar prachtige bloemen. Maar dat was niet de bedoeling! De natuur moest ongerept blijven. Jay liep vastberaden op de man af die net naar de bloem wilde reiken en dacht dat niemand hem had gezien. De man keek op toen het gestalte van Jay naast hem kwam te staan. 'Laat dat,' beet hij de man toe en hij keek hem geamuseerd aan. Iets waar Jay van walgde. 'Of anders?' vroeg de man met een vieze grijns op zijn gezicht. Oh, Jay ging die grijns daar zo van af vegen. 'Of anders...' Jay maakte zijn zin niet af en in plaats daarvan stak hij zijn hand op. Al snel verscheen er een bol van ijs die flink groeide tot hij zeker zo groot was als Blue zelf. De grijns van de man werd iets zenuwachtiger maar bleef nog steeds zitten. 'Moet ik nog een verdere uitleg geven of wil je zelf de gevolgen voelen?' vroeg Jay, nu met de grijns op zijn gezicht. De man slikte even en mompelde iets onverstaanbaars om vervolgens weg te lopen. Net goed. Met een tevreden glimlach keek Jay naar de bloemen die gelukkig nog op hun plek stonden.


____________________
Shizzle Dizzle:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aantal berichten : 24

Character sheet
Age: 19
Species: Cyborg
Partner:: i am not ment to love
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Hello (+Kai) zo dec 13, 2015 8:40 pm

Kai was bezig met zijn dagelijkse wandelingen door de stad, elke dag was er wel wat nieuws te ontdekken. Jay had hem geleerd het ‘mooie.’ Op te zoeken in het leven. Ook al snapte Kai er nog weinig van. Wat was er nou interessant aan een bloem? Naja hij zou in ieder geval zijn raad opvolgen. Aangezien Jay volgens hem alles wist. Hij deed zich alleen maar wat onnozel voor. Dat was het. Terwijl hij zo rondliep ving hij het geluid op van.. niemand minder dan Jay himself. Even gedag zeggen. Dacht Kai neutraal. En meteen vragen wat hij bedoelde met naar de tuinen gaan. Er moest wat achter zitten. Toen hij aankwam op de plek, zag hij een man boos weglopen en voelde hij woedde aan bij Jay. Die man had zijn bondgenoot wat gedaan! Daar zou hij voor boeten. Met razendsnelle sprint vloog hij bijna langs Jay en gaf de weglopende man een knal op zijn rug. Een schreeuw volgde en de man viel op de grond. ‘zit nog eens aan mn bondgenoten en ik zal persoonlijk ervoor zorgen dat je naar de brandende hel gaat.’ zei Kai plechtig met een neutraal gezicht. Hij pakte de man vast bij zijn kraag en hield zijn vuist in de lucht. Klaar om de man nog eens een mokerslag te geven als hij iets probeerde uit te halen.

____________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aantal berichten : 75

Character sheet
Age: 19 years
Species: Icewizard
Partner:: Will you be my snowflake and fall for me?
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Hello (+Kai) zo dec 13, 2015 10:35 pm


Jay

Jay was zeker niet iemand die snel zou dreigen, tenzij het om de natuur ging. De man had blijkbaar geen zin in moeilijkheden en was gewoon weggelopen. Jay keek hem na toen ineens iemand anders tevoorschijn kwam. Kai vloog langs hem heen en rende op de man af. Oh god, dat kon niet goed zijn. Dit hoefde Kai niet te doen. De jongen gaf de man een knal op zijn rug waardoor hij op de grond viel. ‘zit nog eens aan mn bondgenoten en ik zal persoonlijk ervoor zorgen dat je naar de brandende hel gaat.’ Het klonk zo kalm dat Jay er zelf een beetje de rillingen van kreeg. Kai tilde de man toen op en hield zijn vuist al in de lucht. 'Kai! Niet doen!' riep Jay naar hem terwijl hij op hem afrende. 'Laat die man maar los, hij heeft genoeg straf gehad.' zei hij nu kalm. Het had toch geen zin om te gaan schreeuwen tegen Kai. Jay wilde eigenlijk grijnzen naar de man om hem te laten zien dat er niet te sollen viel met hem. Je zag wat er van kwam. Maar de jongen hield zich in en wachtte tot Kai hopelijk zou doen wat hij zei. Anders zat er niks anders op dan rennen want je mocht hier eigenlijk geen geweld gebruiken.


____________________
Shizzle Dizzle:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aantal berichten : 24

Character sheet
Age: 19
Species: Cyborg
Partner:: i am not ment to love
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Hello (+Kai) ma dec 14, 2015 6:21 pm

terwijl hij de man neer had gehaald en hem nu aan zijn kraag omhoog hield, klaar om nog een klap te geven, zag hij vanuit zijn ooghoek iemand op hem afstormen. ‘’Kai, niet doen!’’ schreeuwde de persoon die Jay bleek te zijn. Even bleef Kai verbaast staan met de man nog zwevend in de lucht. Hij draaide zich om en Jay zei: ''Laat die man maar los, hij heeft genoeg straf gehad.'' Onschuldig als Kai het bedoelde zei hij: ‘maar.. hij viel je lastig. Dus ik zet hem op zijn plaats, je zei zelf dat je rechtvaardig moest zijn.’ Met tegenzin liet hij de man vallen als een zak aardappelen, die vervolgens wegrende. Ietwat sacherijnig omdat hij niet rechtvaardig had kunnen zijn keek hij Jay aan. Ach als hij zei dat het goed was, dan was dat zo. ‘sorry voor de onrechtvaardigheid. Ik had moeten luisteren naar jouw.’ Zei Kai terwijl hij neutraal keek. Hij merkte nu pas dat er nog wat stof van de man zijn vest in zijn hand vast zat. Terwijl zijn arm opwarmde begon het te gloeien en verkoolde het stuk stof tot er niks meer van over was. ‘Wat had hij je misdaan dat je boos was?’ vroeg Kai ietwat nieuwsgierig. Er moest toch tenslotte een goede reden voor zijn?

____________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aantal berichten : 75

Character sheet
Age: 19 years
Species: Icewizard
Partner:: Will you be my snowflake and fall for me?
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Hello (+Kai) vr dec 25, 2015 1:46 pm

Kai keek hem verbaasd aan toen Jay aan kwam rennen om Kai te stoppen nog een vuist te verkopen aan de man. ‘maar.. hij viel je lastig. Dus ik zet hem op zijn plaats, je zei zelf dat je rechtvaardig moest zijn.’ Het kwam zo onschuldig uit Kai's mond dat Jay zich nogal schuldig begon te voelen. 'Weet ik, maar als je nu iets doet gaat de politie niet geloven dat we rechtvaardig bezig zijn,' zei Jay weer kalm. Daarbij zou Jay niet willen dat Kai die man iets aandeed want Kai bezat nogal veel kracht. Dus dat was ook niet echt rechtvaardig.
Tot Jay's opluchting liet Kai de man vallen en al snel rende de man weg. ‘sorry voor de onrechtvaardigheid. Ik had moeten luisteren naar jouw.’ zei Kai toen. 'Je bedoelde het goed. En je heb toch geluisterd naar me? Je leert het allemaal wel Kai, ik zal je helpen,' zei Jay met een bemoedigend glimlachje. ‘Wat had hij je misdaan dat je boos was?’ vroeg Kai toen. Jay vroeg zich af of Kai het wel zou begrijpen, maar toch deed Jay een poging om het goed uit te leggen. 'Nou kijk, alles in deze tuin is beschermd. Zo ook de bloemen die daar staan. Die zijn zeldzaam. Maar die man wou ze stelen en waarschijnlijk verkopen en dat mag niet gebeuren.' legde Jay uit. Stelen was slecht. Dat was zeg maar de moraal van dit verhaal. 'Kom, laten we maar uit deze tuin gaan voordat die man toch nog alarm heeft geslagen.
Vlug liep Jay de tuin uit, maar zodra hij verder kon lopen zag hij verderop al politie aankomen. 'Kai, we gaan rennen!' riep Jay terwijl hij het op een lopen zette.'
Vlug keek hij achterom of Kai nog wel achter hem aankwam...

____________________
Shizzle Dizzle:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aantal berichten : 24

Character sheet
Age: 19
Species: Cyborg
Partner:: i am not ment to love
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Hello (+Kai) vr dec 25, 2015 8:17 pm

Kai had het echt goed bedoelt. Maar kennelijk was het dat niet. ‘maar.. hij viel je lastig. Dus ik zet hem op zijn plaats, je zei zelf dat je rechtvaardig moest zijn.’ Was zijn laatste argument. Jay antwoorde daar op: '’Weet ik, maar als je nu iets doet gaat de politie niet geloven dat we rechtvaardig bezig zijn,'’ Politie? Wat hadden die daar nou weer mee te maken. Zouden ze hun lastig vallen? Het klonk alsof Jay er liever geen ruzie mee had. Maar Jay had hem overgehaald. Met een zucht liet hij de man als een zak aardappelen vallen. Waarna hij snel wegvluchtte. Uit het bereik van Kai. ‘sorry voor de onrechtvaardigheid. Ik had moeten luisteren naar jouw.’ Zei hij uiteindelijk met een knikje van zijn hoofd. De jongen tegenover hem glimlachte lichtjes. ‘'Je bedoelde het goed. En je heb toch geluisterd naar me? Je leert het allemaal wel Kai, ik zal je helpen,’' Kai keek de jongen in zijn ogen aan en knikte daarna weer. Kai vroeg wat de man Jay had misdaan dat hij boos was geworden. ‘’nou kijk.’’ Begon Jay. ‘’alles in deze tuin is beschermd. Zo ook de bloemen die daar staan. Die zijn zeldzaam. Maar die man wou ze stelen en waarschijnlijk verkopen en dat mag niet gebeuren.'’ Kai vond dat raar. Het waren tenslotte toch maar bloemen? Daar waren er zoveel van. Dat je daarvoor geld kon vragen. Dan was je toch ook een sukkel. Nouja het zal wel. Dacht Kai. Als Jay het zegt. '’Kom, laten we maar uit deze tuin gaan voordat die man toch nog alarm heeft geslagen.’’ ‘'oke.’ Was Kai’s antwoord daar op. maar ze hadden nog geen 10 stappen gezet of links van hun verschenen mannen. Zou dat de politie zijn? Vroeg Kai zich af. ‘’Kai, we gaan rennen.’’ Riep Jay. Even zuchtte Kai. Hij had daar totaal geen zin in. In plaats van weg te rennen liep hij rustig af op de politie. ‘wat moeten jullie?’ vroeg Kai misschien ietwat agressief. De agenten keken elkaar wat verbaast aan. Dat gebeurde ook niet vaak. Dat de verdachte naar hun toe kwam en niet wegrende. 1 van de 3 agenten wilde achter Jay aan gaan maar dat vond Kai niet goed. ‘hier blijven.’ Zei hij rustig terwijl hij met een sprong de agent tegen de grond duwde. Hij wilde de agent een ram voor zijn gezicht geven maar een andere agent greep in. Hij pakte Kai’s arm vast en probeerde hem tegen te houden. Geïrriteerd pakte Kai ook deze agent vast en smeet hem over zijn schouder heen tegen de grond. Nu hield hij er 2 tegen de grond. De 3e stond te twijfelen wat hij zou doen. Echter kwamen er om de hoek nog meer mensen aan die ook op hun afgingen. Hij was er klaar mee. Langzaam boos wordend tilde hij beide agenten een paar centimeter boven de grond om ze vervolgens weer hard op hun buik neer te smijten. Beide agenten klapten dubbel omdat alle zuurstof uit hun verdween en Kai liet hun liggen. Met een paar grote sprongen, sprong hij naar Jay toe. ‘voorlopig zijn we van hun af. Laten we maar gaan.’ Zei Kai met een lichte stem verheffing. Die agenten zouden niet nog een keer hun op die manier confronteren. Of anders zou Kai maatregelen nemen. het enige wat hem weerhield van incernate gebruiken was dat Jay had gezegd dat de bloemen moesten leven. En dat zou niet lukken als hij alles in de wijde omgeving zou verbranden. Tevreden met zichzelf dat hij toch wat goeds had gedaan sprintte hij weg van het groepje agenten dat over de 2 ongelukkige agenten voorover gebogen stond. Misschien zou hij wel een complimentje krijgen omdat hij zo slim had gehandeld en geen enkele bloem had kapot gemaakt.

____________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Hello (+Kai)

Terug naar boven Ga naar beneden
Hello (+Kai)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: City of Peace :: The Cupola Gardens-
Ga naar: