Hallo en welkom op Separa!
Als je hier nieuw bent, raden we je aan even de regels en de informatie door te nemen,
ben je hier al bekend, dan welkom terug! Smile

-Het team
 
IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel|

{EVENT} Masked Ball

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Ex Teamlid
Aantal berichten : 135
Woonplaats : Dit forum is mijn thuis~

Character sheet
Age: 21 years
Species: Half-elf
Partner:: Gimme that can't sleep love~
avatar
BerichtOnderwerp: {EVENT} Masked Ball za okt 31, 2015 2:02 pm

Masked Ball
Overal in de City of Peace kon je er wel iemand over horen praten, het gemaskerde bal dat vanavond zou plaatsvinden bij Core Peace Center. Ook waren er al de hele dag wezens bezig met de voorbereidingen treffen voor dit evenement. Er werden extra lichten naar het grote plein gebracht, muziek werd geregeld en er werd ook gekeken of er magische warmtebronnen geregeld konden worden voor wanneer het 's nachts koud werd.

Nu de schemering langzaam naar boven gekropen komt, staat het feest dan ook op het punt om te beginnen. Er zijn geen echte verplichtingen qua outfits, zo lang er maar een masker gedragen wordt. Langzaam maar zeker komen de gemaskerde wezens het plein opgelopen en begint de muziek te spelen.
Welkom op Separa's gemaskerde bal!
Regels
-Iedereen mag hier reageren, je soul Colour maakt niet uit.
-Geen gevechten, dan kan je karakter eruit gegooid worden.
-Probeer niet alles onder te spammen, geef anderen ook de tijd om te reageren.
-Het is een gemaskerd bal, het is dus overduidelijk dat alle karakters een masker moeten dragen. Verder mag je zelf beslissen of je karakter zijn/haar normale outfit draagt of een compleet verkleedkostuum.
-Sluit niemand buiten.
-Zet onderaan je post met wie je bent, doe dat zo; 'Tag: Henkje, Pieter' Dit is om onduidelijkheden te voorkomen.
-Je mag met meerdere van je karakters in één post posten, maar laat wel duidelijk zien welke post bij welk karakter hoort.
-Heb plezier!

____________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ex Teamlid
Aantal berichten : 357
Woonplaats : Viking land

Character sheet
Age: 23
Species: Shapeshifter ( Fire Lion)
Partner:: There is just one person that destoys the walls around my heart, and will be able to steal it
BerichtOnderwerp: Re: {EVENT} Masked Ball ma nov 09, 2015 11:25 pmHet was de dag van het ball. Gemaskerde ball nog wel te verstaan. De periode dat iedereen er "anoniem" bij zou lopen, onder een vredige sfeer. Wit, Grijs en Zwart gemengd. Samen in één ruimte. Hunter had er niets voor gevoeld zich daar tussen te mengen. Ze zeiden "vredig". Maar wie maakte dat mogelijk? Wie hield de toezicht erop zonder dat dat de sfeer forceerde? Juist ja. Dat hele gebeuren kwam in zijn ogen over als een tikkende tijdbom. Dat het gewoon afwachten was op iemand die de kop verkeerd had staan en ruzie zou gaan zoeken. Nee, daar zou de Shapeshifter afstand van nemen. Vechten was prima, enkel niet in zulke grote getallen in één krappe ruimte. En hoewel Hunter sterk was met zijn mening uitdrukken, kon hij toch het aanbod van Lyall niet afslaan. Dat event was namelijk de perfecte gelegenheid dure goederen van anderen af te troggelen.  Zo'n kans als deze zouden ze alles behalve snel weer krijgen. Het ball werd immers één maal in het jaar georganiseerd. Dat het jatten van eigendommen een beetje tegen de regels waren, deed er niet toe. Ze waren Grey. Eens Grey, altijd Grey. Oude streken werden niet vergeten.

En daarom had Hunter snel een pak moeten regelen. Want in te normale kleren op komen dagen was natuurlijk een dikke no go. Dan zou hij al meteen opvallen, zonder daarvoor enige moeite te hoeven doen. Het resultaat: enkele uren bij de kleermaker zitten. Het was een ware struggle -voor hun allebei- om slechts de maten gemeten te hebben. Allemaal doordat de kleermaker, naar Hunter's eigen mening, net even te gemakkelijk bij sommige lichaamsdelen in de buurt kwam. De situatie had eruit gezien als een spelletje. De onschuldige man die telkens dichterbij kwam, Hunter die elke keer afstand nam. Daar ging de meeste tijd in zitten. Echter was het uiteindelijk wel gelukt, en dat leidde ertoe dat de jongeman nu in zijn eigen huis voor de spiegel stond.

Brommend probeerde hij de opening van zijn zwart gekleurde blouse, de diepe v-hals, naar elkaar toe te trekken. 'Dit... Serieus... Godver.' Nadat het geluid klonk van wat scheurend stof, liet hij meteen de blouse los en draaide zich deels om. Nog geen scheurtje te zien. 'Welke idioot verzint dit.' Was hij blij met het resultaat? Absoluut niet. Hunter kon er bij zijn hoofd niet bij dat dit mode moest zijn. Met zo'n enorme opening kon hij net zo goed niks onder dat jasje aantrekken. Zuchtend griste hij de bijpassende jas van de stoel, die hij aantrok. Er was geen weg meer terug. De tijd drong. Het ball zou snel genoeg beginnen. Na een kalmerende sigaret te hebben opgestoken, tilde hij het handgemaakte masker uit de doos. Alsof dat werkelijk zijn identiteit zou doen verbergen. 'Wat een aanfluiting' schoot er grimmig door zijn gedachten. Gedachten die hij achter liet in het huis, nadat hij naar buiten was gestapt.

In een stevig tempo kwam hij aanzetten bij het desbetreffende gebouw. Groot, sierlijk zag het eruit. Vanbinnen klonk muziek. Kakkers muziek. Een diepe frons stond in Hunter's voorhoofd. Enthousiasme spatte van hem af. Not.  Bijna kreeg hij spijt dat had toegezegd op Lyall's idee. Hoe kon hij overleven als hij die herrie minuut, na minuut moest aanhoren? Onderzoekend gleed zijn blik over de andere bezoekers, die hun weg naar binnen vonden. Oh ja. De maskers. Natuurlijk. Hij drukte de sigaret uit onder de zool van zijn schoen, terwijl hij tegelijkertijd het masker voor knoopte. Zo. Incognito. Hunter stapte naar voren. Dit keer zijn pas slomer dan daarvoor. Ze hadden afgesproken bij de ingang en het leek erop dat hij dit keer de eerste was.*The mask*


AND SUDDENLY ➹
We entered hell

(c) ELRIC
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aantal berichten : 641

Character sheet
Age: 24 years
Species: Time Tracer Demon
Partner:: I can see every tear you've cried. I can see all the fears you face. I’ll be right here now and heal the brokenness within. Let me love you 'till the world ends.~Dax ღ
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {EVENT} Masked Ball di nov 10, 2015 4:50 pm
Diabolic Esper & Asura


Diabolic Esper ~ Add
Met een grijns op zijn gelaat deed Diabolic Esper, oftewel Add, een paar stappen richting de menigte. Een menigte die zich vrijwillig had gevormd. Een menigte die was gemaskerd en op het punt stond om elk moment plezier te maken. Add vond het hele gebeuren echter wat vreemd. Alle zielkleuren bij elkaar? Dat ging goed? Nee. Niet als het aan hem lag. Het was een naïeve gedachte. Een gedachte die alleen zij hadden die al weinig hadden. Zij die weinig besef hadden van de echte realiteit. Zij die niet beseften dat ze nu juist zoveel gevaar liepen. Want niemand anders dan Add liep tussen hen door: een Time Tracer demon, die zin had in wat plezier. Hij wist hoe hij plezier kon krijgen, maar dat was meestal nadelig voor zijn slachtoffer. You have nightmare, I have dreams. "Ke ke ke~" klonk het vanachter het grijze masker vandaan. Ja ook al had Add niks met dit hele evenement, toch had hij nog zijn best gedaan om zich aan de regels te houden. Zo had hij een grijs masker weten te veroveren. Het bedekte vrijwel zijn hele gezicht. Zo was hij tenminste niet herkenbaar en waarschijnlijk was dat dan ook de enige reden waarom hij het droeg. Onherkenbaar misdaden begaan. Het klonk behoorlijk laf, maar het kon ook behoorlijk leuk zijn. Immers had je er langer plezier van, dan meteen opgepakt te worden omdat wezens je herkenden. Diabolic Esper was dan ook wel een misdadiger die een beetje bekend was in bepaalde streken. Nou hoefde het niet per se te zijn dat er mensen van die streken zich nou precies hier bevonden, maar het kon zo zijn en Add nam liever het zekere voor het onzekere.
Hij trok zijn zwarte pak wat recht. Hij had het geluk dat zijn alledaagse kleren uit een materiaal bestond die hij kon besturen met de kracht van de Elshard. Immers was zijn hele lichaam gebonden aan dat pak en de Elshard behield het in de vorm zoals hij was. Add had echter met behulp van zijn Dynamos het voor elkaar gekregen om zijn pak nou eens in een weliswaar 'normaal' pak te maken. Anders was hij alsnog herkenbaar.
Add bleef lichtjes aan de zijkant staan. Misschien zag hij nog wel bekende. Hunter en Mindo. Twee wezens die hadden gezegd dat ze naar Elshards zouden zoeken. Misschien zou hij hen nog kunnen zien en spraken. En dan was er natuurlijk nog Dax. Meteen ging Add's blik wat schichtig over de menigte heen. Dax was er toch nog niet? Add zou een schuld gevoel voelen als dat wel het geval was geweest, maar nee. Dax was er nog niet. Geduldig besloot Add om die reden maar af te wachten terwijl hij af en toe een wezen bekeek alsof het een slachtoffer was. "Ke ke ke~"

Asura Ara Haan ~Asura
Met een glimlach keek Asura toe hoe de wezens zich bewogen over het plein. Ja Asura had er zin in. Ze hield ervan om onder anderen te zijn en nu had ze zichzelf over gehaald om eens niet in de bossen te verblijven en was ze naar de stad gegaan. En zo was ze al snel gestuit op dit bal. Kennelijk was het een evenement die toegankelijk was voor alle zielkleuren. Asura had daar nog haar twijfels wat bij, maar schoof deze al snel op zij. Als er werkelijk iets verkeerd zou gaan, dan zou ze snel genoeg weer weg zijn. Ze was onbedoeld toch erg enthousiast geworden hierover. Ze had zelfs een traditionele zwarte jurk gekocht met gepaste zwarte handschoenen en hakken. Je zag haar niet snel in andere kleren, maar voor deze gelegenheid maakte ze een uitzondering. Daarbij vond ze het totaal niet erg om zich eens uit te sloven om met een paar mannen of vrouwen te flirten.
Asura besloot maar eens zich bij het feestje te voegen. Ze zette haar zwart met gouden masker op en liep verder het plein op. Al snel kreeg ze bekijks van velen, maar ze deed alsof ze het niet zag. Ze zou dan ook zeker niet snel toe happen. Ze moesten er maar voor zweten. Anders was het plezier er toch al snel vanaf. Daarbij observeerde Asura liever voordat ze iemand benaderde. Haar rode ogen gleden van persoon tot persoon. Allen hadden ze een masker op en allen waren ze anders gekleed. Ook al leken de meeste mannen hetzelfde te dragen. Sommigen keken naar haar, maar Asura beantwoorden niet altijd hun blik. Ze zou nog wel zien hoe deze avond zou eindigen. Misschien kwam ze bekenden tegen, misschien ging ze met een vreemde mee. Wie weet? De nacht was nog jong.
© Sykes

____________________

Characters:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aantal berichten : 331
Woonplaats : Utrecht

Character sheet
Age: 18 Winters
Species: Shapeshifter (Direwolf}
Partner:: Well, igues you cant blame gravity for falling in love with each other. ♡Mindo~
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {EVENT} Masked Ball di nov 10, 2015 5:49 pm

De dag van het gemaskerd bal. Lyall had er zin in. Niet voor het dans en het chique gedeelte, maar om het steel gedeelte. Lyall was komen aanzetten bij zijn 2 comrades met het plan om terwijl iedereen lekker aan het feesten was, ze is even in de zakken zouden graven van de whites. Die over het algemeen absurd rijk waren. Ook had hij gehoord dat er een sjeik ergens van verre kwam naar het bal om is zijn rijkdom te showen. ‘Hem moeten we zeker een bezoekje brengen.’ grinnikte Lyall. Hij hoorde de muziek al van ver dus hij pakte zijn masker erbij wat hij ergens had op geduikeld. Geen idee waarom het me zo aanspreekt. Dacht Lyall peinzend terwijl hij het masker is bekeek. Gewoon een vossen masker. Niks bijzonders. Het was wel een semi vrouwen masker maar hé wat maakte dat nou uit. Dit was 1 van zijn weinige opties die hij kon kiezen omdat de rest te duur was. Toen hij de eerste mensen zag staan stopte hij even. Hij sloot zijn ogen en shifte zijn wolvenogen tevoorschijn. Zou makkelijker zoeken zijn naar zijn makkers. Hij liep tot minstens de helft van de mensen massa in en toch merkte niemand hem op. Het heeft zijn voordelen om niet snel opgemerkt te worden. Dacht de toch niet zo kleine Lyall terwijl hij zich door de mensen heen wurmde. Aan zijn linkerkant zag hij de soul color van Hunter. Mooi die was er al. Nog 10 meter van hem vandaan schoof hij zijn masker op. Het moment dat ik echt incognito ben. Dacht Lyall met een grijns die werd bedekt door het masker. Waarschijnlijk had Hunter hem ook al gezien dus hij liep met bochtjes naar hem toe zodat hij niet de indruk zou wekken een echt doel te hebben. Terwijl hij zijn weg naar Hunter zocht, dacht hij terug aan de dag daarvoor wanneer hij nog bezig was met het strugglen van een outfit vinden. Hij had het niet op pakken, ze waren zo formeel en daar had hij niks mee. Veel liever had hij zijn mantel met kap die ver over zijn hoofd ging. Het stomme was dat hij eerst met dit plan was gekomen om hier is wat extra centen te halen, en daarna pas dacht aan de consequenties van de outfits enzo regelen. Dus last minute ging hij nog naar een kleermaker om daar een pak te regelen. Halverwege het opmeten werd hij er weer uitgesmeten omdat bleek dat hij niet genoeg geld had voor het pak. Dat had hij natuurlijk allemaal uitgegeven aan zijn avondje met Mindo. Hij glimlachte even bij de gedachte aan haar. ‘’kijk uit waar je loopt lange vlegel!’’ schreeuwde een klein vrouwtje wat minstens 80 moest zijn tegen hem nadat hij half tegen haar was aangelopen. ‘het spijt me werkelijk waar mevrouw.’ Zei hij vlug voordat hij aandacht zou trekken. Zijn beetje rommelig pak had hij bij een dump gevonden maar het zag er nog redelijk uit. Waarschijnlijk was iemand te klein voor het pak geweest ofzoiets want het paste Lyall als gegoten. Er zat wel een drank vlek aan de binnenkant van het zwarte jasje maar dat maakte natuurlijk niet veel uit. ‘een hele goede avond mijn vrind, al aan de baguettes begonnen of zint mijnheer dat niet naar mans smaek.’ Lyall praatte zo bekakt mogelijk tegen zijn vriend waar hij nu voor stond. Hij vond dit wel een leuk welkom om eens zo te praten op een feest waar hij en Hunter duidelijk niet thuis hoorden.

Masker van Lyall.

____________________


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Grey One
Aantal berichten : 614
Woonplaats : Oosterblokker

Character sheet
Age: 18 Years
Species: Shapeshifter: Panpas vos
Partner:: I don't remember..
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {EVENT} Masked Ball di nov 10, 2015 8:23 pm

Masked Ball

Zenuwachtig ijsbeerde hij door zijn kamer heen. Het ball zou al over een paar uur zijn. En nog altijd was het hem niet gelukt normaal naar mensen vorm te shiften. Hoe moest hij überhaupt een net pak aan doen als zijn staart in de weg bleef zitten? Daarbij, Lyall had hem niet uitgenodigd om zo maar een beetje mee te komen feesten. Nee, dit was een perfect moment om toe te slaan als het om stelen ging. En aangezien hij niets herkenbaars mocht hebben wat andere konden onthouden had hij geen keus. Hij moest goed shiften. Voor de zoveelste keer veranderde hij terug naar zijn dierlijke vorm. Hij keek mismoedig naar het de nette kledingstukken die over de stoel hingen. Allemaal leuk en wel. Maar zodra het aan kwam op gedrag dan zou hij keihard onderuit gaan. Het leek hem dat zo'n pak eigenlijk voor geen meter zat. En iedereen droeg die dingen enkel om er een beetje leuk uit te zien. Dax haalde diep adem en concentreerde zich uit alle macht op het shiften. En niet veel later stond er een gewone jongen in de kamer. Zonder vossen oren en zonder staart. Het was hem gelukt. Dax liep naar de badkamer en gaf zich zelf daar een opfris beurt. Daarna kleden hij zich haastig aan. Het pak bestond uit een broek met bretels en een overjas, beide van de zelfde glimmende rode stof. Daar onder droeg hij een luchtige witte blouse. Het zat qua comfort natuurlijk voor geen meter door de gladde structuur van de stof, vond hij. Maar misschien zou het wel wennen. Dax stylde zijn haar in een door het rijkere volk geaccepteerde look. En deed al laatste zijn masker voor. Het zou per slot een gemaskerd ball zijn. Het was voor hem niet moeilijk geweest om aan een masker te komen. Aangezien hij een half jaartje bij het straat theater had gewerkt om rond te komen hadden zijn oude vrienden van daar zo iets voor hem kunnen regelen. Het paste precies en hij moest toegeven dat het er nog niet eens zo maf uit zag ook. Het combineerde wel redelijk bij de rest van zijn outfit. Dax trok zijn schoenen aan, die hij ook voor deze gelegenheid nieuw gekocht had. Het waren glimmende zwarte schoenen geworden. Haastig pakte hij de laatste dingetjes bij elkaar. En ging daarna op weg naar het feestje.

Het was al behoorlijk druk zo te zien. Hij vroeg zich af of hij Lyall en Hunter nog wel terug zou kunnen vinden tussen al deze gemaskerde wezens. Aangezien het er nog al veel waren en er ook nog eens tientallen andere geuren zo als van eten, drank en parfum aanwezig waren zou het voor hem wel ietsje lastiger worden de zijn vrienden met zijn dierlijke instinken op te sporen. Maar ze hadden afgesproken bij de ingang en dus ging Dax er van uit dat ze netjes op hem zouden hebben gewacht. En ja hoor, vlak bij de ingang stonden Lyall en Hunter al op hem te wachten. Vrolijk stapte hij op de twee af. "Nooit gedacht dat we er ooit nog eens zo uit zouden zien." Zei hij lachend. Vervolgens keek hij de twee grijnzend aan. Hij was benieuwd wat het plan precies zou worden. Aangezien Lyall hem verteld had dat hij het hier te horen zou krijgen.

~Dax his mask.


|Mood: Cheerful |Words: 555  | Company: Hunter & Lyall |
DAX
♦.♦

____________________

De mens Afbeeldingen die gebruikt zijn avatar en onderschrift behoren tot CrystalCurtis op deviantart.
New Theme!:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aantal berichten : 58
Woonplaats : Gallifrey, in the consterlation of Kasterborus

Character sheet
Age: Will tomorrow ever come? Will I make it through the night? Will there ever be a place for the broken in the light?
Species: Elf, and I'm the Dark One
Partner:: Maybe it's a dream; maybe nothing else is real, But it wouldn't mean a thing if I told you how I feel
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {EVENT} Masked Ball wo nov 11, 2015 7:31 pm

het grote gebouw straalde macht uit, en ze opende ruw de deuren. Victoria liep voorzichtig naar binnen, ze had het niet op volle plekken. nu ze haar dolk niet had was ze bijna machteloos, dus ze zou voorzichtig moeten zijn. moet ik dansen vandaag!? bedacht ze, het was natuurlijk een bal! ze schudde haar hoofd, en keek verveeld rond. iedereen droeg een masker. wacht.. een gemaskerd bal? haar ogen sperde zich open, en ze haalde snel haar hand over haar gezicht. haar bril groeide, krulde, en het werd een zwart met paars masker rond haar ogen. zo, dat is beter ze haalde een kleine spiegel uit een zak in haar rok, en ze opende hem. prachtig Vic, mooi gemaakt! dit was nou niet echt een plek voor haar, maar ze voelde zich gedwongen te gaan. ze zag dat iedereen mooie kleren aan had, en zij zou zo door kunnen gaan voor personeel! het maakte haar ook niet zo erg uit, als ze zo behandelt zou worden zou ze altijd nog iets anders aan kunnen doen. ze voelde iets aan haar schort trekken, en ze keek naar beneden. een klein kind keek boos naar haar op. ''ik wil iets te drinken!'' Victoria zuchtte, dit was wat ze had willen voorkomen. ''van mij krijg je niks, en je gaat nu weg, anders zorg ik er voor dat je nooit meer iets kan!'' sneerde ze zacht tegen het ventje. toen het jochie wegrende draaide ze een paar keer om haar as, en een zwarte jurk ontvouwde zich. een soort pauwachtig patroon tekende het lijfje af, de rest was een prachtige diepzwart. zo zou niemand meer denken dat ze een dienstmeisje was ofzo, want dat was ze zeer zeker niet! ze hoopte dat ze niet te veel aandacht had getrokken, en ze liep zachtjes naar een van de magische warmtebronnen toe, en toverde voorzichtig een boek tevoorschijn. dit, en haar kleerwisselingen waren de weinige dingen die ze nog kon doen nu dat rotkind haar dolk had. het was een of ander avonturenboek over een elfenprinses die niet als een pop wou leven, maar liever in de bossen wou rennen. vroeger had ze dit leuk gevonden, maar het was nu echt niet meer interessant. ze gooide het achteloos in de warmtebron, en keek terwijl de bladzijdes verschrompelden, en verkruimelden. ze keek verveeld om zich heen, in de hoop iets interessants te zien. dus dit is een feestje? dacht ze verveeld. ze had niks anders kunnen verwachten, ze kende niemand, en mensen stonden nou niet echt te springen om haar te ontmoeten. ze had geen idee waarom ze überhaupt was gekomen, had ze verwacht vrienden te maken ofzo? ze kende toch niemand, behalve die selkie, maar die zou hier vast niet zijn. trouwens, als die er zou zijn, zou ze Victoria vast wegsturen, en dan kon ze helemaal geen lol meer hebben.  ze zuchtte zachtjes en staarde wat voor zich uit, terwijl ze de seconden telde, tot er misschien iets zou gebeuren.
Mask
Dress

____________________
If I opened up my eyes there'd be no more going back

'Cause I'd throw it all away and it all would fade to black
Theme/Voice
Tnxx Anne!:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aantal berichten : 21
Woonplaats : hattem

Character sheet
Age: couple of 5000 years
Species: God trapt in cat form :'3
Partner:: x
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {EVENT} Masked Ball wo nov 11, 2015 7:43 pm

Bastet wou ook graag naar een bal weet je. Katten worden vaak uit clubs en andere dingen gegooid. Dat is niet eerlijk ik deed mijn masker op. (Het was een masker met een plaatje van een vogel er op en ja. Ik was een gemaskerde kat. Ik liep langs alle mensen begon een beetje te bewegen op muziek toen er iemand vol op mijn staart trapte dat deed echt heel erg veel pijn Bastet siste maar de persoon en hij liep snel weg ik rende naar de tafel waar van allerlij eten lag iBastetsnaaide een of ander broodje met vis er op mee toen ze tegen iemand aan liep. Ik sprong op tegen iemand anders ik keek op en ze leken iets van plan. Maar ja dat maakt niet uit ik zei sorry tegen de meneer en liep door. Ik zocht een rustig plekje uit om mijn vis op te eten. Ik sprong op en lande op een doos en sprong op een dak. Ik keek uit naar het bal en zag dat er veel mensen waren en het er steeds meer werden . Bastet at de rest van zijn vis en zag een man zijn portefeuille vallen Bastet liep er heen pakte het op en miauwde naar de man. Die leek niet blij maar boos ik kende hem was het nou echt hem ik liep verder en rende het bal over terwijl de man me achtervolgde. Ik liep vol tegen iemand op keek hem aan en zij ehh hoi kan je me helpen met verstoppen.


Ik ben het Bastet trouwens
( de man was iemand van wie ik eten had gestolen)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aantal berichten : 41

Character sheet
Age: 17 years
Species: Shapeshifter : wolf
Partner:: With all the blood I lost with you, it drowns the love I thought I knew
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {EVENT} Masked Ball wo nov 11, 2015 8:52 pm

Ha geweldig, het bal kwam er weer aan. De enige reden dat Ciara nu zo belachelijk gekleed was, was omdat ze naar dat bal moest. Nou ja, niet moest. Ze ging er heen om wat dingen te jatten. Het was tenslotte een grote groep mensen en die zouden het niet zo snel door hebben als ze iets van ze meestal. Daarbij kon ze makkelijk verdwijnen in de menigte en had ze een masker op. Beter kon het niet.

Ciara had haar haar los hangen en er zat een lichte slag in. Verder had ze een zwart witte jurk aan. De bovenkant was wit en van kant en daaraan vast zat een korte, zwarte rok. Samen was het één geheel. Onder haar jurk had ze simpele zwarte allstars. Ze had een hekel aan hakken. Sowieso had ze al een hekel aan jurken en alleen voor deze avond had ze deze aangetrokken. Maar hakken vertikte ze. Het was ongelooflijk oncomfortabel en daarbij was het niet handig om mee weg te rennen. En haar simpele gimpen stonden er nou niet stom op ofzo. Als laatst pakte ze haar masker. Deze was van wit kant en had aan de zijkant een bloem zitten die van een wit lint was gemaakt. Ze had dit masker toevallig nog gevonden op de markt en had besloten dat deze wel goed bij haar outfit stond. Voor ze de deur uitging griste ze nog een zwart vestje mee en trok de deur achter zich dicht.

Eenmaal aangekomen op het pleintje was het al aardig druk. En waar Ciara nou een hekel aan had, was druktes. Al moest ze er maar van gaan houden want druktes waren de beste manier om dingen te stelen. Ze stapte de menigte in. Overal waren er dansende mensen en andere praatten gewoon. De dansende mensen die op hun plek bleven staan waren het makkelijkst. Die voelde het niet als ze iets met zich meenam. Zo liep ze al langs een dansende vrouw en ongemerkt liet ze haar hand snel het tasje inglijden. Ze bleef iets langer staan, alsof ze aan het zoeken was naar iets of iemand. In die tijd zocht ze snel met haar hand naar een zakje met muntstukken om deze het volgende ogenblik eruit te vissen. Voorzichtig deed ze deze in een vestje die ze had aangetrokken. Zo, dat was één. Terwijl ze doorliep voelde ze ineens iets tegen haar benen botsen. 'Hoi, kan je me helpen met verstoppen?' klonk het van beneden. Oh god, dit moest een grap zijn. Was dit serieus diezelfde kat als toen met Mindo? 'Uh, hallo?' zei Ciara ietwat verward. 'Waarom verstop je je dan?' vroeg ze er vervolgens achteraan. Ze begreep zo niks van dit beest. Ze wilde gewoon doorlopen en nog meer dingen stelen, maar dat ging niet als deze poes in de weg stond. Of god. Of wat het ook was.

Ciara joined the party
Ciara's jurkje
Ciara's masker

____________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Admin || Black One
Aantal berichten : 492
Woonplaats : Haarlem

Character sheet
Age: 18 years I've survived
Species: Shapeshifter
Partner:: ?
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {EVENT} Masked Ball wo nov 11, 2015 9:39 pm

Nu ze hier dan stond, begon de twijfel dan toch wel aan haar te knagen. Vele mensen kwamen al op het bal af, ieders gezicht verborgen onder een masker. Zijzelf had er ook een in haar handen, en stond op het punt om zich tussen  de mensen massa te voegen.
Ze was hier gekomen met de gedachte om een keer wat plezier te hebben, om dit eens een kans te geven, ook al hield ze niet van feesten.. Laat staan een bal. En toch was ze gekomen, ergens hopend dat ze Dax zou tegen komen, of misschien nog wel beter, Lyall. Maar nu ze hier dan stond, bedacht ze dat ze even goed Diabolic Esper, of Asura tegen zou kunnen komen. Twijfel knaagde aan haar, maar ze weerhield zichzelf ervan om weer om te draaien en weg te gaan. Geef het een kans, spoorde ze zichzelf aan, als het niets is kan je altijd nog wat zakken rollen. Het meisje zette haar masker op en stapte naar binnen.

Binnen was het al enorm druk, vele wezens waren al aan het dansen. Eigenlijk was iedereen netjes gekleed; nette jurken en mannen in pak. En iedereen had een masker op, waardoor hun gezichten schuil gingen. Zijzelf had het ook geprobeerd. Voor de verandering had ze haar haar los, en goed gekamd. De bruine lokken hingen naar beneden en kriebelden haar nek lichtelijk. Haar gezicht ging schuil achter een zwart masker dat het meeste weg had van een raaf. Bovendien droeg ze, wonder boven wonder, een jurk. Of nuja, iets wat daarop leek. Het was een simpele jurk, waar ze nog normaal in kon bewegen en ze er niet belachelijk uit zag. Veel was het niet, maar het kon er mee door. Het was heel wat voor haar, gezien de laatste keer dat ze een jurk droeg, minstens 3 jaar terug was.
Ze zuchtte en zocht een wat rustiger plekje op aan de zijkant, waar ze tegen de muur leunde en voor zich uit keek. Het viel haar pas toen op dat iemand anders waarschijnlijk hetzelfde had gedaan. Een jongeman stond naast haar, keurig in pak. Zijn gezicht ging schuil achter een masker, waardoor ze niet door had dat het Diabolic Esper was. "Ook wat rust opgezocht?"Vroeg ze hem met een kleine glimlach op haar gezicht, al was die onzichtbaar voor hem


Tag: Diabolic Esper
Mindo's mask
Mindo's dress thingy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://separa.actieforum.com
Aantal berichten : 331
Woonplaats : Utrecht

Character sheet
Age: 18 Winters
Species: Shapeshifter (Direwolf}
Partner:: Well, igues you cant blame gravity for falling in love with each other. ♡Mindo~
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {EVENT} Masked Ball do nov 12, 2015 6:58 pm

Net iets later dan Lyall kwam Dax ook aan. Zo nu waren ze compleet. ‘goed jullie te zien.’ Zei Lyall met een grijns die verborgen ging onder het masker. ‘ik hou het kort.’ We gaan naar binnen. Pakken wat we pakken kunnen. En smeren hem. Mocht je dit bal nou oprecht leuk vinden kan je later weer terug komen. Maar juwelen en geld eerst.’ Hij liet dit even bij hun bezinken. Natuurlijk was dit niet lastig. Dit hadden ze al zo vaak gedaan. En trouwens. Met zoveel verschillende colors was de kans miniem dat zij werden aangewezen. Ze konden gewoon zeggen dat black wat had gestolen. Ben ik nog wat vergeten? Dacht Lyall. ‘oh ja, en Hunter? Als het mis gaat of we hebben tijd nodig leid jij de menigte af. Doe maar een dansje of je zingt maar. I dunno verzin iets en wees creatief. Zolang het geen vechten is want dan ben je screwed.’ Zo. Zijn uitleg was duidelijk geweest. Hij wachtte nog even om te kijken of de anderen nog wat te zeggen of melden hadden en daarna konden ze naar binnen

tags
Hunter
Dax

____________________


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aantal berichten : 641

Character sheet
Age: 24 years
Species: Time Tracer Demon
Partner:: I can see every tear you've cried. I can see all the fears you face. I’ll be right here now and heal the brokenness within. Let me love you 'till the world ends.~Dax ღ
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {EVENT} Masked Ball do nov 12, 2015 8:16 pm
Diabolic Esper


Diabolic Esper ~ Add
Licht verveeld liet Add zijn paarse kijkers over de menigte heen gaan. Hij slaakte een onhoorbare zucht. Hij begon behoorlijk te twijfelen of het wel slim was geweest om hier heen te komen. Wat voor plezier kon hij hier uit halen? Hij kon wezens gaan martelen en laten lijden onder het zicht van anderen. Hen laten zien hoe makkelijk het was om iemand te vermoorden. Trek een hart eruit en je bent klaar. Maar Add hield niet van die directe aanpak. Daarbij hield hij zijn handen ook liever schoon. Hij had zijn Dynamos om te martelen en te moorden. Echter hield hij deze nu verstandig tussen hem en de muur achter hem. Als iemand de Dynamos zou zien, zouden ze hem al snel herkennen. Hij had immers nog geen ander wezen er mee zien lopen. Immers was het ook zijn eigen uitvinding. Natuurlijk wisten meer wezens over de Elshard, maar minder wisten van de Elrios en nog minder wisten nou eigenlijk hoe krachtig de Elshard was. Add probeerde in de grote massa misschien enige bekendheid te zien, maar werkelijk iedereen had zich aan de dresscode gehouden. ”Tsk,” Saai. Waarom waren de wezens plots zo goed zinnig? Wacht wat. Nee. Niet naïef zijn. De grijzen zouden hun slag slaan vanavond. Enkel iemand die dom was zou hier hun waarden mee naar toe nemen. Nou had Add niet iets van geld bij zich, dus voor zakkenrollers hoefde hij niet bang te zijn. Sowieso had hij kijk over zijn hele omgeving.
Zo viel zijn blik op een dame die haar een weg door de massa heen drong en naast hem kwam staan. Add wou via zijn ooghoek naar haar kijken, maar door dat irritante masker ging dat niet. Zo werd hij gedwongen om zijn hoofd een kwart slag te draaien richting de jongedame. Ze droeg een zwarte kraai masker met daaronder een soort jurkje dat uit meerdere gedeeltes bestond. Het leek in zijn ogen meer een jurkje voor de rijke lui dan een jurkje voor een bal. Ach wat. Het was niet dat hij daar een kritisch oog voor had. Het meisje leek nu ook te beseffen dat zij niet de enige hier was en richtte zich tot hem. "Ook wat rust opgezocht?" vroeg ze. Haar stem klonk vriendelijk. Add kon er een glimlachje bij verzinnen. Echter ging daar zijn aandacht niet naar. Die stem.. Had hij die niet eerder gehoord? Add beeldde zich de stem in op een snauwende toon. Immers spraken er maar weinig vriendelijk tegen hem. Vrijwel meteen verscheen er een grijns rond zijn lippen. Hij zette een stap van de muur vandaan. De Dynamos kwamen tevoorschijn en zweefden in een halve cirkel om hem heen. ”Well well well,” begon hij. Aan zijn toon kon je horen dat hij hiervan genoot. Ja eindelijk plezier. Zijn paarse ogen laaide op. Daardoor kon je net één oog zien vanachter het masker. Zijn ogen perkten in het kraaien masker. Hij vond de gouden ogen. Ja. Hij wist het zeker. ”Glad we finally met up. How are you doing? Searching for the Elshard?” vroeg hij nu op een amusante toon die ook wat cynisch klonk. Zijn Dynamos lichte lichtjes op. Een elektrische schok leek door ze heen te gaan. Het zorgde voor een soort paars aura om hem heen. Het bracht meteen al aandacht bij meerdere gasten doordat het een behoorlijk licht was. Ja de Dynamos voelde dat de kracht van de Elshard werd opgewekt in het pak van Add. Oh hij had er zin in. Nu al.

Tag: Mindo
© Sykes

____________________

Characters:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Grey One
Aantal berichten : 614
Woonplaats : Oosterblokker

Character sheet
Age: 18 Years
Species: Shapeshifter: Panpas vos
Partner:: I don't remember..
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {EVENT} Masked Ball vr nov 13, 2015 6:14 pm

Masked Ball

Gelukkig hadden de drie vrienden elkaar al snel gevonden. "Goed jullie te zien." Zei Lyall tegen beide. Zou de jongen blij verrast zijn hen te zien? Of had hij van hen verwacht dat ze zouden komen? Dax hield zich stil en luisterde naar wat zijn vriend te zeggen had. Het klonk allemaal gewoon goed te doen. Simpel. Dat hoorde wel bij Lyall zijn manier van aanpak vond Dax. Plots drong een bekende geur zijn neus binnen. De geur van een andere vos. Dan wel niet in dierlijke vorm, maar ze was aanwezig. Dax draaide zich om. En liet zijn blik over de menigte gaan. Mindo moest hier dus ergens zijn. Al had hij geen idee waar hij haar aan zou moeten herkennen. Zijn blik bleef hangen bij twee figuren achteraan de menigte. Ze stonden een klein beetje verscholen. Dax trok een wenkbrauw op. Was dat... Add? Dat moest wel. Hij kende geen andere wezens die Dynamos bezaten. "Een moment. Ik denk dat ik wel weet op wie ik mij moet focussen."Zei hij het commando van Lyall daardoor negerend. Echter doelde hij niet op Add. Maar op het persoon dat naast Add stond. Dax liep met ferme pas op de twee af. Zich daarbij langs allerlei andere wezens wurmend die de tegengestelde richting op liepen. Toen hij dichtbij genoeg was om het gesprek van de twee te kunnen horen verscheen er een duister glimlachje op zijn gelaat. Het was inderdaad Mindo. "Glad we finally met up. How are you doing? Searching for the Elshard?" Hoorde hij Add zeggen. Oh, dus zo zat het in elkaar hé? Ze had zijn stenen helemaal niet gezocht voor voedsel. Maar om ze weg te geven aan Add. Als de jongen ze dan al gekregen had. Ze kon ze natuurlijk net zo goed voor zich zelf houden. Maar daar zou ze nu niet meer mee weg komen. Daar zou hij persoonlijk voor zorgen. Ze zou er, zo als hij beloofd had, spijt van krijgen. Nog voor het meisje antwoord kon geven stapte Dax op de twee af. "Nou en of ze dat gedaan heeft." Zei hij waarbij hij zijn hand op haar schouder legde. In het begin had het een vreemd vriendelijk gebaar geleken. Maar de bedoeling was al snel duidelijk. Dax klemde zijn hand stevig op haar schouder. Als een waarschuwing dat ze zou moeten blijven staan waar ze stond. "Ze kwam er helemaal voor naar de Crystal Mountain. Wel een beetje jammer dat ze gelogen heeft over aan wie ze het zou gaan geven. Zijn ze bij jou afgeleverd Add? Of heeft onze beste Lea nog altijd niets gevonden?"Zei hij met een spottend sarcasme in zijn stem. Lea. Zo had ze zich aan hem voorgesteld. Ze had hem voor het feit dat hij een grijze zielkleur bezat niet genoeg vertrouwd om haar eigen naam te vertellen. Dax viste uit een van zijn jaszakken een klein stukje Elshard te voorschijn. En reikte deze Add aan. Hij had het gevonden in de havens van wit. "Dat is dan twee nul voor mij Lea. Ik zou maar snel naar een oplossing gaan zoeken als ik jou was." Zei hij en grijnsde. Ondanks dat de twee het niet zouden kunnen zien was aan zijn stem te horen dat deze wraak actie die plots voor het grijpen had gelegen hem redelijk amuseerde. Met hem viel niet zomaar te sollen. Dat dat duidelijk mocht zijn...  

~Dax his mask.


|Mood: Amused |Words: 566 | Company: First : Lyall & Hunter - Than: Add & Mindo  |
DAX
♦.♦

____________________

De mens Afbeeldingen die gebruikt zijn avatar en onderschrift behoren tot CrystalCurtis op deviantart.
New Theme!:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aantal berichten : 331
Woonplaats : Utrecht

Character sheet
Age: 18 Winters
Species: Shapeshifter (Direwolf}
Partner:: Well, igues you cant blame gravity for falling in love with each other. ♡Mindo~
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {EVENT} Masked Ball zo nov 15, 2015 6:18 pm

Lyall was net klaar met zijn uitleg toen hij Dax zag omdraaien. . "Een moment. Ik denk dat ik wel weet op wie ik mij moet focussen." Zei Lyall’s kameraad. Even was hij verward. Had hij nu al een doelwit om te bestelen gevonden? Lyall volgde Dax zijn blik en zag dat hij recht keek naar 2 personen. He kende hij de linkse niet? Het was een meisje maar ze kwam zo bekend voor. Hij shifte vlug zijn ogen en zag… Mindo? Wat had Dax te doen met Mindo en die weirdo ernaast. De weirdo… had geen soul color? Even trok Lyall zijn wenkbrauwen op want dat kwam je niet vaak tegen. Even voelde hij of zijn verborgen messen er nog waren en klaar voor gebruik. Hij bleef een Bounty hunter tenslotte. Dax stoof op de 2 af, andere mensen aan de kant duwend. Hij vond het nu onderhand wel tijd om in te grijpen. Langzaam en uit het zicht liep hij op de 2 af. Hij keek weer op en zag dat Dax met forse kracht een hand op Mindo’s schouder legde. ‘Dax denk na met wat je doet.’ gromde Lyall zacht. Hij begreep totaal niet wat er aan de hand was daar. Hij wist niet eens dat zijn vriend, Mindo kende. Hij ving deels het gesprek op toen hij nog een paar meter verwijderd van hun was. ‘’…Add? Of heeft onze beste Lea nog altijd niets gevonden?’’ Lea? Over wie had hij het? Vroeg Lyall zich nu af. Vervolgens zag hij Dax een soort edelsteentje aan de gare gast geven. "Dat is dan twee nul voor mij Lea. Ik zou maar snel naar een oplossing gaan zoeken als ik jou was." Vervolgde Dax. Weer vroeg Lyall zich af wie die Lea was. Hij was nog een paar meter verwijderd van het drietal. Dax had alles behalve vriendelijk geklonken tegen Mindo. Lyall zocht snel een manier om de menigte af te leiden want ze trokken toch wel wat aandacht. ‘gratis geld!’ riep hij en strooide vervolgens een hand vol koperen muntjes een beetje verderop. De mensen gingen er als kippen zonder kop achteraan. Tenslotte, wie wilde er nou geen gratis geld? Alleen wat whites bleven staan want tsja, die waren 9 van de 10 keer toch rijke kakkers. Lyall siste een beetje pissig tegen Dax. ‘Dax wat bezielt je man. Even ons alleen laten. We hadden een plan.’ Hij voelde de spanning in de groepje stijgen en wist maar al te goed dat hij daar ook een rol in speelde. Nu hij hier ook stond was Mindo in ieder geval ook veilig. Of hij ging er vanuit dat het Mindo was. Ze was in ieder geval even lang, en had dezelfde rare soul color. Als dit maar goed gaat. Lyall keek gespannen toe.

tags
in begin: Hunter, Dax
after: add, mindo, dax

____________________


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ex Teamlid
Aantal berichten : 110
Woonplaats : In een Gelders dorpje

Character sheet
Age: 17 years
Species: Witch
Partner:: Love is the most dangerous type of magic, I don't want to get involved with it
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {EVENT} Masked Ball zo nov 15, 2015 7:32 pm
MASKED _ BALL


Op haar hoede bewoog Callem zich over het plein. Ze keek kalm om haarzelf heen, en controleerde of er niemand keek. Toen trok ze een mes vanuit de pluimen van haar jurk, en sneed het geldbuideltje van een onoplettende man kapot waardoor de munten eruit kwamen rollen. Regelrecht in Callem's afwachtende zakje. Toen het buideltje van de man leeg was, verstopte Callem het mes en het zakje weer en liep door alsof er niets gebeurd was.
Zelf had ze het niet echt op dit soort feesten. Ze had toch geen vrienden waarmee ze hier lol zou kunnen maken, en de meerderheid van de wezens hier herkende haar niet. Ook al kon dat laatste ook juist een pluspunt zijn.
Ze was nog maar een dag of twee terug geweest in het heden, na twee jaar lang magie te hebben bestudeerd bij haar voorouders van ongeveer twee duizend jaar terug. Het verleden van Separa was erg anders geweest dan het heden. Beter, vond Callem persoonlijk.
Ze trok een gouden zakhorloge weg terwijl ze 'per ongeluk' tegen iemand aanbotste. Wie wist wat ze daar wel niet voor zou kunnen krijgen? Ze wist er hoe dan ook wel een adresje voor.
Heerlijk zo'n feest. Hierna kon ze zeker een lange tijd goed eten. ‘Gratis geld!’ werd er even verderop geroepen. Callem keek op, en zag dat er koperen munten werden uitgestrooid. Een grote groep mensen kwam er op af. Daar kon Callem wel gebruik van maken. Ook zij ging er op af. Maar ze kwam niet voor de al uitgestrooide munten, nee, zij had het op de geldbuideltjes van de wezens gezet. Vliegens vlug trok ze de zakjes los, stopte ze weg en verdween weer in de menigte. Ze was al lang weer onzichtbaar geworden in de massa voordat het eerste wezen pas ontdekte dat zijn zakje weg was.
Words: ### ||Tag: None || Note: Callem has arrived Cx  Callem's mask
Callem's dress
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Admin || Black One
Aantal berichten : 492
Woonplaats : Haarlem

Character sheet
Age: 18 years I've survived
Species: Shapeshifter
Partner:: ?
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {EVENT} Masked Ball ma nov 16, 2015 8:36 pm

Even voor iedereen!
Asura, Victoria en Callem zijn nog alleen! Voel je vrij om je bij hen te voegen! Het bal is er juist om andere karakters te leren kennen!Plots gingen de alarm bellen rinkelen, al wist ze niet precies waarom. Ze herkende die witte haarlokken, alleen zijn gezicht ging schuil achter het masker, waardoor Mindo niet kon achterhalen wie het nu ookal weer was. Maar wie het ook was, er zat iets goed fout.
”Well well well,” Alles werd duidelijk toen de jongen van de muur weg stapte, waardoor een aantal vliegende objecten zichtbaar werden. Mindo's adem stokte in haar keel, ja hoor, het was Diabolic Esper. Die gozer die erop uit was haar te vermoorden, juist hem moest ze nu weer aantreffen. Geschrokken zette ze een aantal stappen achteruit, angst in haar goud-gele ogen. De laatste keer had hij haar bijna vermoord. De enige reden dat hij dat niet had gedaan, was omdat hij haar nodig had om naar zogeheten 'Elshards' te zoeken, maar nu zou hij weten dat ze er geen had gevonden, en dus nutteloos voor hem was.
”Glad we finally met up. How are you doing? Searching for the Elshard?” Vroeg hij en Mindo kon de grijns op zijn gelaat er wel bij bedenken. Ietwat vijandig ging ze staan, terwijl ze de vliegende dynamo's van hem goed in de gaten hield. "You..."Bracht ze enkel wat overdonderd uit. Hij was toch niet zo gek om haar hier aan te vallen? Midden in het bal? Echter wist ze het alles behalve zeker.
Plots voelde ze een hand op haar schouder, waardoor ze zich met een ruk omdraaide. Ze keek recht in het gezicht van Dax, of nuja, zijn masker dan. Ietwat opgelucht liet Mindo het toe, ze vond het geen fijn gebaar, maar ze kende Dax, dus liet ze het toe. Misschien kwam hij haar wel helpen? "Nou en of ze dat gedaan heeft." Ietwat verrast keek ze op, hij... Hij kende Diabolic? Mindo slikte, niet goed wetend wat ze moest denken van de situatie. Plots klemde Dax zijn hand nog steviger om haar schouder, en was het gebaar plots een stuk minder vriendelijk. "Ze kwam er helemaal voor naar de Crystal Mountain. Wel een beetje jammer dat ze gelogen heeft over aan wie ze het zou gaan geven. Zijn ze bij jou afgeleverd Add? Of heeft onze beste Lea nog altijd niets gevonden?" Verward en ietwat kwaad maakte ze zich los van zijn greep. Wat dacht hij wel niet?  "Wat? Waar heb je het over Dax?" Sprak ze verward, maar bovenal verontwaardigd. Ze had nergens over gelogen, enkel over haar naam. Maar dat was toch iets wat Dax wel zou begrijpen?
"Dat is dan twee nul voor mij Lea. Ik zou maar snel naar een oplossing gaan zoeken als ik jou was."Woede flikkerde in haar ogen, die half schuil gingen achter het masker. Ze draaide zich ruwweg om naar Dax, niet wetend wat er met hem mis was. "Wat bezield jou nu weer Dax?" Siste ze hem toe, waarna ze enkele stappen achteruit deed, misschien zou ze zich kunnen verstoppen in de menigte, al betwijfelde ze dat. Ze had ook nooit naar dit verdomde bal moeten komen, dat was wel weer duidelijk.
Godzijdank was er nog één goed iets; Lyall was in de buurt. Om de menigte af te leiden strooide hij wat koperstukken op de grond, waardoor iedereen erop afstormde. Afgezien van wat Witte personen dan, maar goed. Ze zette een aantal stappen opzij in zijn richting, hem kort een dankbare blik gunnend. ‘Dax wat bezielt je man. Even ons alleen laten. We hadden een plan.’ Wat? Lyall kende Dax ook al? En welk plan? Het duizelde Mindo allemaal, wat haar mateloos irriteerde. Ze had geen idee wat er nu aan de hand was, wie elkaar allemaal kende en waarom Dax plots zo'n hekel aan haar leek te hebben. Wat voor 'n ziek spelletje speelde iedereen met haar?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://separa.actieforum.com
Aantal berichten : 641

Character sheet
Age: 24 years
Species: Time Tracer Demon
Partner:: I can see every tear you've cried. I can see all the fears you face. I’ll be right here now and heal the brokenness within. Let me love you 'till the world ends.~Dax ღ
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {EVENT} Masked Ball ma nov 16, 2015 9:34 pm
Diabolic Esper


Diabolic Esper ~ Add
"You..." reageerde Mindo geschrokken. Ja ze herkende hem. Hoe kon het ook anders? Geen ander wezen die Dynamos bevat. Immers had Add deze zelf uit gevonden. De Dynamos lieten wat elektriciteit zien. Alsof ze ongeduldig waren. Echter was enkel Add diegene die ongeduldig was. Hij hoopte dan ook voor Mindo dat zij een goede reden had waarom zij hem nog niet meer Elshard stukken had gegeven. Ze hadden immers een deal. Toen had hij haar laten gaan, maar als ze nu opnieuw niks overhandigde, bezorgde hij haar enkel nog pijn. As simple as that.
Add wachtte ongeduldig op een antwoord. Zijn grijns zakte dan ook lichtjes af van zijn gelaat. Inmiddels had hij de aandacht van velen, maar hij had enkel oog voor Mindo. Hij romantisch het ook klonk. Gelukkig wist iedereen dat er maar één iemand was waar hij echt romantische gevoelens voor had. En plots verscheen die iemand in zijn zicht. Echter had Add niet meteen door dat het Dax was die zich plotsklaps bij hen had gevoegd. Add trok dan ook licht verontwaardigd een wenkbrauw op. "Nou en of ze dat gedaan heeft." sprak de jongeman vanachter het masker. Add keek kort licht verrast. Hij had kennelijk niet gedacht dat Dax op dit evenement was afgekomen, maar de grijns verscheen terug rond zijn lippen zodra hij de bekende stem hoorde. Echter begonnen er vraagtekens terug in zijn hoofd te komen. Waar had Dax het over? En hoe kende hij überhaupt Mindo? Speelde hier zich iets achter zijn rug om? Een steek van jaloezie en frustratie ging door hem heen. Zijn ogen glommen, maar hij liet Dax het woord doen. Hij merkte op hoe de hand op Mindo’s schouder verstrakte. Iets waar de jongedame niet van gediend leek te zijn. "Ze kwam er helemaal voor naar de Crystal Mountain. Wel een beetje jammer dat ze gelogen heeft over aan wie ze het zou gaan geven. Zijn ze bij jou afgeleverd Add? Of heeft onze beste Lea nog altijd niets gevonden?" legde Dax nu min of meer uit. Zijn stem klonk spottend en sarcastisch. Hoe ze elkaar ook kende. Dax leek het nu minder op prijs te stellen dan voorheen. Add keek echter wat op van de uitleg. Dus daar had ze de Elshard destijds van weg gehaald. ”I got a little piece. She wasn’t very generous though. I needed to make my hands dirty for her. Such a waste of time,” sprak Add met een zucht alsof hij diep teleurgesteld was in Mindo. En dat was hij ook. Hij had gehoopt dat Mindo slimmer was geweest, maar kennelijk had hij haar onderschat. Ach ja. Niet iedereen kon even slim wezen. "Wat? Waar heb je het over Dax?" reageerde Mindo verward en verontwaardigd. Echter had Add er geen aandacht voor. Nee hij voelde een bepaalde energie. Een energie die maar één ding kon betekenen: Elshard. Meteen schoot zijn blik naar het punt toe waar de energie vandaan kwam. Het werd naar hem toe gereikt. Add grijnsde lichtjes en keek kort op naar Dax die het hem overhandigde. ”Thank you. You, atleast, are a bit loyal,” zei Add. Een zoware dankbare toon was in zijn stem te horen. Maar ook enkel die toon gunde hij Dax. Hij pakte het stukje Elshard vast, waarna hij op het grote paarse kristal drukte op zijn pak. Het veerde wat in, waarna het open schoof. Erin lagen andere stukjes Elshard. Met een voel van triomf legde Add het stukje Elshard bij de rest. Ze pak en Dynamos lichte kort op.
"Dat is dan twee nul voor mij Lea. Ik zou maar snel naar een oplossing gaan zoeken als ik jou was." Waarom sprak Dax Mindo in hemelsnaam met de naam Lea toe? Of zei hij dat enkel om haar in een manier te sarren? De toon in zijn stem klonk ietwat duister. Iets wat Add natuurlijk aan stond. Het gaf Dax een attitude die hem in zijn wijze erg aantrekkelijk maakte. Mindo trok zich los van Dax, leek te beseffen dat ze zich in een ongewenste situatie bevond. Eigen schuld dikke bult. "Wat bezield jou nu weer Dax?" siste ze naar hem. Die houding kon Add niet pikken. Goed, misschien was hij dan ook wel een beetje beschermend tegenover Dax. Toch ook niet zo raar? Add gaf om hem en hij wist hoe zijn leven min of meer was gegaan. Daarbij wou hij niet dat Dax in de min werd gezet. Plots zag Add iets vonkelen in de lucht. Hij richtte zijn blik er kort. Zijn blik werd licht verveeld zodra hij zag hoe munten in de lucht werden gegooid. Wezens die een zwak leven leden gingen er uiteraard meteen op af. Add had er geen behoefte aan. Hij kan alles verkrijgen via angst. Maar wie was diegene die dacht dat het leuk was om geld te gaan strooien? Al snel kwam de dader ook bij hen. Tenminste, Add ging er vanuit dat de jongeman het had gedaan. Ook hij leek een soort iets van shapeshifters. Kort dacht Add of de meerderheid van de wezens hier uit shapeshifters bestonden, maar hij liet die nutteloze gedachte weg gaan. Hij focuste zich op de jongeman. Ook hij leek de twee te kennen. De jongeman richtte zich op Dax. ‘Dax wat bezielt je man. Even ons alleen laten. We hadden een plan.’ siste de jongeman nu ook naar Dax. Add trok een wenkbrauw op. Hij kreeg haast koppijn van al deze wezens. Kennelijk leken de drie elkaar te kennen. Om één of andere reden, maar Add was hier niet om vrienden te maken. Hij zou zich dan ook niet laten tegen houden. In tegenstelling tot Mindo zou hij zich wel aan zijn woord houden. Geen Elshard? Geen leven. Add vloog op. De twee grotere Dynamos hielden hem in de lucht. De acht kleinere Dynamos schoten naar zijn handen zodra hij deze uitstak. Meteen begon een grote bal van energie zich te vormen tussen zijn handen. Een gil was te horen. Ach wat. Je ging vroeg of laat toch dood. Naarmate de seconden voorbij tikte werd de bal enkel groter. Add merkte nu dan ook dat dat beetje Elshard hem sterkte maakte. ”Say good bye to your lives~,” zei Add nog, waarna hij de bal afvuurde, recht op Mindo en de jongeman. Natuurlijk zou hij Dax niet raken. Nee. Add greep Dax meteen vast zodra hij de bal had los gelaten. In een simpele, en wat elegante, beweging trok hij hem naar zich toe. Zijn armen legden zich beschermend om Dax heen en zo hield hij hem dicht tegen zich aan. ”And how are you doing?” vroeg Add nu. Zijn stem klonk rustig, ondanks de explosie die plaats vond. Hij kon het niet helpen. Dax was hier en Add miste hem. Hoe kon hij zijn handen nog van hem afhouden?
Tag: Mindo, Dax en Lyall
© Sykes

____________________

Characters:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ex Teamlid
Aantal berichten : 110
Woonplaats : In een Gelders dorpje

Character sheet
Age: 17 years
Species: Witch
Partner:: Love is the most dangerous type of magic, I don't want to get involved with it
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {EVENT} Masked Ball ma nov 16, 2015 10:49 pm

Onthoudt aub wel dat dit event regels heeft, waaronder 'geen gevechten'. (Tenzij het natuurlijk de bedoeling is om karakters uit het event gegooid te laten worden)MASKED _ BALL


Called stopte net een kostbare ring weg toen ze een gil hoorde. Ze keek om, netals vele anderen. Ze merkte een vreemd wezen op, dat een energiebal liet groeien in zijn handen. Callem voelde de sfeer zich met angst vullen. Kom op... Het was nog zo'n leuk feest? Callem stapte dichterbij toen ze zag dat de bal steeds groter werd. Dat was niet goed.
Wacht eens, was dat niet Dax? Ookal had de jongen een masker op, en had ze hem twee jaar niet gezien(althans, voor haar), ze kon hem duidelijk herkennen aan de rode haren. Zou hij haar nog herkennen?
Callem duwde sommige wezens aan de kant toen ze haar weg naar het onheil maakte, maar dat kon eigenlijk niemand wat schelen. Niemand lette op haar, alle focus lag bij de vreemdeling.
Met haar jurk zwaar van al het gestolen waar, was ze bijna bij de plek van het onheil toen het wezen de bol losliet. Callem handelde snel. Ze blokkeerde de bol en sloot het in met onzichtbare wanden, waardoor het daar binnen explodeerde. De druk die er door vrijkwam veroorzaakte een sterke bries die het hele plein rondging. Sommige lampen vielen uit, en iedereen was stil. Het wezen was erg sterk, maar Callem had een goede leermeester gehad. Een paar lokken waren uit haar opgestoken blauwe haren gevallen, maar die veegde ze weg achter haar oor.
Toen keek ze het plein rond, en ontstak de uitgevallen lampen weer met een zwaai van haar pols. "Nothing to see, everyone. Get back to having fun." sprak ze de menigte toe, die haar braafjes gehoorzaamde. Ookal had ze daar een klein beetje mindcontrol voor moeten gebruiken.
Toen richtte ze haar blik weer op de wezens die de onrust hadden veroorzaakt. "Let's keep this party a party, shan't we?" zei ze rustig, ookal zat er een klein beetje humor in haar stem.
Words: ### ||Tag: Mindo, Dax, Lyall & Diabolic Esper|| Note: Callem komt zich er ook even mee bemoeien om een massa moord te voorkomen ^^Callem's mask
Callem's dress


Laatst aangepast door Callem op di nov 17, 2015 7:17 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Grey One
Aantal berichten : 614
Woonplaats : Oosterblokker

Character sheet
Age: 18 Years
Species: Shapeshifter: Panpas vos
Partner:: I don't remember..
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {EVENT} Masked Ball di nov 17, 2015 1:07 pm

Masked Ball

Zijn aandacht was al snel getrokken door een groepje van slechts twee personen. Hij was er op afgelopen uit nieuwsgierigheid. En had verwacht dat het hooguit maar een minuut of twee zou duren. Even kijken of het andere persoon die bij Add stond daadwerkelijk Mindo was en dan weer terug naar Lyall. Dat zou wel kunnen toch? Zo veel haast hadden ze immers ook weer niet. Maar zodra hij een veel van het gesprek opving sloeg zijn stemming om. Jaloezie vonkelde in zijn ogen. Hij wilde Add gelukkig maken door het geven van stukjes Elshard. Hij en hij alleen! Daar had Mindo niets mee te maken. Nu begreep hij wel waarom ze de stenen uit zijn grot had willen hebben voor 'voedsel'. Vieze leugenaar dat ze was! Wel, hij kon het net zo gemeen terug spelen. Dat verdiende ze. Met ferme pas liep hij op de twee af. "Nou en of ze dat gedaan heeft."Aan zijn stem alleen al was te horen dat hij niet veel goeds in de zin had. Dax legde zijn hand op Mindo haar schouder. Wat eerst een vriendelijk gebaar had geleken bleek al heel snel niets meer dan een handeling om haar op haar plaats te houden. Intussen leek Add ook door te hebben dat Dax het was die zich bij het gesprek had gevoegd. "Ze kwam er helemaal voor naar de Crystal Mountain. Wel een beetje jammer dat ze gelogen heeft over aan wie ze het zou gaan geven. Zijn ze bij jou afgeleverd Add? Of heeft onze beste Lea nog altijd niets gevonden?"De naam Lea benadrukte hij op spottende toon. Ze had gelogen over haar naam, en hij had beloofd datze daar nog wel eens spijt van zou gaan krijgen. Well, hier was het dan. Het meisje maakte zich kwaad los uit zijn greep. "I got a little piece. She wasn’t very generous though. I needed to make my hands dirty for her. Such a waste of time,"Sprak Add zuchtend. Het deed Dax iniedergeval goed te horen dat hij er beter in was dan Mindo. Maar het was dus waar. Add bevestigde het. Ze had hem de steen die Dax haar had gegund uit pure respect voor hoe zwaar het moest zijn voor haar in zwart aan Add door gegeven. "Wat? Waar heb je het over Dax?"Klonk het verontwaardigd. Dax sloot zijn ogen. Een zachte geïrriteerde grom weerklonk. Hij had haar wel in het gezicht willen spugen. Ze verdiende het dis respect. Leugenaar dat ze was. Haastig haalde hij een stukje Elshard te voorschijn. Hiermee zou hij doodsimpel dan maar gewoon bewijzen beter te zijn. En dat Add maar beter niet meer met Mindo kon onderhandelen. Want hij zou toch meer aan Dax hebben. Add pakte het stukje van hem over. "Thank you. You, atleast, are a bit loyal,"Kijk, dat was beter. Gelukkig was er nog tenminste een persoon in zijn omgeving die hem met respect behandelde. Maar die positiviteit bleef er niet lang in toen een derde persoon zich er mee kwam bemoeien. Dax had verwacht dat zijn vrienden het er bij zouden laten zitten en hem verder niet tot last zouden zijn. Helaas scheen Lyall daar anders over te denken. Midden in het gesprek werd er namelijk ergers verderop geld neer gestrooid. "Gratis geld!"Hoorde hij zijn vriend er bij roepen. Het werkte, want de meeste wezens kwamen er op af en letten daardoor niet op wat er voor de rest gebeurden. Shit. Hij zag al wel weer waar dit geen ging. Lyall zou zich er mee gaan bemoeien en Add zou met de twee willen afrekenen. En wiens schuld zou het zijn? Juist, want hij werkte samen met Add. Tot zijn verbazing zag hij dat Mindo naar Lyall keek. Niet zo maar. Zo lang keek je iemand niet aan als je die gene niet kende. En al helemaal niet op die wijze. Die houding. "Dax wat bezielt je man. Even ons alleen laten. We hadden een plan." Klonk de stem van Lyall. Nou werd die mooi. Die twee kende elkaar dus? En daar had onze beste Mindo dan weer geen problemen mee? Vrijwel meteen wende Dax zich tot de beide. "En hem vertrouw je dan zeker wel? Terwijl je zelf liegt dat je barst jij kreng! Je haalt het bloed onder mijn nagels vandaan! Als jullie twee niet maken dat je weg komt dan zijn de gevolgen jullie eigen schuld!"Gromde hij nijdig. Daar zou hij nog spijt van krijgen. Want Add leek er wel raad mee te hebben. Er klonk gegil van uit het publiek en voor Dax ook nog maar iets er tegen in had kunnen brengen was het al te laat. "Say good bye to your lives~," Het volgende moment werd hij vastgegrepen door Add. Dax liet het toe. Als versteend bleef hij staan en staarde de jongen aan. "And how are you doing?"Hoe graag hij het ook zou willen, Dax kreeg geen zinnig woord naar buiten. Wat moest hij zeggen? Dat Add zojuist twee van zijn vrienden geraakt had? En wat zei dat eigenlijk? Als vrienden in deze situatie plots zo ongepast klonk. Waren ze wel echt? Toen Dax het geluid van de explosie hoorde brak zijn geweten als een dun houtje in tweeën. "Dat is nog al ingewikkeld te verwoorden op het moment"Zei hij met een beetje zenuwachtig lachje. Terwijl de tranen onder het masker vandaan over zijn hals heen rolde. Het kon het Add niet echt kwalijk nemen. En daardoor voelde het voor hem alsof hij zelf zo juist zijn eigen vrienden het leven zou hebben ontnomen. Hij voelde zich schuldig tegenover Lyall. En kon er niet bij dat dit echt zo gegaan was. "Nothing to see, everyone. Get back to having fun."Meteen maakte Dax zich los en keek om. Die stem, dat was Callem! Tot zijn opluchting zag hij dat Lyall en Mindo er allebei nog waren. Magie leek het antwoord op alles te zijn. Hij wist niet hoe hij haar ooit zou kunnen bedanken. Inmiddels had ze behoorlijk wat van hem te goed. Maar over een ding was hij heel zeker. Hij kon maar beter maken dat hij hier weg kwam. Lyall kennende... Dax zetten een paar stappen achteruit. Wie wist zouden er wezens zijn die Add verwachten van het hebben van geen ziel kleur. Helemaal na dit voorval. Het was maar beter om er van door te gaan. Aangezien het er niet naar uit zag dat ze hier nog heel erg welkom waren. Hij draaide zich om en omhelsde de jongen. "Ik denk dat het beter is om te gaan."Fluisterde hij tegen Add. Het had vermoeid geklonken. En dat was hij ook. Vermoeid van alle wezens en regeltjes. Liever zou hij tijd door brengen met Add op een totaal verlaten plaats. Daar waar ze zelf hun grenzen konden bepalen.  

~Dax his mask.


|Mood: It's complicated |Words: 1128 | Company: Mindo, Lyall, Add. ~ Callem for a second or three. |
DAX
♦.♦

____________________

De mens Afbeeldingen die gebruikt zijn avatar en onderschrift behoren tot CrystalCurtis op deviantart.
New Theme!:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aantal berichten : 331
Woonplaats : Utrecht

Character sheet
Age: 18 Winters
Species: Shapeshifter (Direwolf}
Partner:: Well, igues you cant blame gravity for falling in love with each other. ♡Mindo~
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {EVENT} Masked Ball di nov 17, 2015 7:28 pm

Nadat hij merkte dat Dax op Mindo en een vreemde gast afging volgde Lyall hem.  Na sneaky en onzichtbaar voor het groepje dichterbij te zijn geslopen ving hij delen gesprek op. Lea? Vroeg hij zich af. Bedoelde hij nu Mindo of wie? Vast niet die gast. In zijn stem leek veel haat te zitten. Hij zag dat Dax niet al te lief Mindo vasthield aan haar schouder. ‘pas op met wat je doet Dax.’ Gromde hij. ‘’wat bezielt je nou weer Dax?’’ hoorde hij verontwaardigd gezegt worden door Mindo. Nadat ze dat gezegd had bleek het dat ze hem had opgemerkt en ze keken elkaar een ogenblik aan. Lyall vond het tijd om in te grijpen en strooide koper neer onder de woorden ‘gratis geld!’ daarna stormde hij in snelle pas op Dax af en stootte hem aan. ‘Dax. Wat bezielt je man, even ons alleen laten. We hadden een plan.’ Terwijl hij zijn vriend aankeek zag hij door de ooggaten woedende ogen. Het leek net of Dax hem negeerde. Hij wende zich tot Mindo en schreeuwde: "En hem vertrouw je dan zeker wel? Terwijl je zelf liegt dat je barst jij kreng! Je haalt het bloed onder mijn nagels vandaan! Als jullie twee niet maken dat je weg komt dan zijn de gevolgen jullie eigen schuld!" Lyall wilde nu echt boos schreeuwen waar dit over ging maar uit zijn ooghoek zag hij licht schijnen. Wat nu weer? Vroeg hij zich nu echt nijdig af. Haar groeide op zijn armen en hoektanden werden groter. De wolf nam weer langzaam bezit van hem. ‘’Say goodbye to your lives'' hoorde hij de nog steeds vreemde persoon voor hem zeggen. Een reusachtige bal energy had zich gevormd en hij stond op het punt die af te schieten. Alles leek tegelijk te gebeuren. Mensen schreeuwden, Dax werd door de persoon naar achter getrokken. Ondertussen stond een ander persoon heel shady dit alles te bekijken. Nog een seconde voordat de bal werd afgevuurd schreeuwde Lyall. ‘NEE!' En hij sprong voor Mindo om de energie bal tegen te houden. 'Haar zal niks overkomen.'Gromde hij zacht. De bal werd afgeschoten.. maar er gebeurde niks? De shady persoon was naar voren gekomen en had iets met de bol gedaan waardoor hij niet verder kwam. Nog steeds met gekruiste armen voor Mindo stond hij toe te kijken hoe de Bol implodeerde en verdween. Daarna hoorde hij de vage nieuwe figuur zeggen. "Nothing to see, everyone. Get back to having fun." De sfeer veranderde en iedereen ging weer door met diens bezigheden alsof er niks aan de hand was geweest. ‘be-bedankt.’ Zei hij verbaast tegen de nieuwe persoon. Een meisje. White soul. Zag hij met zijn wolvenogen. Hij keek weer achterom en zag Mindo ook nog levend en wel. ‘ben je ongedeerd?’ vroeg hij ook zorgzaam. Hij draaide zich nog een keer om en zag Dax een paar stappen achteruit doen. Woedde, emotie en deels haat vulde hem. Normaal zou hij het hebben uitgepraat maar nu was de maat vol. ‘jij!’ schreeuwde hij tegen dax terwijl hij naar hem wees. Een paar snelle stappen naar voren en hij stond bij de vage figuur en Dax, die zich blijkbaar los had weten te maken van de zielloze. ‘wat dacht je daar nu allemaal wel niet!’ viel hij tegen hem uit. Hij pakte Dax bij zijn kraag vast met zijn nu harige arm. Zijn rode ogen branden als vuur. ‘wat was je plan, ons allemaal doodmaken. Zeg eens Dax hoelang had  je dit al gepland. Ons allen van de wereld afhelpen. Ik vertrouwde je. Ik dacht dat je mn vriend was. Ik zou je nu wel verrot kunnen slaan!’ uit onmacht liet hij hem weer los. Hij was in tweestrijd met zichzelf. De mensenkant wilde alleen maar met rust gelaten worden, maar zijn wolvenkant wilde iedereen hier ter plekken tot moes rammen. ‘ga maar.’ Even begreep hij zichzelf niet. ‘ga. Nu! Met je nieuwe vriend.’ Dax en de ander omhelsden elkaar nu. ‘Ga voordat je dood bent Dax.’ Gromde hij nu echt uit pure haat. Hij had voordat hij voor Dax stond iets opgevangen als: ‘’ik denk dat het beter is om te gaan.’’ Your damn right. Dacht Lyall vanbinnen maar zei niks. Lyall draaide zich van de 2 weg en keek de overige mensen  aan en langzaam werd hij weer iets kalmer. Nog steeds boos genoeg om iemand door midden te scheuren, maar hij werd kalmer.

tags. Callem, Dax, Diabolic esper, Mindo.

____________________


Spoiler:
 


Laatst aangepast door Lyall op wo nov 18, 2015 6:48 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aantal berichten : 41

Character sheet
Age: 17 years
Species: Shapeshifter : wolf
Partner:: With all the blood I lost with you, it drowns the love I thought I knew
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {EVENT} Masked Ball wo nov 18, 2015 5:50 pm


Ineens hoorde ze iemand iets roepen over gratis geld. Het volgende moment rende de menigte naar één bepaald. Behalve wat andere mensen die waarschijnlijk toch geen moeite wilden doen. Ciara negeerde de kat die voor haar voeten had gestaan. Ze had daar gewoon even geen trek in en was niet in geweest voor een gezellig gesprek. Ze wist nu wat haar te doen stond en snelde op de menigte af. Echter had iemand anders exact hetzelfde plan. Iemand in een soort lange cape zag ze ook zorgvuldig dingen mee stelen in al deze drukte. Ze moest zelf ook snel wezen voor alle muntjes weer waren opgeraapt. Hier en daar maakte ze buideltjes met koperen munten open om ze het volgende moment in haar eigen zakken te laten glijden. Toen werd haar aandacht gericht op weer iets anders. Een explosie hier heel dichtbij. Geschrokken keek ze op van haar werk en zag hoe een klein groepje mensen zich ergens had verzameld. Ugh, de lokale jongeren die het leuk vonden om rond te hangen zeker en wat onrust te schoppen. Echter leken het niet allemaal vriendjes van elkaar te zijn nu ze naar deze situatie keek. Plots stapte het eerdere vreemde figuur uit de menigte tevoorschijn en zei dat iedereen gewoon moest doorgaan en het gezellig moest houden. Ciara had even een vreemd gevoel. Waar was ze ook alweer mee bezig geweest? Ohja, stelen. Echter was het nu niet handig, teveel bewegende mensen en vele keken hier en daar nog om zich heen. Ze zocht weer rond naar mensen die al weer wat meer afgeleid waren of al wat op hadden en stuitte toen weer op het groepje mensen van eerder. Nieuwsgierig kwam ze dichterbij om vervolgens op een veilige afstand te blijven staan achter een muur om de hoek. Dichtbij genoeg om de mensen te kunnen afluisteren. Sommige waren net van plan het theekransje te verlaten. Afwachtend bleef ze achter de muur staan, benieuwd wat er nou allemaal aan de hand was. Echter dacht ze iemand te herkennen. Een jongen die ze laatst had ontmoet. Diwolf. Ze herkende hem aan zijn staart. Hij was dus toch naar het bal gekomen. Ietwat verbaasd bleef ze daar staan terwijl ze toekeek.

____________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Admin || Black One
Aantal berichten : 492
Woonplaats : Haarlem

Character sheet
Age: 18 years I've survived
Species: Shapeshifter
Partner:: ?
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {EVENT} Masked Ball za nov 21, 2015 12:04 pm

Kwaad, maar bovenal verward keek ze Dax aan. Wat bezielde hem nu weer? Speelde er iets tussen hem en Diabolic Esper? En waarom, in godensnaam, noemde hij haar nog Lea? Om haar te pesten?
Haar kop barstte ervan, gezien ze geen idee had waar ze zich nu in bevond.
Godzijdank kwam Lyall er bij, die kennelijk Dax ook kende. Hij strooide geld op de grond, zodat de meeste mensen afgeleid raakten, waarna hij Dax kwaad toesprak over een of ander plan. 'Plan?' Vroeg ze ietwat gefrustreerd, wat gebeurde er nu de hele tijd? Echt een antwoord kreeg ze niet, want Dax besloot zijn mond weer open te trekken. "En hem vertrouw je dan zeker wel? Terwijl je zelf liegt dat je barst jij kreng! Je haalt het bloed onder mijn nagels vandaan! Als jullie twee niet maken dat je weg komt dan zijn de gevolgen jullie eigen schuld!" Sprak Dax nu kwaad. Nu ging hij te ver, hij had de grens by far overschreden. Ze gromde diep en bijna shifte ze uit woede naar haar dierlijke vorm, maar ze kon zich nog in houden. Bijna had ze hem bij zijn kraag gegrepen. "Jij vuile klootzak! Waar heb je het verdomme over? Ik heb jou nooit iets misdaan!" Grauwde ze hem toe, woede flikkerend in haar ogen.
Voordat ze hem echter iets aan kon doen, leek Diabolic Esper zich er weer mee te willen bemoeien.
Een bal van gloeiende energie was op hen gericht, en verschrikt bleef Mindo staan. De laatste keer had zo'n bal de grond onder haar poten weggeschroeid, ze vroeg zich af of zij nu weg geschroeid zou worden.”Say good bye to your lives~,” Haar hart stokte in haar keel, haar voeten voelden als lood. Ze wilde wegduiken, maar plots sprong een gestalte voor haar, haar daardoor afschermend tegen de bal. "Lyall!"Bracht ze van schrik uit, ze zou het zichzelf nooit vergeven als hij zou worden geraakt.
'Haar zal niks overkomen." Hoorde ze hem grommen. En wat daarna gebeurde, was allemaal te snel om daadwerkelijk mee te krijgen. Mindo wilde Lyall wegduwen, maar voordat ze de kans had, was de energiebal verdwenen. Hij was opgevangen door een soort magisch krachtveld, die kennelijk afkomstig was van Callem, het meisje waar Mindo nog eens zwaar dronken mee was geworden. "Nothing to see, everyone. Get back to having fun." Vertelde ze met een glimlach, alsof er niets aan de hand was. "Callem..." Zuchte ze opgelucht, ze was dat meisje wel een aantal glaasjes jenever verschuldigd nu, zij niet alleen. "Let's keep this a part, shan't we?" vertelde ze aan de menigte, die verrast genoeg ook gehoorzaamde. "Dat zou een stuk makkelijkker zijn als hier geen zielloze rondzwierf."Grauwde ze, haar blik afglijdend naar Diabolic Esper, die duidelijk het teken in zijn hals had. Het verraste haar eigenlijk ook niet zoveel, maar het benadrukte hoe gestoord hij was. Ook Lyall bedankte haar stamelend, waarna hij zich naar Mindo omdraaide. ‘ben je ongedeerd?’ vroeg hij haar zorgzaam, Mindo knikte vastberaden, al was ze bleker dan normaal. "Ja...Ja het gaat wel.. Bedankt." Sprak ze wat zachtjes, Lyall leek bereid te zijn zijn leven voor haar te geven, dat was iets wat haar diep raakte.

Dax leek weer ter tonele te komen, samen met degene die hen zojuist had proberen te vermoorden. Haar ogen flitsten op van woede en haat, en bij Lyall leek dat hetzelfde te zijn. Woedend liep hij op Dax af, ze zag hoe hij bijna in zijn dierlijke vorm shifte door de sterke emotie's. Ze hoorde hoe hij tekeer ging tegen Dax en hem zelfs bij zijn kraag vastgreep. Eigenlijk wilde ze Lyalll zijn gang laten gaan, hem Dax volledig de grond in laten boren. Maar ze begreep dat hij dan in de problemen zou komen, bovendien zou ze dat toch niet aan kunnen zien. Even haalde ze diep adem, proberend kalm te worden, waarna ze op de twee jongens afstapte. ‘ga maar. ga. Nu! Met je nieuwe vriend.’ Sprak Lyall, zijn armen waren harig doordat hij ophet punt stond om te shiften. Mindo ging voor hem staan, hem strak aankijkend. "Lyall, laat hem." Probeerde ze hem te susen. "Hij is het niet waard." Sprak ze verbittered, haar stem keihard. Ze had Dax nooit moeten vertrouwen, ze zou nooit met hem die maaltijd moeten hebben gegeten. Dat was nu wel weer duidelijk. "Ga voordat je dood bent Dax." Met een ruk draaide ze zich om naar de vossen jongen, die aan het murmelen was met zijn zwevende vriendje. Hij zou inderdaad echt moeten gaan, anders zou het niet goed aflopen.


-Sorry als ik ergens overheen heb gepost, het is heel lastig alles bij te houden!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://separa.actieforum.com
Aantal berichten : 331
Woonplaats : Utrecht

Character sheet
Age: 18 Winters
Species: Shapeshifter (Direwolf}
Partner:: Well, igues you cant blame gravity for falling in love with each other. ♡Mindo~
avatar
BerichtOnderwerp: Re: {EVENT} Masked Ball do nov 26, 2015 1:46 pm

Lyall kon dit niet aanzien. Over een paar seconden zou Mindo de lucht in worden geblazen als hij niks deed. Nog een seconde voor de bal werd afgevuurd sprong hij voor Mindo en bleef beschermend voor haar staan. ‘’Lyall!’’ klonk er geschrokken achter hem. ‘haar zal niks overkomen.’ Gromde Lyall tegen zichzelf. Lyall bleef met gekruiste armen voor Mindo staan en wachtte totdat ze van de aardbodem zouden verdwijnen. Hij keek even op toen na een paar seconden er nog niks was gebeurd en zag de bol stilhangen in de lucht. Waarna hij zonder verdere schade tot ontploffing werd gebracht. Even keek hij opzij en zag daar de vrouw staan die daarvoor had gezorgd. Een magiër of een heks. Schoot het door Lyall heen. "Nothing to see, everyone. Get back to having fun." Sprak ze de menigte toe, die wat verdwaast rondkeek en uiteindelijk weer verderging of er niks was gebeurd. Nog iets wat verbaast stond Lyall toe te kijken maar daarna bedankte hij de vrouw die hun had gered. ‘ben je ongedeerd?’ vroeg Lyall aan Mindo. Ze zag er wel zo uit maar je wist maar nooit. "Ja...Ja het gaat wel.. Bedankt." hoorde hij haar opgelucht zeggen. "Let's keep this party a party, shan't we?" Zei de redder van de dag. Dat was nou net niet Lyall’s plan. ‘Jij!’ zei hij boos tegen Dax die wat verderop stond bij de soulles. Voordat hij er erg in had, stond hij al voor Dax en schreeuwde verder. ‘wat dacht je daar nu allemaal wel niet!’ zei hij kwaad. vervolgens pakte hij hem vast bij zijn kraag en tilde hem half op. ‘wat was je plan, ons allemaal doodmaken. Zeg eens Dax hoelang had  je dit al gepland. Ons allen van de wereld afhelpen. Ik vertrouwde je. Ik dacht dat je mn vriend was. Ik zou je nu wel verrot kunnen slaan!’ dat laatste was ook zijn plan maar Mindo kwam tussen hun in staan en zei: ‘’Lyall, laat hem.’’ Even keek Lyall woedend opzij. Hij kon dit niet geloven. Zelfs zij stond achter Dax. Was het zo gek dat hij boos was omdat bijna een dozijn mensen vermoord waren? Hij wilde er wat over zeggen maar daarna vervolgde ze. ‘’hij is het niet waard.’’ Mindo zei het zo dat Lyall uit onmacht Dax losliet en zijn armen naast zich liet hangen. Ergens was hij wel blij dat Mindo hem had tegen gehouden om Dax tot moes te rammen. ‘ga maar.’ Zei Lyall na een tijdje.  ‘Ga voordat je dood bent Dax.’ Gromde hij nu uit pure haat. Zijn woedde had geleid tot een halve shift. Zijn harige oren waren gegroeid, en er was ook een staart verschenen. Normaal zou hij zich doodschamen maar hij had daar nu geen tijd voor. Na even in en uit geademd te hebben liep hij weer terug naar de overige mensen en was blij dat Dax en zijn vriend opgekrast waren. Opgelucht dat er geen gewonden waren gevallen keek hij de menigte in, maar zag niet veel meer dan vage vormen. Tijdens zijn woedde shift waren zijn ogen blijkbaar ook mee veranderd. Even was Lyall verrast dat hij het nog niet eerder had opgemerkt maar dat verdween gauw. Ergens verderop zag hij een ziel van een bekende. ‘Ciara mompelde hij.’ Hij twijfelde even of hij haar erbij zou roepen maar besloot uiteindelijk om naar haar te knikken, als teken dat hij haar ook gezien had. Eens kijken wat Ciara hiervan heeft meegekregen. Dacht Lyall. Nu al weer ietwat rustiger.

tags: Mindo, Callem, (maybe Ciara).

____________________


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: {EVENT} Masked Ball

Terug naar boven Ga naar beneden
{EVENT} Masked Ball
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: City of Peace :: Core peace Center-
Ga naar: