Hallo en welkom op Separa!
Als je hier nieuw bent, raden we je aan even de regels en de informatie door te nemen,
ben je hier al bekend, dan welkom terug! Smile

-Het team
 
IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel|

Uitleg: Speciale Rollen en Rangen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Aantal berichten : 11
Woonplaats : Rijtjeshuis

Character sheet
Age:
Species: Wolf
Partner::
BerichtOnderwerp: Uitleg: Speciale Rollen en Rangen vr aug 14, 2015 7:34 pm

Separa

The world is a book, and those who do not travel read one page.

Speciale Rangen en Rollen


Hier op Separa krijg je te maken met een aantal speciale range en rollen. De rangen zijn de taken die buiten een karakter uitgevoerd moeten worden. Dit zijn de administrators en moderators bijvoorbeeld. De rollen zijn figuren binnen de RPG die ingevuld kunnen worden door iedereen. Wanneer er een rol vrij komt, dan wordt hier een soort verkiezing voor gehouden. Door een Admin of Mod wordt vooraf een account aangemaakt en de winnaar krijgt het wachtwoord van het account. Hieronder volgt meer uitleg over de rangen en rollen.

Rangen:
De rangen zijn: Administrator, Moderator, en Layout.

Administrator: De Admins zorgen, zoals de naam al zegt, vooral voor de administratieve taken. Het instellen van aanpassingen of nieuwe dingen bijvoorbeeld. Ook zorgen ze er voor dat de regels nageleefd worden.
De Admins zijn: Dax, Mindo, en Rigor Mortis.

Moderators:
Moderators letten vooral op het naleven van de regels zowel binnen als buiten de RPG. Zij mogen mensen aanspreken op gedrag en maatregelen ondernemen indien nodig.
Er zijn nog geen Mods.

Layout: Dit is degene die de layout van Separa verzorgt. Dankzij de persoon van de layout wordt gezorgd voor een mooi uiterlijk van de site.
De Layout wordt verzorgd door: Anubis.Rollen:
De rollen zijn NIET verbonden aan een rang. Je naam krijgt geen speciale kleur wanneer je een rol speelt. Ook krijg je geen speciale rechten. Je hebt je alleen aan 1 regel te houden: hou je aan het karakter en verhaal van de rol. Rollen maken deel uit van het verhaal in Separa en zijn daarom belangrijk. De rollen worden van te voren goed uitgewerkt. Wanneer de rol wordt aangeboden, wordt het hele karakter en uiterlijk beschreven. Soms kan een rol vrijkomen als iemand deze niet meer wil of kan vervullen. Na overleg met Admins wordt deze dan opnieuw aangeboden. Naarmate het verhaal vordert, kunnen er ook nieuwe rollen ontstaan.

Speciale rollen tot nu toe:

Rigor Mortis:
INGEVULD. Rigor is de Dood zelf. Hij heeft geen soul colour en dwaalt wat rond binnen en buiten het gebied. Je komt hem niet snel tegen.

One: INGEVULD. One is 1 van de kraaien van Narthodahl. Omdat de kraaien geen naam hebben worden ze aangeduid met een nummer. One is de mannelijke kraai.

Two:
NIET INGEVULD: Two is de andere kraai van Narthodahl. Two is de vrouwelijke kraai en de partner van One. Samen met One zwerft ze door het Narthodahl Forrest.
♦.♦
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Uitleg: Speciale Rollen en Rangen
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Handbook :: Information-
Ga naar: