Hallo en welkom op Separa!
Als je hier nieuw bent, raden we je aan even de regels en de informatie door te nemen,
ben je hier al bekend, dan welkom terug! Smile

-Het team
 
IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel|

Arno Victor Dorian Grey

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Aantal berichten : 152
Woonplaats : In a jar

Character sheet
Age: 29
Species: Halfling (Vampire/Human)
Partner:: Home is everywhere your heart is. I can be that home, if you please
avatar
BerichtOnderwerp: Arno Victor Dorian Grey zo nov 08, 2015 2:51 pm


" Only we can decide whether the road we walk carries too high a toll. We believe ourselves redeemers, avengers, saviours. We make war on those who oppose us, and they in turn make war on us. We dream of leaving our stamp upon the world... even as we give our lives in a conflict that will be recorded in no history book. All that we do, all that we are, begins and ends with ourselves"
Name: Arno Victor Dorian Grey
Age: 29
Gender: Male
Group: Assassin’s
Ancestry: France
OUTSIDE

Hair lenght: Long
Hair color: Brown
Eye’s: Dark brown
Length: 1m83
Weight: 75 kg
Body: Athletic, Limber, strong
Scars: Over his left cheek, from many battles ago.
HISTORY
Arno Victor Dorian Grey. Het eerste en enigste kind van Arnaud Dorian Grey & Elizabeth Dorian Grey. Ze waren gevestigd in Versailles, een Franse stad net buiten Parijs. Rijk waren ze. Grote stukken land waren in het bezit van familie Dorian Grey, waarop ze grote landhuizen hadden laten bouwen. Hadden ze een slecht leven? Absoluut niet. Leefden ze een saai rijkelui’s leven? Dat al helemaal niet. Familie Dorian hielden zich bezig met duistere zaken. Duister, in de naam van het “goede”. Ze waren Assassin’s. Sluipmoordenaars.  Zij die het leven van een ander beroven, maar niet zonder goede reden. Niet zonder enige aanleiding. Ze ruimden criminelen op. Corrupte leiders, noem maar op.
Lang werd Arno afzijdig gehouden van deze kille wereld. Hij leerde de normen en waarden zoals een rijkelui zich zou moeten gedragen. Hij ging mee op dure, belangrijke feesten. En op één van die feesten ontmoette hij de meest belangrijke persoon in zijn leven. Alisé. Een jong, roodharig meisje. Destijds waren ze beide niet ouder dan 8 jaar. Ze speelden. Hadden plezier. Zoals elk kind zou hebben gedaan, ondanks dat alles zo officieel was, ondanks dat ze zich deftig zouden moeten gedragen. Het was een dag waarvan Arno zeker wist dat dat de beste ooit geweest was. Nooit eerder had hij goed contact gehad met een leeftijdsgenoot. Echter kwam die dag snel tot een einde. En moesten ze afscheid van elkaar nemen.
De jongen groeide snel op en vanaf zijn tiende begon hij met trainen. Leermeesters leerden hem omgaan met wapens. Zwaarden, speren, pijl en boog. Maar het bleef niet enkel bij wapens. Lenigheid, inzicht, kracht, de regels van de Assassin’s. Jaar bij jaar werd Arno steeds meer een sluipmoordenaar. Lang duurde het dan ook niet dat hij die technieken ging gebruiken voor persoonlijk plezier. Hij stal van marktlieden en gaf dat aan de armen, of bewaarde het simpelweg voor zichzelf. Intussen hield hij stiekem briefcontact met Alisé. En elke keer als ze in elkaars buurt waren, zochten ze elkaar op. Het was overduidelijk; ze waren hevig verliefd op elkaar. Echter was het Alisé’s vader die hen uit elkaars buurt probeerde te houden. Iets wat mislukte.
Op Arno’s 17de levensjaar veranderde de situatie in Frankrijk hevig. Er ontstond een kleine revolutie in Parijs. Een revolutie dat alle Assassin’s trok. Ook de jongeman. Ze vochten voor het volk, daarbij werkend achter de schermen, in de schaduwen. Lang hielden ze het voor. Tot hun taak er grotendeels op zaten. Hij was toen net 19 jaar.
Vanaf dat moment wist hij naar wie hij toe moest. Alisé. Vaak genoeg had hij de dood in de ogen gekeken en hij wist dat de tijd drong. Al snel trouwden ze. En rond hun 21ste levensjaar kwam hun wonder ter wereld. Ze kregen een zoon, genaamd Edward. Ondanks dat hun zoon hun alles was, hield Arno niet op met zijn beroep. Had hij dat maar gedaan, want twee jaar na de geboorte van hun zoon, werd Alisé bruut vermoord. Dat was voor de jonge vader een reden Frankrijk te verlaten. Ze pakten alles in en samen met Edward vertrok hij naar Separa, in de hoop op een veiliger bestaan.@ by Kíli from Deathvalley

____________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Arno Victor Dorian Grey
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Off Game :: Introduction :: Characters-
Ga naar: