Hallo en welkom op Separa!
Als je hier nieuw bent, raden we je aan even de regels en de informatie door te nemen,
ben je hier al bekend, dan welkom terug! Smile

-Het team
 
IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel|

Kyteranne Nuntissa Sulvinna

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Aantal berichten : 44

Character sheet
Age: 17 years
Species: Descendant Faun
Partner:: Make my body levitate and take me to heaven.
avatar
BerichtOnderwerp: Kyteranne Nuntissa Sulvinna do nov 12, 2015 2:13 pm
Bonjour, ça va?


General  Full Name: Kyteranne Nuntissa Sulvinna
  Nickname: Tissa
  Age: 17 years
  DoB: March 14th
  PoB: Temple Town
  Height: 164 cm
  Weight: 50 kg
  Bloodtype: O
  Pieces: Descendant Faun
  Soul colour: White
  Sexe: Female
  Partner: x
  Crush: x
  Sexuality: Straight
  Likes:

   - Having fun
   - Clothes
   - Meeting nice new people

  Dislikes:

   - Incorrect behaviour
   - Scumbags
   - Looking down on others

History  Kyteranne Nuntissa, ofwel Tissa zoals ze liever genoemd wilt worden, is een dochter van een rijke welvarende familie. Haar familie is van een hoge stand die zich bevind in het witte territorium. Haar ouders zijn gewend om op andere neer te kijken, maar Tissa zelf doet dat niet. Ze vind dat gedrag van haar ouders achterbaks, maar zegt dat niet hardop. Ze moet haar mening voor haarzelf houden. Tissa denkt dat ze enig kind is, maar is dit niet. Ze heeft namelijk nog een oudere broer. Die is echter verstoten van de familie zodra er werd bevestigd dat hij een zwarte zielkleur had. Tissa weet hier niks vanaf door dat een heks elke herinneringen van hem uit haar hoofd heeft gewist.
  Tissa heeft een gelukkig leven bij haar ouders en doet wat er van haar verwacht word, maar op een zonnige zondag middag, terwijl zij in de tuin bezig was, kwam er een busje aan. Drie mannen stapten uit. Die haar, zonder enige genade, met zich mee namen. In een jutte zak werd ze mee genomen naar het zwarte territorium. Kennelijk wou iemand haar hebben. Ze zou er echter nooit achter komen wie. Met het behulp van een zakmesje wist ze zichzelf te bevrijden en rende ze weg van haar ontvoerders. Nu zwerft ze rond in Separa en probeert ze een weg terug te vinden naar huis. Echter is ze nog nooit uit het witte territorium geweest en heeft ze dus geen flauw idee waar ze nu eigenlijk heen moest gaan.
   Appearance  Kyteranne Nuntissa en een slanke jongedame. Ze heeft lange, dunne, blonde haren die meestal losjes rond haar gezicht en over haar schouders heen hangen. Ze heeft gele met rode ogen. Ze heeft een donkere rij wimpers en amandel kleurige lippen. Daarbij draagt ze meestal nette kleren, maar is ze nu altijd te herkennen aan haar bordeaux rode jasje met een wit blouseje eronder. Je kan alleen zien aan de twee grote grijze horens op haar hoofd dat ze een afstammeling is van een Faun.
  Picture:Klik!Personality  Kyteranne Nuntissa is een behulpzaam meisje. Ze kan er moeilijk tegen als wezens worden achter gesteld of verkeerd worden behandelt. Ze is meestal erg zelfverzekerd, tenzij ze in een onbekende situatie terecht komt. In een onbekende situatie zou ze eerst observeren en vervolgens pas actie ondernemen. Ze is een echte denker en is op zichzelf. Ze helpt anderen graag, maar weet zich op deze manier ook in de problemen te werken. Ze is iemand die zich aan haar woord houd en die er niet van houd als andere liegen. Ze heeft een groot hart en begrip vol veel dingen. Ze ziet het beste in anderen en probeert haar visie op het leven zo groot mogelijk te houden. Ze is erg slim en leergierig. Ze houd ervan om in de natuur aanwezig te zijn, maar ook om nieuwe wezens te ontmoeten. Ze kon behoorlijk koppig uit de hoek komen, maar meestal kan ze nog een compromis sluiten en hoeft ze haar zin niet per se door te drukken.
   


© Sykes

____________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kyteranne Nuntissa Sulvinna
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Off Game :: Introduction :: Characters-
Ga naar: