Hallo en welkom op Separa!
Als je hier nieuw bent, raden we je aan even de regels en de informatie door te nemen,
ben je hier al bekend, dan welkom terug! Smile

-Het team
 
IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel|

I was eating that.. [Dax]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Aantal berichten : 303
Woonplaats : ..

Character sheet
Age: 15
Species: Neko
Partner:: How beautiful true love may be, its always less than true friendship
avatar
BerichtOnderwerp: I was eating that.. [Dax] di nov 24, 2015 5:10 pm

Wat een drukte.. dit is zeker wat anders dan the forest of beauty.. dacht Kitt terwijl ze langzaam over straat schuifelde. er waren wezens uit alle soorten en maten, dus ze viel totaal niet op. De mensen leken allemaal ergens heen te willen om iets te kopen of te bekijken. Zelf deed ze enthousiast mee, en als ze iets leuks zag pakte ze het gewoon. Wel ongemerkt natuurlijk. Ze wist wel wat 'kopen' betekende, maar ze had geen geld bij zich en ze had geen zin in al het gedoe met munten. Toch noemde ze het liever niet 'stelen' want dat klonk zo negatief. Kitt stak haar neus in de lucht. Er rook hier iets lekkers.. Met haar neus nog steeds opgestoken volgde ze de geur en kwam terecht bij een kraampje dat broodjes verkocht. Het was er best druk, want het was rond lunchtijd en de mensen kregen honger. Ze ging aan de rand staan en toen de vrouw die ze verkocht even niet keek griste ze er een weg. Snel stapte ze weg van het kraampje, om zich vervolgens op het broodje te richten. Met een tevreden glimlach nam ze een paar happen. Opeens botste iemand tegen haar op, waardoor ze het broodje uit haar handen liet glippen. Het belandde op de grond en meteen werd het vertrapt door de voorbijgangers. Waarschijnlijk was het per ongeluk gebeurd, maar toch kon ze het niet laten. "Hey!" zei ze verontwaardigd tegen het persoon die tegen haar op was gebotst.

____________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Grey One
Aantal berichten : 614
Woonplaats : Oosterblokker

Character sheet
Age: 18 Years
Species: Shapeshifter: Panpas vos
Partner:: I don't remember..
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I was eating that.. [Dax] za nov 28, 2015 1:19 pm

Het was al weer een best tijdje gelden dat hij het lef had gehad zich hier te bevinden. Sinds het bal was dit wel de laatste plek waar hij zich graag zou willen begeven. Maar hij had geen keus vandaag. Hij was opzoek naar Callem om haar te vragen of zij misschien iets aan de vloek die een andere heks over Hunter had afgeroepen kon doen. En daarvoor zou hij geheel Separa moeten uitkammen. Dus ook deze plaats. Hij had het ook wel later kunnen doen, zodra hij de kans had gekregen het met Lyall en Mindo uit te praten. Maar hij wilde Hunter niet onnodig langer laten wachten. Het was een drukte van jewelste op het plein vandaag. Hij viel dan ook niet bepaald op. Wat de gehele situatie ietwat gemakkelijker maakte. Voor zo ver hij kon ruiken waren ze geen van beide in de buurt. Maar ook Callem leek hier niet aanwezig te zijn. Jammer, nu was hij hier helemaal voor niets heen gegaan. Ah well, misschien was ze hier nog ergens in de buurt. En zo niet, dan had hij hier iniedergeval gezocht zonder Mindo en Lyall tegen het lijf te zijn gelopen. Dat had het leven hem deze keer dan maar weer mooi bespaard. Dax draaide zich om om naar een van de zijstraatjes toe te lopen toen hij daarbij iemand aanstoten. Het was een jong meisje dat door zijn onhandige actie een broodje op de grond liet vallen dat vrijwel meteen vertrapt werd door de menigte. Verschrikt keek hij haar aan. Dat meisje, die had hij eerder gezien! Toen in het bos met Lyall. Dax kreeg het ijskoud van binnen. Zou ze hem herkennen ondanks dat hij zich in zijn menselijke vorm bevond?  "Hey!"Riep het meisje verontwaardigd uit. Hij deed een stapje achteruit voor zo ver dat ging. De menigte die aan alle kante voorbij liep hielden hem op zijn plaats. "S-sorry. Um... wat voor broodje was het? I-ik wil wel een nieuwe voor je halen?"Stelde hij haastig en nog altijd lichtelijk geschrokken voor. Hij kon maar beter zo vriendelijk mogelijk tegen haar zijn. En doen alsof ze elkaar nooit eerder hadden gezien. Dan zou de kans dat ze hem zou gaan verdenken het kleinst blijven.    

____________________

De mens Afbeeldingen die gebruikt zijn avatar en onderschrift behoren tot CrystalCurtis op deviantart.
New Theme!:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aantal berichten : 303
Woonplaats : ..

Character sheet
Age: 15
Species: Neko
Partner:: How beautiful true love may be, its always less than true friendship
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I was eating that.. [Dax] za nov 28, 2015 9:04 pm

De jongeman die haar had aangestoten keek haar verschrikt aan. Kitt merkte het niet en keek sip naar de restanten van het vertrapte broodje. "Hey!" klonk het. Ze keek hem verontwaardigd aan. Hij zette een stapje naar achteren. Opeens kwam er een bekende geur in haar neus. Ze snifte nog een keer, maar nu was het alweer verdwenen. Ze fronste een beetje wantrouwig naar hem. Ze had dezelfde geur een paar dagen geleden ook geroken, met Lyall in Lost City. Maar al snel zette ze de gedachtes weg. Het kon ook gewoon toeval zijn. "S-sorry. Um... wat voor broodje was het? I-ik wil wel een nieuwe voor je halen?" zei hij een beetje haastig. Kitt keek hem wat verbaasd aan. Waarom was hij zo aardig? Ze was een vreemde voor hem, en meestal liep je een vreemdeling gewoon voorbij. "Nee, dat hoeft niet." zei ze hem. "Ik had er toch al niet voor betaald." flapte ze eruit. Ze keek hem ietwat geschrokken aan en sloeg een hand voor haar mond. Alhoewel ze stelen niet zo erg vond, vonden sommige anderen dat misschien wel..

____________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Grey One
Aantal berichten : 614
Woonplaats : Oosterblokker

Character sheet
Age: 18 Years
Species: Shapeshifter: Panpas vos
Partner:: I don't remember..
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I was eating that.. [Dax] za dec 12, 2015 7:36 pm

Het meisje wat hij aanhad gestoten was de gene die hij en Lyall zo opgehitst hadden in de Burned Region. Niet bepaald handig. Nog meer problemen kon hij er nu echt niet bij hebben. "S-sorry. Um... wat voor broodje was het? I-ik wil wel een nieuwe voor je halen?"Stelde hij haastig voor. Even bleef het stil. Het meisje, waarvan hij nog had onthouden dat ze Kitt heten, wierp hem een wantrouwige blik toe. Dax slikte zachtjes. Zou ze hem herkennen? Ondanks dat hij wat gespannen was door de gehele situatie wost hij dat qua gezichtsuitdrukking goed te verbergen. Slechts een gluiperig glimlachje was zicht baar, zo als doorgaans indien hij zich tussen onbekende bevond. "Nee, dat hoeft niet."Reageerde Kitt. Gelukkig, dan was hij daar iniedergeval geen geld aan kwijt. "Ik had er toch al niet voor betaald."Vervolgde het meisje. Dax zijn glimlach ging over in een klein grijnsje. Ze had nog geen ziel kleur. Dat wist hij nog. Maar het leek er op dat ze, tot zijn opluchting, minder kans had om bij te wit thuis te zullen horen. Ondanks dat het meisje er zelf van geschrokken leek te zijn en dit daarmee een uitstekend moment was om haar daarmee in het nauw te kunnen drijven stond hij er op haar te prijzen. Wie wist stond er wel een toekomstig zielkleurgenoot voor hem. "Ah zo, een jong talent dus."Zei hij en keek haar met vonkelende ogen aan. Ja hij had wel een leuk plannetje in gedachten. Daarmee zouden ze wie wist nog wel een soort vriendschap kunnen sluiten ook. Dat zou goed uitkomen. Naar wat hij wist voor beide eigenlijk wel. "Een weddenschap: wie het snelste drie verschillende broodjes heeft gesloten? Wie het lukt heeft ze allemaal. Gewoon voor de fun, wat zeg je er van?"Vroeg hij haar een klein knikje gevende richting de kraampjes waar honderden verschillende broodjes lagen uitgestald. Het zou niet makkelijk worden. Aangezien de kraampjes in het bezit waren van eigenaren met een witte ziel kleur. Maar dat was juist de uitdaging. En wie wist wat voor talenten Kitt wel niet bezat.     

____________________

De mens Afbeeldingen die gebruikt zijn avatar en onderschrift behoren tot CrystalCurtis op deviantart.
New Theme!:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aantal berichten : 303
Woonplaats : ..

Character sheet
Age: 15
Species: Neko
Partner:: How beautiful true love may be, its always less than true friendship
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I was eating that.. [Dax] zo dec 13, 2015 3:55 pm

Nadat ze per ongeluk had uitgeflapt dat ze het broodje had gestolen leek de jongeman  het niet erg te vinden. Hij begon zelfs te grijnzen. Kitt keek even hem verward aan. "Ah zo, een jong talent dus." zei hij met vonkelende ogen. Was hij ook een dief? Meteen voelde Kitt zich wat meer comfortabel. Dat betekende dus dat hij het niet erg vond, en niet boos zou worden. "Een weddenschap: wie het snelste drie verschillende broodjes heeft gesloten? Wie het lukt heeft ze allemaal. Gewoon voor de fun, wat zeg je er van?" hij knikte in de richting van de kraampjes met broodjes. Een beetje verbaasd maar met pretlichtjes in haar ogen keek Kitt hem weer aan. "Oké!" Stemde Kitt toe. Ze wou zich al weer in de menigte mengen, maar bedacht zich nog net. "Waar ontmoeten we elkaar weer?" Vroeg ze nog snel. Ze wachtte nog even op antwoord en verdween toen in de horde mensen. Doordat ze zo klein was wist ze snel door de menigte heen te komen. Aangekomen bij een kraampje met broodjes wierp ze een vluchtige blik de verkopers. Het was een forse man en zijn vrouw. Kitt slikte even. De man zag er erg sterk uit, en hij zou haar vast erg straffen als ze werd betrapt. Erg voorzichtig zijn dus. Kalm wachtte het kleine meisje op een goede gelegenheid, maar ze hoefde niet lang te wachten. Een gezette en waarschijnlijk rijke man propte allemaal broodjes in een zak om die vervolgens te betalen. Toen hij klaar was waggelde hij weg, en Kitt volgde hem de menigte weer in. Vliegensvlug griste ze de zak weg, en ze was al een stuk verder toen ze zijn geschrokken kreet hoorde. Stiekem keek ze in de zak. Erg toevallig waren het er precies 3, maar helaas waren er maar 2 soorten broodjes. Snel wurmde ze zich door de mensen heen, opzoek naar nog een ander kraampje. Al snel kwam ze bij een ander broodjeskraampje van een oude dame en griste er 1 weg, hopend dat ze het niet zou merken.

____________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Grey One
Aantal berichten : 614
Woonplaats : Oosterblokker

Character sheet
Age: 18 Years
Species: Shapeshifter: Panpas vos
Partner:: I don't remember..
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I was eating that.. [Dax] vr jan 08, 2016 10:01 pm

Toen hij er eenmaal achter was dat het meisje gestolen had veranderde zijn houding tegenover haar. Wie wist kon ze het wel hartstikke goed en met stelen was in zijn ogen niets mis. Alle talenten waren welkom toch? Waarom vijandig doen als ze er net zo goed een leuke middag van zouden kunnen maken? Hij had al een idee hoe dat dan in zijn werk zou moeten gaan en ging er van uit dat het meisje wel van een uitdaging hield. "Een weddenschap: wie het snelste drie verschillende broodjes heeft gesloten? Wie het lukt heeft ze allemaal. Gewoon voor de fun, wat zeg je er van?"Vroeg hij haar. Een klein grijnsje was op zijn gelaat zichtbaar. Ja, Dax hield wel van dit soort spelletjes. Het meisje keek hem verbaasd aan maar iets in haar blik vertelde hem dat ze het wel zag zitten. "Oké!"Stemde ze dan ook in. Dax zijn grijns verbrede zich ietwat. Mooi dat was dan geregeld: een middag entertainment en gratis voedsel. Zo zou een ongemakkelijke ontmoeting toch maar weer mooi omgekeerd worden in een leuke middag. Nou ja, zo lang ze niet ontdekte wie hij werkelijk was natuurlijk. Maar dat gaf een mooie afleiding. "Waar ontmoeten we elkaar weer?" Vroeg het meisje hem. Even dacht hij na. Wat zou eens een handige plek zijn. Voor hun terug te vinden maar niet te opvallend. Hij wilde haar natuurlijk dit spelletje wel onder veilige omstandigheden laten uitvoeren. Voordat had hij die problemen ook nog weer op zijn dak zou krijgen. "Op het achterom." Zei hij. Het achterom was een klein zij pleintje een stukje van dit grote plein vandaan. Een beetje dief kende de plek wel. En hij ging er dus ook maar van uit dat het meisje de plaats kende. Vervolgens mengde hij zich tussen de wezen massa. Hij zou wel op mogen passen niet gezien te worden. Voor hem lag er namelijk wel meer op het spel dan wat uurtjes voor niets werken vanwege een gestolen broodje. Nee, als ze hem aan zouden houden had hij echt een groot probleem. Even nam hij diep adem voordat hij zich richting een van de kraampjes begaf. Het was er druk en men was zo te zien al behoorlijk ongeduldig geworden. Her en der was wat gesjor en getrek in de rei over wie er nu eerder stond. Achter de verkoop stond een onervaren cashsier die het zo te zien erg lastig had met de drukte. Perfecte omstandigheden dus. Ongezien naderde hij en wist net toen twee klanten die voor de neus van de jongen achter het kraampje klaar stonden om elkaar de hersens in te slaan een broodje weg te grissen. Meteen stopte hij het broodje in zijn tas en liep rustig verder alsof er niets aan de hand was. Eenmaal ietwat verderop keek hij om zich heen voor nieuwe mogelijkheden. Hij zou wel op mogen schieten. Dat naderbij sluipen bij die rij had hem nog al wat minuten gekost. En aangezien er bij het meisje minder gevaar op het spel stond zou ze wel sneller handelen. Twee wezens stonden nog geen twee meter van hem vandaan een druk gesprek met elkaar te voeren. En alsof het geluk hem niet op kon had een van hen een broodje vast. Ietwat vluchtig liep Dax langs en pakte daarbij ongemerkt het broodje mee. Kwam dat even mooi uit, nu hoefde hij er nog maar een! Niet dat hij het erg zou vinden als het meisje zou winnen. Enigszins gunde hij het haar ook wel weer. Dax waande zich naar de zijkant van het plein. Om opnieuw in het midden toe te slaan zou te riskant zijn. Er stonden inderdaad wel wat wezens met broodjes die gemakkelijk te pakken zouden zijn. Maar helaas zaten er geen nieuwe soort broodjes tussen. En ondertussen begon de tijd te dringen. Nou ja, er stond wel iemand met een ander broodje. Maar die zou hij nooit ongezien te pakken kunnen krijgen. Dax wierp een vluchtige blik naar de klok aan de overkant van het plein. Het was nu of nooit. Vluchtig keek hij om zich heen. Spotten een uitweg, deed de situatie eens een keer voor in zijn gedachten en besloot deze in de echte wereld uit te zullen voeren. Het volgende moment sprong hij naar voren richting het wezen met het broodje, veranderde in een vos en nam tijdens de goed gerichte sprong het broodje in zijn bek. Het wezen verloor daardoor zijn evenwicht en viel op zij. Zodra Dax zijn poten de grond weer raakte maakte hij dat hij weg kwam. Hij schoot een steegje in dat zo smal was dat hij er zelfs in deze vorm nauwelijks door paste. De omstanders keken hem verbaasd na maar lieten het voor wat het was. Op vol tempo rende hij naar het achterom. Hij had de drie broodjes. Maar de vraag was nu of hij nog wel op tijd zou zijn.   

____________________

De mens Afbeeldingen die gebruikt zijn avatar en onderschrift behoren tot CrystalCurtis op deviantart.
New Theme!:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aantal berichten : 303
Woonplaats : ..

Character sheet
Age: 15
Species: Neko
Partner:: How beautiful true love may be, its always less than true friendship
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I was eating that.. [Dax] di jan 12, 2016 9:28 pm

Ja, ze kende het achterom wel, ze was er wel eens geweest. Het lag erg afgelegen dus was het inderdaad een prima plek. Ze knikte en rende weg. Binnen een paar seconden was ze al verdwenen tussen de mensenmassa. Kitt liep meteen al naar de rand van het plein, waar volgens haar de meeste kraampjes waren. En je kon er makkelijk in een van de vele steegjes duiken. Snel stal ze de eerste broodjes. Ze probeerde nu ook het 3e broodje van een andere soort weg te grissen. Shit, de oude vrouw had het gezien. Ze begon te jammeren en sloeg Kitt met haar wandelstok. Die raakte geïrriteerd en histe terug. Nu hadden een paar andere klanten ook door dat ze had gestolen, dus maakte Kitt zich snel uit de voeten. Echter pakte eentje haar schouder vast en trok haar terug. Het katmeisje haalde uit naar zijn hand, en raakte zijn onderarm. Geschrokken liet de man haar los en bekeek zijn hand. Snel greep Kitt haar kans en rende weg. Kitt schoot door een straatje en verdween weer tussen de shoppende mensen. Ietwat gedesoriënteerd keek ze om zich heen. Gelukkig herkende ze al snel een toren aan de rand van het plein, en daaruit kon ze opmaken dat ze zich best dicht bij het achterom was. Blij rende ze erheen, hopend dat ze eerder was dan de jongeman die haar had uitgedaagd. Ze zag hem nog niet, dus ze nam aan dat dat het geval was. Tevreden en zelfvoldaan leunde Kitt tegen een muurtje, wachtend op hem.

____________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Grey One
Aantal berichten : 614
Woonplaats : Oosterblokker

Character sheet
Age: 18 Years
Species: Shapeshifter: Panpas vos
Partner:: I don't remember..
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I was eating that.. [Dax] di jan 19, 2016 8:04 pm

I was eating that.. [Dax]

Het was hem ternauwernood gelukt te ontsnappen. En dat alleen maar voor wat tijdwinst voor een of andere weddenschap. Maar ja, het leven zou zonder dit soort gewaagde avontuurtjes ook maar saai zijn. De vraag was nu of die tijd winst genoeg was geweest om van Kitt te kunnen winnen. Op vol tempo rende hij naar het achterom. Hopende nog op tijd te zullen zijn. Dat viel helaas tegen. Vlak voor hij het plein bereikt had shiften hij naar menselijke vorm om vervolgens het plein op te komen rennen en daar aan te treffen dat Kitt al op hem stond te wachten. Een ding was zeker: ze was een uitstekende dievegge en had de broodjes zeker verdiend. Dax remde af en kwam vlak voor haar tot stilstand. "Sorry dat ik zo laat ben."Zei hij met een klein verontschuldigend grijnsje. Vervolgens pakte hij zijn drie broodjes er bij en reikte deze aan het meisje aan. Zelf vond hij het niet erg verloren te hebben. Hij had een leuke middag achter de rug en kon als hij wilde zelf gemakkelijk aan eten komen. Hij schatten zo in dat het verzamelen van voedsel voor Kitt wat lastiger zou gaan. Aangezien zij niet kon shiften. Tenminste, niet dat hij wist. "Snel ben je zeker. Ik denk ik en de andere dieven nog wel wat van je gaan horen later." Grijnsde hij. Ja, Dax vertrouwde er wel op dat als Kitt door ging waar ze nu mee bezig was ze een zeer getalenteerde dievegge zou kunnen worden. Dan zou het niet meer over broodjes maar over geld. En veel geld ook. Nou ja, mits Kitt een beetje stevig in haar schoenen zou staan en geen medelijden zou tonen. Dat hing natuurlijk af van wat er de komende jaren op haar pat zou verschijnen. Daar zou hij geen verdere invloed op hebben. Maar hij hoopte haar wel zo nu en dan nog eens tegen te zullen komen om zo de ontwikkelingen te kunnen blijven volgen. Dat vond hij wel interessant. Van kind tot getraind misdadiger. Daar zouden heel wat stappen voor nodig zijn. Een smal maar tevreden glimlachje was zichtbaar op zijn gelaat. "Dat was nou eens een leuke middag. Ik ben blij te merken dat er nog wezens rond lopen die wel aan dit soort dingen willen mee doen. Jij hebt te minste nog wat pit in je. Ik mag je wel."Sprak hij kalm. Maar met een duistere ondertoon. Wie wist dat het meisje op latere leeftijd nog wel interesse zou hebben voor het intreden in het criminele circuit. Misschien dat als haar ziel kleur grijs zou worden hij nog wel eens met haar zou kunnen samen werken. Wie wist...       


|Mood: Curious |Words: 445  | Company: Kitt |
DAX
♦.♦

____________________

De mens Afbeeldingen die gebruikt zijn avatar en onderschrift behoren tot CrystalCurtis op deviantart.
New Theme!:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aantal berichten : 303
Woonplaats : ..

Character sheet
Age: 15
Species: Neko
Partner:: How beautiful true love may be, its always less than true friendship
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I was eating that.. [Dax] ma feb 01, 2016 10:22 am

Een of twee minuten later zag Kitt hoe Dax op topsnelheid het plein op kwam gerend. "Sorry dat ik zo laat ben." verontschuldigde hij zich met een grijns, waarna ze de drie broodjes aangereikt kreeg. Het meisje glimlachte terug en pakte een van de drie broodjes. "De rest mag je wel houden." zei ze tegen hem. Hij had ze immers wel "eerlijk" zelf gestolen. Het maakte haar ook niet veel uit of ze de prijs kreeg. Ze had wel een leuke middag gehad. "Snel ben je zeker. Ik denk ik en de andere dieven nog wel wat van je gaan horen later." Dat vond ze wel wat. Dief zijn. Natuurlijk waren er betere beroepen, maar ze vond de kick van het doen wat niet mag erg leuk. "Ik hoop het." zei ze met een beetje trots in haar stem. "Dat was nou eens een leuke middag. Ik ben blij te merken dat er nog wezens rond lopen die wel aan dit soort dingen willen mee doen. Jij hebt te minste nog wat pit in je. Ik mag je wel." Sprak hij rustig. Met een ietwat duistere ondertoon. "Het was erg leuk ja!" lachte Kitt. "Hoe heet je eigenlijk?" vroeg ze na een tijdje. Ze was wel nieuwsgierig naar de jongeman.

____________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Grey One
Aantal berichten : 614
Woonplaats : Oosterblokker

Character sheet
Age: 18 Years
Species: Shapeshifter: Panpas vos
Partner:: I don't remember..
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I was eating that.. [Dax] ma feb 29, 2016 1:18 pm

I was eating that..

Dax had verwacht de drie broodjes kwijt te zullen zijn. Hij was immers te laat en had dus van haar verloren. Deal was deal, zij zou de broodjes krijgen. Nadat hij zich verontschuldigd had voor zijn late verschijning reikte hij haar de broodjes aan. Echter pakte het meisje maar een van de drie broodjes. "De rest mag je wel houden."Zei ze er bij. Dax keek haar even verbaasd aan maar glimlachte vervolgens dankbaar terwijl hij de andere broodjes opborg. Een dievegge met een goed hart dus. Talent had ze zeker voor iemand van haar leeftijd. "Snel ben je zeker. Ik denk ik en de andere dieven nog wel wat van je gaan horen later."Zei hij met een grijnsje. Niet geheel onbewust probeerde hij het dievenwerk, waar overregens veel in te verdienen viel mits je het goed deed, aantrekkelijk te maken. Hij zelf zou het wel leuk vinden om later nog wat van Kitt terug te horen. Misschien zelfs wel zo nu en dan met haar samen te werken. Het bleef haar eigen keuze. Maar hé, wat motivatie kon toch geen kwaad? Hij loog immers niet, ze had het echt goed gedaan en ze zou zeker wel een kans maken in de wereld der dieven. Al zou ze wel wat minder naïef moeten worden. Plots kwam er een andere gedachte in hem op. Een waaronder de Grijze berucht bekend stonden. Het was een spelletje. Tenminste voor hun dan. Wie het meeste zielkleurloze kinderen van straat naar Grijs kon lokken had een grote naam daar. Nog beter was het als je iemand van Wit of Zwart naar Grijs toe wist te halen door hem uit zijn eigen gebied te laten verbannen. En dat hoefde niet perse slecht te zijn. Meestal werd zo iemand dan gewoon te goed bevriend met Grijs en verhuisde uiteindelijk. Daar was niets tragisch aan. Ook Dax deed het op de sluwe manier van het vriendschappen sluiten. En was zelf van mening dat er niets mis mee was. Zeker niet bij zielkleurloze. "Dat was nou eens een leuke middag. Ik ben blij te merken dat er nog wezens rond lopen die wel aan dit soort dingen willen mee doen. Jij hebt te minste nog wat pit in je. Ik mag je wel." Sprak hij zijn gedachten over haar hardop uit. Een zielkleurloze dus. Zonder ouders. Die alleen door de stad der vrede ronddwaalde opzoek naar een toekomst. Dat was Kitt. Ergens kreeg hij medelijden met haar. Aangezien hij zelf wist hoe belangrijk het was om op z'n minst bij een soort van thuis op te groeien. En plaats waar je welkom was. "Het was erg leuk ja!"Lachte het meisje. Het deed Dax enigszins opschrikken uit zijn gedachten. Maar al snel was hij weer bij de wereld en glimlachte vriendelijk naar haar. Even bleef het stil. Waardoor hij de neiging had weer terug te zakken in zijn eigen gedachten. Toch was hij van mening dat hij maar beter alert kon blijven. Ze stonden nu niet op het meest veilige plekje van de stad. "Hoe heet je eigenlijk?"Vroeg Kitt plots. Even twijfelde hij. Als hij zijn naam zou geven was er een kans dat ze hem zou herkennen. Maar ergens had ze toch ook wel het recht te weten wie hij was. Ergens had Dax er wel spijt van haar zo te hebben opgejaagd. Zou ze de elf dankzij die gebeurtenis zijn kwijt geraakt? Hij ging gehurkt voor haar zitten zodat ze op hem neer zou kunnen kijken. "Kitt? Kun jij een geheim bewaren?" Vroeg hij haar. Eigenlijk zou ze nu al kunnen weten dat er iets scheef zat. Aangezien hij haar naam al wist zonder dat ze het hem verteld had.


|Mood: Compassion |Words: 611 | Company: Kitt |
DAX
♦.♦

____________________

De mens Afbeeldingen die gebruikt zijn avatar en onderschrift behoren tot CrystalCurtis op deviantart.
New Theme!:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: I was eating that.. [Dax]

Terug naar boven Ga naar beneden
I was eating that.. [Dax]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: City of Peace :: Core peace Center-
Ga naar: