Hallo en welkom op Separa!
Als je hier nieuw bent, raden we je aan even de regels en de informatie door te nemen,
ben je hier al bekend, dan welkom terug! Smile

-Het team
 
IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel|

Once In A While (open)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Aantal berichten : 11
Woonplaats : Rijtjeshuis

Character sheet
Age:
Species: Wolf
Partner::
BerichtOnderwerp: Once In A While (open) za okt 24, 2015 10:01 pm

Het voorkomen van de zwarte wolf met de witte tekening in de vorm van een skelet, werd niet veel gezien. Hij liet zichzelf ook niet veel zien. Dat was beter zo, was hij overtuigd. Overtuigd door een ervaring uit zijn verleden. Een tijdje terug had hij zijn eerste ontmoeting met een wezen gehad. Het was niet geheel onaangenaam geweest, maar geheel op zijn gemak was hij ook niet. Ontspannen maar alert was het te noemen.
Zijn poten droegen hem op rustig tempo tussen de bomen door. Hij zocht een specifieke boom op en die moest niet ver van hier vandaan zijn.
De omgevingsgeluiden nam hij in zich op. Het zingen van een klein zangvogeltje leek een constant aanwezige factor. Een roodborst, wist hij. Die waren ook vaak het hele jaar door aanwezig. Een vogeltje dat hem aan de winter deed denken. Het klassieke beeld van een grauw vogeltje met een helderrode borst dat luidkeels zingt op een besneeuwde boomtak.
De boom die hij gezocht had kwam in beeld. Een boom met voor hem een verhaal. Een herinnering die hem de laatste tijd dwars zat. Hij nam plaats onder de boom, ging liggen, sloot zijn ogen en confronteerde zichzelf met zijn verleden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ex Teamlid
Aantal berichten : 110
Woonplaats : In een Gelders dorpje

Character sheet
Age: 17 years
Species: Witch
Partner:: Love is the most dangerous type of magic, I don't want to get involved with it
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Once In A While (open) za okt 24, 2015 11:09 pm


When everything has turned to black
You don’t know where to go
You need something to justify your soul


Kari Kimmel - Black

Normaal zou ze zich hier nooit bevinden. Het was dan ook niet geheel een keuze geweest. Haar nieuwe opdracht kon alleen maar hier gevonden worden. Woods of Eternity. Ze had er over gelezen, gehoord, maar ze was er nooit zelf geweest. Ze wist dat ze er voorzichtig moest zijn, pakken wat ze nodig had, en daarna weer oprotten.
Daar! Met een diepe zucht van geluk zakte ze door haar knieën om de paddenstoelen te verzamelen. Blauwe paddenstoelen. Ach, ze had vreemder gezien. Ze stopte er vijf van de zeven in haar zak. Precies wat ze nodig had en eentje extra voor als er onderweg iets fout ging.
Ze wilde weer opstaan en het woud verlaten om weer naar City of Peace te vertrekken, maar iets in haar ooghoek trok haar aandacht. Een wolf. Een zeer eigenaardige wolf.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aantal berichten : 11
Woonplaats : Rijtjeshuis

Character sheet
Age:
Species: Wolf
Partner::
BerichtOnderwerp: Re: Once In A While (open) do nov 05, 2015 6:22 pm

De grote boom kalmeerde en steunde hem. Vanwege zijn vertrouwdheid met de boom had hij vandaag deze plek uitgekozen. Het leek hem een goede beslissing al vond hij het aan de andere kant maar niks om zo 'open' op een plek te zijn waar anderen kwamen. Liever bleef hij ook verborgen op zijn eigen geheime plekjes. Maar ja, vandaag was dus anders.
De kleine geluidjes van een vreemdeling waren hem noet ontgaan en hij opende zijn ogen nadat hij net was begonnen met waarvoor hij gekomen was. Hij had het kunnen zien aankomen, maar zo snel? Ach, het was zoals het was. Dat moest hem onderhand toxh wel duidelijk zijn als het niet al pijnlijk duidelijk was...
Zij had hem ook al gezien. Rigor zijn oren trokken licht naar achter. Hij nam de geuren in zich op al had hij er weinig aan. Hij probeerde de situatie in te schatten. Had hij nog een kans om rustig op te staan en weg te lopen? Zo niet dan zou hij koste wat het kost zijn afstand moeten bewaren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ex Teamlid
Aantal berichten : 110
Woonplaats : In een Gelders dorpje

Character sheet
Age: 17 years
Species: Witch
Partner:: Love is the most dangerous type of magic, I don't want to get involved with it
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Once In A While (open) za nov 14, 2015 4:24 pm


When everything has turned to black
You don’t know where to go
You need something to justify your soul


Kari Kimmel - Black

Dat de wolf anders was dan anderen, was voor Callem wel duidelijk. Had ze niet over dit dier gelezen? Het kwam haar zo bekend voor... Als ze er maar op kon komen. Callem liet ze zak met paddenstoelen op de grond zakken, waarnaar ze haar ogen sloot. De enige manier om echt goed met een andere diersoort te communiceren, was om er zelf een te worden. Ook al wist ze dat ze al veel te lang niet meer had geoefend op haar transfiguratiemagie, probeerde Callem het toch.  
Hopend dat het gelukt was, opende Callem haar ogen weer. Haar perspectief op haar omgeving was veranderd. Een heel stuk lager. Ze keek naar de rest van haar lichaam. Vier poten. Een staart. Neus. Callem bewoog haar oren. Die zaten dus ook op hun plek. Het enige wat niet helemaal klopte, was de onnatuurlijke donkerblauwe kleur van de vacht, en de lichtblauwe kleur van de ogen. Callem zuchtte, hopend dat het ooit wel volledig zou lukken om een in een natuurlijk ogend dier te veranderen. Maar voor nu schudde Callem het van haarzelf af.
Ze richtte haar blik weer op de wolf, en besloot het te benaderen. Ze hield halt op ongeveer zeven meter afstand, een respectvolle afstand. "Sorry dat ik uw rust verstoor, maar ken ik u ergens van?"

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aantal berichten : 11
Woonplaats : Rijtjeshuis

Character sheet
Age:
Species: Wolf
Partner::
BerichtOnderwerp: Re: Once In A While (open) zo nov 15, 2015 10:21 pm

Zijn oren waren lichtelijk naar achteren getrokken en haastig probeerde Rigor de situatie in te schatten. Kon hij weg of was het 'conflict' al begonnen. Hij vreesde het laatste en uiteraard werd deze gok de waarheid.
De persoon voor hem sloot de ogen en veranderde in een dier. Hij kon het nu makkelijker in de ogen kijken. De ogen die donker van kleur waren. Iets wat aan ieder ander wezen zou verraden dat dit dier niet een echt dier was, maar iets anders.
Nog steeds trokken zijn oren licht naar achter. Dit werd niet minder toen de persoon en nu dier zijn richting op kwam lopen. Tot zijn grote opluchting stopte het op een goed aantal meters voor hem. Iets wat hij nog als veilige afstand zag.
"Sorry dat ik uw rust verstoor, maar ken ik u ergens van?" luidde de vraag. Rigor keek even terug met een schuine kop. Hij zou niet weten waarvan. Zoals hij kon zien had hij deze hier noiit eerder gezien. En Rigor zelf was een fenomeen dat je normaal niet snel vergat.
Het begon hem te dagen. Boeken. Heel waarschijnlijk boeken. Of een mondeling verhaal. Door de geschiedenis heen was hij wel meermaal gezien en zouden dan ook wel verhalen van zijn voorkomen rondgaan. Zoiets zou het wel zijn, wilde hij geloven.
"Verhalen..." gaf hij met tegenzin antwoord. Hij wilde hier nog steeds niet zijn, maar miste gezelschap wel vaker. Hij was schuw geworden door zijn belevenissen. Hij wilde weg. Maar hij zou maar geduld moeten hebben.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Once In A While (open)

Terug naar boven Ga naar beneden
Once In A While (open)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Grey Territory :: Woods of Eternity-
Ga naar: