Hallo en welkom op Separa!
Als je hier nieuw bent, raden we je aan even de regels en de informatie door te nemen,
ben je hier al bekend, dan welkom terug! Smile

-Het team
 
IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel|

Levi Zachary

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Aantal berichten : 121

Character sheet
Age: 21
Species: Shaman
Partner:: You told me you loved me, so why did you go away?
avatar
BerichtOnderwerp: Levi Zachary di okt 27, 2015 9:06 pm


"Be that kind of man once your feet hit the ground every morning and the devil says; Oh shit, he's awake."
Name: Levi Zachery
Age: 21
Gender: Male
Power: Shaman
Relationship: Taken
POWER

Levi is een sjamaan. Iemand die contact legt met zij die zijn gestorven. Echter blijft het niet bij dit "contact leggen". Hij kan ze oproepen en beheersen naar zijn eigen wil. Met elke ziel zou hij zijn lichaam kunnen "delen". Hierbij word zijn fysieke kracht 4x zo sterk als normaal, en kan hij technieken onder de knie krijgen waar normaal gesproken jaren training voor staat. Hoewel hij dit met iedereen zou kunnen doen, heeft hij slechts één vaste ziel. Een ziel die over hem waakt: Damocles. Een ziel die gestuurd is van de onderwereld, om wezens te vermoorden die niet loyaal zijn geweest. Naast deze dingen heeft hij de mogelijkheid wezens te doen herrijzen vanuit de dood. Hier zit wel veel risico's aan, bijvoorbeeld het verliezen van zijn eigen leven. Dit zal hij dan ook niet gauw doen.

HISTORY

Levi werd geboren in een rijk, hardwerkend gezin. Hij was de tweede zoon van Jean en Yami. Een jaar eerder werd zijn oudere broer geboren: Liam. Hun gezin was rijk geworden door Jean. Een oorlogsheld, die vele overwinning op diens naam had staan en daardoor flink beloond was. Ondanks dat ze veel geld hadden, stopte de vader niet met werken. De man leidde jonge soldaten op. Organiseerde bootcamps, zette in scene gezette missies op.
Zodra de beide jongens op fatsoenlijke leeftijd waren, begonnen ook zij met trainingen. Hun vader was ervan overtuigd dat ze beide goede soldaten moesten worden. Voor hun land moesten vechten. Discipline speelde van groot belang. Hun opvoeding was streng. Sommigen noemden het extreem, anderen noemden het simpelweg mishandeling. Zowel Liam als Levi ondergingen het. Ze wisten immers niet beter. Ze werden er compleet mee gehersenspoeld.
Hier kwam echter verandering in zodra Levi op oudere leeftijd mensen van buitenaf leerde kennen. Jongeren die uitbundig waren. Deden wat ze wouden en lak hadden aan de regels. Het begon Levi te beïnvloeden, tot ongenoegen van Jean. Steeds vaker kregen ze ruzie. Van eerst verbaal naar fysieke ruzie's. Dit leidde ertoe dat Levi wegliep van zijn thuisfront. Hij vond een nieuw thuis, ver weg van zijn familie, en veranderde daarbij zijn achternaam. Hoewel hij het niet laat merken, heeft hij een diepgewortelde angst tegenover zijn familie. Bang dat ze hem weer terug vinden.

@ by Kíli from Deathvalley

____________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Levi Zachary
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Off Game :: Introduction :: Characters-
Ga naar: