Hallo en welkom op Separa!
Als je hier nieuw bent, raden we je aan even de regels en de informatie door te nemen,
ben je hier al bekend, dan welkom terug! Smile

-Het team
 
IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel|

Chill afternoon [Hunter]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Aantal berichten : 47

Character sheet
Age: 22 in live nr:endless
Species: God of time between the pages
Partner:: I am allergic for that kind of rubbish
avatar
BerichtOnderwerp: Chill afternoon [Hunter] di okt 27, 2015 10:12 pm

Met een klein glimlachje op zijn gelaat keek hij van uit de schaduwen toe hoe een rijke heer aan de overkant van de straat een kindslaaf met zich mee trok. Dat zou weer een mooi klusje voor hem worden om op te lossen. Hij maakte een ruwe schets van hoe groot de kist voor deze beste man zou moeten worden. Want lang zou die niet meer te leven hebben. Over een nacht of twee was Olivier er klaar voor om deze man het leven te ontnemen. Het kindslaafje zou hij naar een veilig heenkomen brengen. En het geld over de straat in een arme buurt uitrollen. Als dat alles vlekkeloos was verlopen dan had hij zijn taak goed volbracht. Even klemde hij zijn hand om heft van zijn zwaard heen. Hij bezat twee zwaarden. Twee de zelfde. Ze waren niet al te groot. En hadden de vorm van een schrepel. Lang dun lemmet en een hoek aan het einde. Een soort mini zeis maar dan slanker. Gekregen toen hij afgestudeerd was. En sinds dien altijd gebruikt. Daar waren heel wat jaren overheen gegaan. Intussen voelde ze meer dan vertrouwd aan. En wist hij precies hoe hij er mee te werk moest gaan. Olivier keek op. De man en het kind waren inmiddels verdwenen. Maar dat gaf niet zo veel. Het was immers geen moeite voor hem om ze weer te vinden. Hij stapte uit de schaduw naar voren en liep een stukje met de stroming mee. Al snel sloeg hij een zij straatje in. Hij was er niet geheel voor gemaakt om zich in grote groepen te begeven. Dit straatje liep uit op een klein plein. Echter was het plein, helaas, niet verlaten. Olivier keek de gene die zich op het plein bevond kalm aan. "Stoor ik je als ik hier blijf?"Vroeg hij straight to the point. En keek de gene met een vriendelijke glimlach aan.  

~ Note: eerste post met Olivier ooit. Ik moet echt inkomen xD

____________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ex Teamlid
Aantal berichten : 357
Woonplaats : Viking land

Character sheet
Age: 23
Species: Shapeshifter ( Fire Lion)
Partner:: There is just one person that destoys the walls around my heart, and will be able to steal it
BerichtOnderwerp: Re: Chill afternoon [Hunter] wo okt 28, 2015 1:59 pmThose who are heartless, once cared too much.
Dit was een dag van eerlijke arbeid. Geen criminaliteit om daarmee geld te verdienen. Nee, vandaag was Hunter aan het werk in de haven. Hij laadde en loste de schepen. Sorteerde de juiste goederen bij elkaar en gaf ze elk een label. Even had hij er over nagedacht eens mee te gaan. Om te gaan werken als een dekhulp. Echter besloot hij dat niet te doen door twee redenen. 1: hij moest slapen. Slapen op een schip gemaakt van hout. En sinds het incident met Dax, waarover hij zich nog altijd verschrikkelijk voelde, leek hem dat alles behalve een goed idee. Straks zouden ze allen ten onder gaan, door zijn eigen stommiteiten. 2: het ging enorm slecht met zijn gezondheid. Zijn haren waren niet vuurrood meer. Ze stonden dof, grijs, alsof er een laag stof overheen lag. Het hing ook plat naar achteren. Geen spikes meer. Geen fluffy kapsel. Het leek precies op vuur dat gedoofd was. Daarnaast leek dat gezonde kleurtje wat op men hun gezicht had compleet bij hem te zijn verdwenen. Net een wandelend lijk. Hij wist zelf niet hoe hij er precies uitzag. Hij weigerde zichzelf te bekijken. Een papier werd voor zijn neus gedrukt, waar hij meteen een handtekening op zette. Als bewijs dat het schip geladen was, en klaar om diens zeilen te hijsen. Even keek de shapeshifter toe hoe het deklui in beweging kwamen. Kort glimlachte hij, waarna hij bukte om een kist op te tillen. Een kist gevuld met goederen voor een kleermaker. Groot waren zijn passen terwijl hij de kist in zijn armen hield. Haast had hij, haast om op tijd aan te komen. Daarbij kwam Hunter aan op een klein pleintje. Het was er rustig. Kort begroef hij zijn mond in de mouw van zijn jas, zodat hij fatsoenlijk hoesten kon zonder daarbij iemand aan te steken. Plots klonk er een stem. Door de schrik viel de kist uit zijn handen. Barste het kapot op de stenen. En dat zo vlak voor de winkel. "Stoor ik je als ik hier blijf?" Hunter keek de figuur aan. ’Waarom zou je? Dit is een openbare plek,’  reageerde hij. Intussen stond hij gebukt, zodat hij de spullen bij elkaar kon gaan rapen.  ’Kom je van zo’n schip af?’
mood; no problem // tag; OLIVIER // notes; x
Thank you Sarah!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aantal berichten : 47

Character sheet
Age: 22 in live nr:endless
Species: God of time between the pages
Partner:: I am allergic for that kind of rubbish
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Chill afternoon [Hunter] za nov 21, 2015 2:14 pm

Words
403
Mood
Regrettable
Tag
Redheaded boy

Helaas was het plein niet geheel verlaten. Daar had hij wel een beetje op gehoopt. Maar ach het zei zo. Het was zijn bedoeling geweest gewoon even netjes na te vragen of hij hier welkom was. Helaas pakte dit wat anders uit. De jonge man waaraan hij het vroeg was blijkbaar diep in gedachten verzonken was geweest. Hij schrok op toen Olivier sprak en liet daarbij de kist die hij bij zich droeg op de stenen kapot vallen. De jongen keek hem aan. Terwijl Olivier verbaasd en enigszins spijtig naar de kapotte kist keek. Dat had nou niet bepaald zijn bedoeling geweest. "Waarom zou je? Dit is een openbare plek,"Zei de jongen. Olivier haalde zijn schouders op en begon mee te helpen met het oprapen van de spullen. "Sorry daarvoor."Zei hij op verslagen toon. Stiekem voelde hij zich best schuldig dat hij de jongen zijn werk zo in de weg zat. Maar het zag er toch niet naar uit dat de jongen een type was die zat te wachten op eindeloze excuses. Beter kon hij gewoon zorgen dat die spullen zo snel mogelijk weer van de grond verwijderd waren. "Kom je van zo’n schip af?"Vroeg de jongen hem. Olivier schudden van niet. "Maar ik ben wel van plan een vloot te leiden, samen met een paar andere wezens uit andere gebieden. Een die tussen de gebieden door vaart. Opzoek naar de Soulless. Er zijn namelijk nog al wat wezens die daar wel wat in zien." Vertelde hij. Het was nog niet eens zo gek lang gelden dat hij de plannen makers per toeval tegen het lijf was gelopen. Ze waren er over in gesprek geraakt en de vijf wezens hadden er wel wat in gezien om hem een van de schepen te laten leiden. Helaas leek het er op dat het voorlopig nog bij een plan zou blijven. Er waren namelijk nog maar weinig wezens die mee wilde en de stadhouders nog het stadsleger twijfelde nog of ze plan goed zouden keuren of niet. Het stond dan ook nog op losse palen. Ja, het zou zeker nog verder uitgedacht moeten worden. Maar zonder bemanning kwam je nergens, dat was zeker. Ook voor de verdere uitwerking van het plan zouden ze wel wat genieën kunnen gebruiken. Inmiddels hadden ze alle spullen van de grond op geraapt. Olivier keek van de jongen naar de winkel en terug. "Moeten ze daar heen?"Vroeg hij.    
♦.♦

____________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Chill afternoon [Hunter]

Terug naar boven Ga naar beneden
Chill afternoon [Hunter]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: City of Peace :: World Harbour-
Ga naar: