Hallo en welkom op Separa!
Als je hier nieuw bent, raden we je aan even de regels en de informatie door te nemen,
ben je hier al bekend, dan welkom terug! Smile

-Het team
 
IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel|

recensie over Separa

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Aantal berichten : 125
Woonplaats : België, Antwerpen

Character sheet
Age: 9 years
Species: Dragon
Partner:: i give you my most beautiful Diamond, my heart.
avatar
BerichtOnderwerp: recensie over Separa vr nov 13, 2015 2:39 pm

Hi mensjes :3 ik moest een recensie schrijven voor school, ik kon kiezen uit verschillende dingen. Dus koos ik het rpg forum Separa :3 ik weet niet of het goed is, laat staan dat ik mijn punten al weet xD (ik zal die wel laten weten hier eenmaal ik ze heb)

maar dit is hem dus:

Naam: Laura Sevenhans
Klas: 4TGMB
Datum: 15/11/15
Recensie

Separa, een text-based roleplaygaming. Een tekst-based RPG (roleplaygaming) vind zoals op separa.actieforum.com plaats op een forum. Waar mensen een account kunnen aanmaken met de nodige inspiratie. Dan kan men vervolgens volgens dit karakter gaan posten (reageren, bijschrijven) op topics (stukken verhaal). Het gaat zo in zijn werk dat je met twee of meer samen een (deel) verhaal schrijft.

Separa is een fantasieRPG, en wat voor één! Draken, eenhoorns, centauren, elfen, shapeshifters, … alles passeert op dit forum met de meest rare en originele trekjes en details.  Er zijn zelfs leden, zoals Marieke, die zelf hun eigen karakters verzinnen. Zo heb je een Pterra, een Sauruma. Zelf bespeel ik er Jückle, een kleine Europese groene draak. Met zijn nodige persoonlijkheid.. erg enthousiast, aardig en bovenal White. White? Wat is dat nou? Nou bij Separa kun je kiezen tussen drie kleuren. White (overwegend goed), Grey (neutraal) of Black (overwegend slecht). Dit trok me erg aan aan de site, de karakter, het onderwerp fantasie en de verdeeling. Zo zijn er allemaal slimme regels opgesteld op Separa. Een White one mag bijvoorbeeld geen relatie aangaan met een Black one. Ook zijn er gebieden, waaronder The Grey Territory. Die dan verder word verdeeld in prachtige gebieden vol sfeer. Zoals het Lobster Lake, een prachtig meer vol zoetwaterkreeften en waar men enkele kleine, rustige eilandjes kan vinden. Men kan al enig indruk opdoen door het foto’tje, rijk aan informatie over de plaats die bij de naam staat. Samen met wat slimme informatie over de plaats.
Men post er geweldig vind ik, iedereen die daar zit post er facinerend interessant. Ook zijn er natuurlijk nieuwelingen die nog nooit eerder op een RPG hebben gezeten maar die helpen ze goed op weg. Wie helpt hun? Nou de admins vooral natuurlijk! Het account Dax (Dorian) en Mindo (Elena) werken, posten en helpen heel goed op de site.

Het is een nog heel nieuwe RPG site, met niet zo veel (actieve mensjes) tegenover sommige wel heel actieve sites. Het leuke hieraan is dat het er heel gezellig is en je de mensen al dan niet in het echte leven toch wel veel beter kent. Het enige nadeel dan is dat je minder topics hebt en dat er ook vaak minder snel gereageerd word. Maar zolang het gezellig blijft vindt ik dat geen probleem.

____________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
recensie over Separa
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Off Game :: ChitChat-
Ga naar: