Hallo en welkom op Separa!
Als je hier nieuw bent, raden we je aan even de regels en de informatie door te nemen,
ben je hier al bekend, dan welkom terug! Smile

-Het team
 
IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel|

could ya pass me that please. [Arno]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Aantal berichten : 331
Woonplaats : Utrecht

Character sheet
Age: 18 Winters
Species: Shapeshifter (Direwolf}
Partner:: Well, igues you cant blame gravity for falling in love with each other. ♡Mindo~
avatar
BerichtOnderwerp: could ya pass me that please. [Arno] vr nov 20, 2015 11:32 am

Lyall liep met zijn kruk en nog steeds gewonde been door de haven heen. met een verse blauwe plek op zijn gezicht. een gast had bedacht de manke Lyall op te lichten en daarna met de buit ervandoor te gaan. daar was Lyall het niet mee eens geweest en hij had wat harde tikken uitgedeelt. daarbij was hij wel met zijn gezicht tegen een muur aangeknalt en zat er als gevolg een blauwe plek. de ander was een rij tanden kwijt tho. 'hij had nog mazzel dat ik mijn messen niet gebruikte.' gromde Lyall nog steeds een beetje pissed. deze moeite had niet gehoeven als Lyall niet zo dom was geweest gewond te raken aan zijn been. het begon zacht te mot regenen en Lyall trok zijn kap nog verder over zijn ogen. de zwarte stof maakte hem deels onzichtbaar in de avondschemer. suddenly tripte Lyall over een door de regen glad geworden steentje en verloor ook zijn kruk steun. met als gevolg dat Lyall voorover klapte en zijn kruk wegvloog. 'verdomme.' kreunde Lyall zacht. hij hoorde gelach om zich heen en voelde een vlaag van woedde in zich opkomen. als mijn been het gewoon deed had ik jullie kunnen pakken. allemaal. dacht hij nog pissigger dan eerst. hij probeerde op te staan maar dat was hopeloos zonder zijn kruk. great zijn kruk lag 7 meter rechts van hem. hij zag een schim voorbij komen en hoe schaamtevol het ook was. hij vroeg om hulp. 'ehh, kan je me helpen.' vroeg hij richting de persoon.


eerste post voor Arno~

____________________


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aantal berichten : 152
Woonplaats : In a jar

Character sheet
Age: 29
Species: Halfling (Vampire/Human)
Partner:: Home is everywhere your heart is. I can be that home, if you please
avatar
BerichtOnderwerp: Re: could ya pass me that please. [Arno] za nov 21, 2015 8:58 pm

Arno Victor Dorian Grey

Je vois le chaos en dessous

Haastig baande Arno zich een weg richting het thuisfront. Hij moest op tijd thuis zijn, voordat Edward uit school zou komen. Echter bevond hij zich nu op Grey gebied, en dat weerhield hem ervan om op te manier te reizen zoals hij dat vaker deed. Via de schaduwen. De daken. Zich bevindend op plekken waar mensen nooit keken. De enigste tijden waarop hij dat deed was tijdens missies, of wanneer hij zich op een plek bevond waar hij niet wezen mocht. Zoals de Black en White territorium. Nu was hij op eigen grond gebied. Enig verdacht gedrag moest hij hier vermijden. Wezens hier kenden hem. Lang niet allemaal, maar genoeg. Die banden moest hij goed houden. In orde om niet verbannen te worden. Ondanks dat het leven hier niet ideaal was, mocht Arno niet klagen. De connecties in Frankrijk hielden hem op de hoogte van de situatie daar, in de hoop ooit weer terug te keren. Maar nu was het van belang een stabiel bestaan in Separa op te bouwen, wat al aardig lukte. Zachtjes begon het te regenen en toch hield Arno zijn capuchon af. Zijn kleren op zich vielen al genoeg op. Meer dan dat kon hij zich niet riskeren. Slechts een paar meter van hem af zag hij hoe een jongeman met een kruk volop diens bek ging. De bevolking rondom hem schoten in de lach en ergens had Arno medelijden met de jongen. Hij wou hem helpen, maar gaf niet toe aan die drang. Op dit moment moest hij zorgen op tijd thuis te zijn. Hij blende zich in met een klein groepje, verwachtend ongezien eraan langs te komen. Maar toch spotte de jongeman hem. 'Ehh, kan je me helpen.' Nu kon hij er niet meer aan onderuit. Stilletjes knikte Arno. 'Natuurlijk.' Met een paar grote stappen begaf hij zich richting de kruk, die hij oppakte. Vervolgens liep hij daarmee terug naar de jongen. 'Alles oké?' Vroeg hij, waarna hij zijn vrije hand naar de jongen reikte. 'Je ging nogal hard onderuit.'

♦.♦

____________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aantal berichten : 331
Woonplaats : Utrecht

Character sheet
Age: 18 Winters
Species: Shapeshifter (Direwolf}
Partner:: Well, igues you cant blame gravity for falling in love with each other. ♡Mindo~
avatar
BerichtOnderwerp: Re: could ya pass me that please. [Arno] ma nov 23, 2015 5:20 pm

Lyall keek boos rond na zijn valpartij. Een paar omstanders lachten hem uit en waarschijnlijk zou hij het onderwerp worden van een aantal gesprekken in kroegen deze avond. ‘verdomme.’ Kreunde hij. Hij kon niet meer bij zijn kruk komen en hij wist dat hij zonder dat ding niks was. Hij keek om zich heen of er iemand was die niet spottend naar hem keek, en in een oog blik zag hij een man lopen die hem wel zou kunnen helpen. ‘ehh kan je me helpen.’ Vroeg Lyall een beetje beschaamd aan de man. Lyall was ondanks dat hij niet veel was toch een trots man en die wilden nou eenmaal niet graag om hulp vragen. Hij zag de man knikken onder zijn kap. ‘’natuurlijk.’’ Antwoorde hij. Gelukkig maakt deze gast geen grap van me. Dacht Lyall nog een beetje verbitterd over het feit dat hij was uitgelachen. Aan de arm waarmee de man zijn kruk op pakte zag Lyall iets raars zitten. Hmm, dat is ook niet een dagelijks wapen, een kleine kruisboog. Vond Lyall. Veel tijd om erover na te denken had hij niet want de man kwam alweer op hem aflopen en vroeg: ‘’alles oke?’’ ondertussen stak hij een hand uit om hem omhoog te helpen. Toen Lyall de hand vastpakte, pakte hij de hand iets hoger vast om wat te checken. En zijn gedachten bleken correct. Een verborgen mes… ‘’je ging nogal hard onderuit.’’ Concludeerde de man. ‘Ja het gaat hoor.’ Gromde Lyall zacht. De grom was niet bedoelt tegen de man maar de wond deed gewoon verrekte veel zeer. Vanonder de kap van zijn mantel verruilde hij zijn blauwe ogen voor zijn rode en hij keek de ziel van de man binnen. Een grey. Las Lyall. Hij nam zijn kruk weer over en schudde de man tegenover hem de hand, zoals het hoorde. Toch wilde hij de man tegenover hem testten of hij echt was wat hij verwachte. Een assassin. Terwijl ze de hand schudden liet hij zijn verborgen mes iets uit de schede naar beneden zakken tot hij tegen de man zijn verborgen messen houder aankwam. Het zou een geluid maken wat alleen assassins kenden, aangezien zei ook de enige waren met verborgen messen. Ja duidelijk een assassin. Peinsde Lyall. Die had je niet veel in grey. De meeste zaten in black, of in het buitenland. ‘bedankt.’ Zei Lyall kort na afloop. Hij zat terwijl hij op antwoord wachtte te denken wat een gepaste manier was om hem te bedanken.

____________________


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: could ya pass me that please. [Arno]

Terug naar boven Ga naar beneden
could ya pass me that please. [Arno]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Grey Territory :: Harbour of Sins-
Ga naar: