Hallo en welkom op Separa!
Als je hier nieuw bent, raden we je aan even de regels en de informatie door te nemen,
ben je hier al bekend, dan welkom terug! Smile

-Het team
 
IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel|

You can't catch me (Lyall)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Aantal berichten : 75

Character sheet
Age: 19 years
Species: Icewizard
Partner:: Will you be my snowflake and fall for me?
avatar
BerichtOnderwerp: You can't catch me (Lyall) za nov 14, 2015 5:45 pm

Jay was snel richting het bos gerend en Blue vloog achter hem aan. Hij was zo kwaad op zijn ouders. Bijna hadden ze Blue gewoon vermoord! Zijn vader had de blauwe agapornis zien rondvliegen in het huis en was gek geworden van het gepiep. Hij had Blue te pakken weten te krijgen en zodra Jay het drukke gepiep van zijn beste vriend hoorde is hij gelijk wezen kijken. Daar zag hij zijn vader staan met Blue in zijn hand. Hij had Blue bijna laten stikken. Jay was kwaad geworden en zei dat hij hem los moest laten. Gelukkig luisterde zijn vader ernaar maar hij dreigde wel dat als het nog een keer zou gebeuren, hij hem echt zou laten stikken. Dat was de druppel geweest en woest had Jay Blue met zich meegenomen en hij was de deur uitgestormd. Waarom konden zijn ouders Blue niet gewoon met rust laten. Dat zij een hekel hadden aan dieren, betekende niet dat Jay ze ook moest gaan haten.
Nu rende hij nog steeds door het bos heen. Hij wilde gewoon even zijn energie kwijt en zijn woede uit zich laten stromen. En rennen zou hem daarbij helpen. Echter zat er nog steeds een waas voor zijn gezicht van woede. Plots voelde hij dat hij ergens vol tegen op botste. 'Auw, verdomme,' mompelde Jay terwijl hij op de grond lag en met een pijnlijk gezicht over zijn ellenboog wreef. Tegen wie was hij op gebotst?

____________________
Shizzle Dizzle:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aantal berichten : 331
Woonplaats : Utrecht

Character sheet
Age: 18 Winters
Species: Shapeshifter (Direwolf}
Partner:: Well, igues you cant blame gravity for falling in love with each other. ♡Mindo~
avatar
BerichtOnderwerp: Re: You can't catch me (Lyall) za nov 14, 2015 7:13 pm

Heerlijk was dit. Met zijn eigen pack door het bos heen rennen en jagen op alles wat bewoog. Van herten tot andere roofdieren. Zij waren de bazen hier. Of eerlijk gezegd Lyall was de baas hier. De rest stond onder hem. 3 herten verder waren ze al het halve bos door geweest. Hij zorgde er expres voor het verbrande gedeelte te vermijden, zodat hij niet nog een keer betrapt zou kunnen worden. Hij had weer een prooi gevonden en hij huilde zijn maten tegemoet. Hij voelde de snelle lichamen langs zich sprintten en besefte hoeveel geluk hij had dat de elite van de wolven in de buurt bij hem hoorden. Ze waren 1 keer een andere Pack tegen gekomen maar die was gevlucht bij het zien van hun aantallen en wie hun Leider was. Alleen al zijn felrode ogen brachten wolven aan het denken. Daarna pas het feit dat hij 2 en een half keer zo groot was als de gemiddelde wolf. Het leven is goed. Besloot Lyall. Na nog een hert te hebben afgeslacht vond Lyall het wel weer mooi voor vandaag. Hij gromde tegen zijn comrades dat het genoeg was. Ze luisterden allemaal naar hem en zochten een plek om het overige vlees rustig op te eten. Hij bleef alleen achter op het open plekje. Voor de verandering had hij nog zijn mensengedachtes bij zijn wolvenvorm, en hij probeerde op 2 poten te gaan staan zodat hij een goed uitzicht had. Zijn kop kwam net in de warme zon en het voelde goed. Hij sloot zijn ogen en voor een paar minuten stond de wereld stil voor hem. *boem.* een doffe plof was te horen en Lyall voelde zichzelf bijna wankelen. ''Auw verdomme.'' Hij had meteen zijn Bloedrode ogen open en keek naar wat er tegen hem was opgebotst. Hij zag een silhouet van een jongen met een witte soul color, met iets extras. Hij wist niet wat dat was, een wezen ofzo. Maar die jongen. Was net zomaar tegen hem opgebotst en dat tolereerde hij niet. Hij deed een stap naar achter en keek het miezerige schepseltje aan. Hij ontblote zijn reusachtige rijen met tanden en gromde een gevaarlijke kreet. De alfa wolf kwam in hem naar boven. en als dat niet genoeg was. ach dan kon hij binnen enkele seconden zijn Roedel oproepen om hem te omsingelen.

____________________


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aantal berichten : 75

Character sheet
Age: 19 years
Species: Icewizard
Partner:: Will you be my snowflake and fall for me?
avatar
BerichtOnderwerp: Re: You can't catch me (Lyall) di nov 17, 2015 7:45 pm

Jay was op gebotst tegen een grote hoop zwarte vacht. En die vacht bleek ook nog ogen te hebben. Twee paar rode ogen keken hem niet al te blij aan. Nee, sterker nog, hij liet grommend zijn grote rijen met tanden zien. Waarschijnlijk had hij zijn roedel er al bij geroepen. Al snel bleek Jay gelijk te hebben. Een grote groep wolven kwam om hem heen te staan. Great... Just what I needed. Dacht hij bij zichzelf. 'Eh, sorry. Ik had je even niet zien staan,' antwoordde hij nog uiterst kalm. Hij had niet zoveel zin in problemen, maar heel bang was hij nou ook weer niet. Een klein beetje maar, en precies genoeg waarschijnlijk om die grote wolf dat te laten weten ook. Al was dat niet echt zijn bedoeling. 'Kijk, ik was toevallig aan het rennen hier in de bossen en keek gewoon even niet zo goed uit, begrijp je?' zei hij weer verontschuldigend. Jay wist wel zeker dat dit geen gewone wolf was. Deze wolf was veel groter dan de gemiddelde wolf. Deze wolf was vast een shifter. Ach, als ze hem zouden aanvallen dan moest hij snel de lucht invliegen. Vliegen kon hij namelijk. Om bepaalde reden bezat hij die specialiteit gewoon als Icewizard. En toevallig kwam dat soms heel handig uit. Zoals nu...

____________________
Shizzle Dizzle:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aantal berichten : 331
Woonplaats : Utrecht

Character sheet
Age: 18 Winters
Species: Shapeshifter (Direwolf}
Partner:: Well, igues you cant blame gravity for falling in love with each other. ♡Mindo~
avatar
BerichtOnderwerp: Re: You can't catch me (Lyall) wo nov 18, 2015 6:56 pm

''auw verdomme.'' zei de jongen voor hem. hij keek de jongen boos aan. zo boos was hij niet maar een beetje intimidatie kon er altijd wel bij. hij gromde erbij en blijkbaar had zijn Pack dat gezien als een soort roep om te komen en het doelwit te omsingelen. Lyall werd een beetje boos dat zijn roedel uit zichzelf had besloten te komen maar ja. de jongen keek op en zei: ''Eh, sorry. Ik had je even niet zien staan,'' meteen voegde hij erachteraan: ''Kijk, ik was toevallig aan het rennen hier in de bossen en keek gewoon even niet zo goed uit, begrijp je?'' Lyall bleef stil staan en keek de jongen recht aan. hij leek oprecht. wat hem ook opviel was dat de jongen niet eens heel bang leek. misschien had hij aan Lyalls ogen gezien dat hij geen normale wolf was. aangezien wolven op geen manier zulke rode ogen konden hebben als hij had. slimme jongen. dacht Lyall. zijn woedde ebde al weer weg. hij gromde weer zacht tegen zijn wolven en snel vertrokken ze weer. een bevel van de Pack leader negeren kon gevaarlijk aflopen wisten ze. toen ze weg waren vond Lyall het wel welletjes. zijn rol als Pack leader zat er weer op voor vandaag. langzaam shifte hij in een waas weer terug naar zijn mensenvorm. hij had voordat hij shifte een soort van hoodie aangedaan aangezien het redelijk fris was geweest in de ochtend. hij keek neer op de jongen en voelde even aan zijn kin. de laatste tijd had hij geen tijd voor scheren gehad en langzaam aan was er een klein stoppelbaardje gaan groeien. natuurlijk niet meters haar, maar het was toch meer dan normaal gesproken en Lyall was er niet aan gewend. 'waarom was je aan het rennen door het bos?' vroeg Lyall aan de jongen tegenover hem. na een briesje die over zijn hoofd heen blies merkte hij dat hij weer eens fout geshift was. gelukkig niet veel maar wel wat. deze keer waren zijn oren blijven staan en 1 oog bleef zijn dieprode kleur houden. het was wel makkelijk. besloot Lyall. hij kon de emoties van de jongen in de gaten houden en tegelijkertijd wel goed zien.

____________________


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aantal berichten : 75

Character sheet
Age: 19 years
Species: Icewizard
Partner:: Will you be my snowflake and fall for me?
avatar
BerichtOnderwerp: Re: You can't catch me (Lyall) vr nov 20, 2015 7:43 pm


Nadat Jay zijn excuses had aangeboden zij het grote, zwarte beest nog steeds niks. Oké, had hij zich vergist? Misschien was het toch geen shapeshifter, maar gewoon een uiterst grote wolf. Want dan had hij nu staan lullen tegen een gewoon dier. En dan had hij toevallig gewoon rode ogen. Het dier keek hem daarmee aan en bleef voor hem stilstaan. Jay wachtte af op wat er zou komen. Misschien gingen ze hem nu wel aanvallen. Plots klonk er een grom en verdween zijn pack weer. Ging de wolf nu alleen tegen hem vechten? Of zou hij toch een shifter zijn en hem niks aan doen? Normale wolven hadden hem waarschijnlijk ook allang aangevallen. Toen ineens stond daar een jongen voor hem. 'waarom was je aan het rennen door het bos?' vroeg de jongen toen. Het viel Jay op dat hij ook niet goed terug geswitcht was. Zijn oren stonden nog en ook was zijn ene oog nog rood. 'Even mijn energie eruit gooien,' Het was grotendeels waar. Hij wilde zijn woede eruit laten lopen doormiddel van rennen. Maar deze jongen hoefde niet te weten dat hij kwaad was geweest en daarom was ontsnapt naar het bos. 'Ehm, je bent trouwens niet helemaal goed terug geshift... Of is dat niet de bedoeling?' vroeg hij toen wat voorzichtigjes. Misschien kon de jongen tegenover hem dat als een belediging bevatten. Tenslotte leek hij niet een lief, leuk en aardig persoon te zijn. Eerder het wat harde type. Wel schatte Jay hem iets jonger dan hijzelf. Alleen was de jongen iets groter dan hij.

____________________
Shizzle Dizzle:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: You can't catch me (Lyall)

Terug naar boven Ga naar beneden
You can't catch me (Lyall)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: White Territory :: The forest of beauty-
Ga naar: