Hallo en welkom op Separa!
Als je hier nieuw bent, raden we je aan even de regels en de informatie door te nemen,
ben je hier al bekend, dan welkom terug! Smile

-Het team
 
IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel|

Guide against being bored {Open}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Aantal berichten : 58

Character sheet
Age: 45 Years
Species: Draconequus
Partner:: My partner will be my enemy,
avatar
BerichtOnderwerp: Guide against being bored {Open} do okt 22, 2015 4:23 pm

Eris bewoog haar slangenlichaam door het bos heen, voornamelijk vliegend met de twee totale niet bij elkaar passende vleugels en soms over de dikke takken van de bomen heen. Ze krulde zich om een boom heen en keek eventjes rond. Niet dat ze het hier niet zou kennen, dat deed ze inmiddels al 44 jaar, als het niet langer was inmiddels. Toch, eindeloos in een bos vliegen was ook niets aan. Ze bewoog de witte pluim van haar drakenstaart naar haar neus en kietelde haarzelf even daar. Bij de nies die ze liet veranderde het boom voor haar en zat zijn kruin opeens om zijn middel heen. Eris giechelde kort. Dat zag er mooi uit. Jammer dat er zo weinig met haar eens waren, de meesten raakten ervan in de war en wouden alles graag weer terug hebben zoals het hoorden. Ach, het was gewoon wat dollen met ze. Bovendien wist men dat alles meestal wel weer terug veranderde na een tijdje. Jammer genoeg. Eris wou graag alles kunnen aanpassen, maar helaas is haar kracht veranderd sinds hét. Ze kon moeilijk steeds weer terug gaan en alles opnieuw doen. Dat was zelfs voor haar wat te veel van het goeie. Eris ging achterover op een tak liggen en keek door de bladeren heen naar de lucht. Het was prima weer vandaag. Enkel zo rustig en normaal. Ze had liever bliksem en een stormpje, maar goed, ze zou de anderen ook een pleziertje gunnen. Bovendien was ze toch te lui vandaag voor het grotere werk. Grotere werk...Zoveel kon ze nou niet meer, hooguit een paar wolkjes in de lucht en dan er iets raars uit laten regenen. Of een bliksemstraal dwars door de lichtblauwe hemel heen. Dat was het ook wel. Gelukkig had ze nog een groot gedeelte over van haar krachten en kon ze nog steeds plezier hebben. Het leven zou anders behoorlijk saai zijn geworden. Eris had middeltjes tegen het vervelen en die raadpleegde ze vaak genoeg. Nee, vervelen hoefde ze zich nooit.

-Nog even inkomen weer-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aantal berichten : 125
Woonplaats : België, Antwerpen

Character sheet
Age: 9 years
Species: Dragon
Partner:: i give you my most beautiful Diamond, my heart.
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Guide against being bored {Open} vr okt 30, 2015 5:57 pm


De draak vloog in zijn reusachtige gedaante vlak boven het woud, en bestudeerde met zijn blauwe ogen hoe de bomen onder hem eruit zagen en hoe de wezens er uitzagen en zich voortbewogen. Echter was er één wezen dat zijn aandacht trok, niet alleen omdat hij niet wist wat het was, maar ook omdat het een boom kon veranderen. Bomen liet je met rust! Dat deed hen pijn. Maar Jückle was meer geinterreseerd dan echt kwaad, dus besloot hij een landing in te zetten. En tijdens het lander veranderde hij, omdat hij anders niet tussen de bomen kon, in de kleine en ware gedaante. Een draak, niet groter dan een duitse herder die maar net kon vliegen en enkel hete rook kon voorbrengen. Terwijl zijn schijngedaante, de grote gedaante even groot als een groot huis, majusteuz kon vuurspuwen en kon vliegen. "Goedemiddag." Zei hij met een enthousiast kinderstemmetje.

OCC; omg mlp <3

____________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aantal berichten : 58

Character sheet
Age: 45 Years
Species: Draconequus
Partner:: My partner will be my enemy,
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Guide against being bored {Open} vr nov 13, 2015 1:18 pm

Ah, ze was blijkbaar niet meer alleen. Ze keek naar de kleine groene draak die haar opgewonden groette en glimlachte. Er waren maar weinig die zo opgewonden waren haar te zien. Eris knipte met haar vingers en de boom zat weer goed in elkaar. Ze stond op en liep naar de kleine draak toe. ''Jij ook een goedemiddag''. Ze zag niet vaak draken, blijkbaar hingen die liever in plaatsen rond waar zij juist niet vlug kwam. Haar eigen vorm was eigenlijk ook een soort van draak, toch werd ze niet ingedeeld bij draken. ''Wat kom je hier eigenlijk doen''vroeg ze maar, proberend een gesprek op te starten. Was hij speciaal op haar afgekomen of wou hij al het bos ingaan?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aantal berichten : 125
Woonplaats : België, Antwerpen

Character sheet
Age: 9 years
Species: Dragon
Partner:: i give you my most beautiful Diamond, my heart.
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Guide against being bored {Open} zo nov 15, 2015 12:41 pm

Hij glimlachte bij de begroeting. Bij de vraag haalde hij zijn schouders op, "Ik vloog wat boven het woud en je trok mijn aandacht. Wat doe jij hier?" Vroeg hij dan maar, het wezen zag er van dichtbij nog raarder uit dan van veraf. Het had horens, rare ogen en rare poten volgens hem. Hij had het nog nooit gezien, niet dat hij anders toch al zoveel wezenkennis had, in tegenstelling zelfs.

____________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Guide against being bored {Open}

Terug naar boven Ga naar beneden
Guide against being bored {Open}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Grey Territory :: Woods of Eternity-
Ga naar: