Hallo en welkom op Separa!
Als je hier nieuw bent, raden we je aan even de regels en de informatie door te nemen,
ben je hier al bekend, dan welkom terug! Smile

-Het team
 
IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel|

Reckless idiot

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Admin || Black One
Aantal berichten : 492
Woonplaats : Haarlem

Character sheet
Age: 18 years I've survived
Species: Shapeshifter
Partner:: ?
avatar
BerichtOnderwerp: Reckless idiot di okt 20, 2015 8:24 pm

Een reeks vloekwoorden verliet haar mond toen ze opnieuw tot haar knie wegzakte in de stinkende modder. Vervloekt moeras ook altijd. Met een kleine moeite wist ze zich los te wrikken en zette haar voet nu op een wat sterkere ondergrond. Op haar hoede strompelde ze verder. Hoewel ze voorzichtig was, zakte ze om de zoveel tijd weer weg in de groenige modder, wat haar opnieuw liet vloeken. Haar hele broek zat al onder de stinkende moeder en kleefde aan haar benen. Zonder een goede reden zou ze nooit dit moeras in zijn gegaan. Jammer voor haar bevond zich enkel in dit moeras een speciale plant waar veel vraag naar was. Overmoedig als ze was, was ze dan ook het moeras in gegaan, hopend wat van de bijzondere plant te vinden en te verkopen op de markt. Ze had zich niet helemaal voorbereid op deze modder overal.
Haar ogen lichtte even op toen ze een bosje planten zag op nog geen vijf meter afstand van haar vandaan. De bladeren waren hartvormig en hadden een gifgroene kleur, precies de beschrijving die ze had gekregen. Blij liep ze erop af en bukte zich om de planten te plukken. Plots leek de grond onder haar het echter te begeven. Ze zakte opnieuw weg in een modderpoel, alleen.. Deze reikte tot aan haar borst. Met haar ging de plant verloren in de modder, haastig zocht ze ernaar, maar ze waren al verdwenen. Gefrustreerd sloeg ze op het oppervlakte, waardoor nog meer modder de lucht in spatte. Wat nu? Ze kon moeilijk wegkomen hier, sinds ze tot aan haar borst vast zat in de modder. Haar enige hoop was een tak die boven haar hoofd hing. Als ze daar nu bij zou kunnen...


-Eerste post Asura
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://separa.actieforum.com
Aantal berichten : 57

Character sheet
Age: 24 years
Species: Demon Princes
Partner:: I'm like a race, can you finish me?
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Reckless idiot di okt 20, 2015 8:54 pm


Fluitend zat Asura in een boom in het moeras. Het was een grote eik die boven de vele andere bomen uit stak. Ze had hier een perfecte uitzicht over het gehele moeras. Ze hield van natuur en ook al was dit misschien niet het ‘mooiste’ natuur, het bleef natuur en het was er vredig. Daarbij hoefde Asura hier niet bang te zijn om aan gesproken te worden om haar royaltie die ze had gehad toen haar ziel nog als wit werd aangezien. Nu was ze pik en dan ook pik zwart. Misschien zou je dat niet denken als je haar zag. Ze had witte lange dunne haren. Ze had traditionele kleren aan waarin ze zich goed kon bewegen en enkel wat stof om haar enkels gebonden, maar geen sokken aan. Ze had negen dikke witte vossen staarten en twee vossen oren op haar hoofd. Haar ogen waren rood met een geel pupil en onder haar ogen stonden twee symmetrische rode lijnen. Ze was één van de weinige die het bloed van de heilige vos spirit in zich had. Hierdoor zag ze er zo uit en als ze genoeg moeite deed, kon ze in de spirit zelf veranderen. Ze was opgegroeid bij een rijke familie, maar ze hield er veel meer van om op avontuur te gaan en om te doen wat god had verboden.
Asura strekte zich eens uit. Ze stond recht op de dikke tak en liet haar blik nog eens over het moeras heen gaan. Plots merkte ze wildere beweging onder de eik op waar ze op stond. Onder haar was het drassige moeras. Asura daalde een paar takken en bleef er in haar hurken op zitten. Haar oren stonden wat nieuwsgierig naar voren. Nu merkte ze het meisje op. Ze dreigde met al haar macht uit naar een tak, maar iedereen kon zien dat dat onmogelijk was. Als niemand haar hielp, was ze voor eeuwig weg. Asura twijfelde kort. Immers was ze niet iemand die snel anderen hielp. Maar dan weer. Om iemand zomaar over zijn lot aan te laten, nee.. Dat was niet hoe Asura in elkaar zat. Behendig klom ze verder omlaag en eindigde uiteindelijk op de dikke tak waar het meisje naar uit reikte. Asura ging erop zitten en tuimelde zichzelf naar achteren zodat ze met haar benen achter de tak bleef haken. Haar handen reikten uit naar die van het meisje. Haar handen grepen meteen die van het meisje vast. ”Hold on tight!” zei Asura nog, ook al leek dat haar logisch. Asura trok vervolgens met wat kracht het meisje uit het moeras. Asura kwam met die kracht weer recht en liet het meisje los zodra ze ook op de tak was. Asura keek kort omlaag naar het moeras, waarna haar blik naar het meisje ging die onder de stinkende modder zat. Asura stond op en stak een hand naar het meisje toe. Ze liet een hand langs haar gezicht gaan. Haar vingers namen wat modder mee. ”So what is a beautifull lady like you doing in this disgusting swamp?” vroeg Asura nu met een lichtelijke glimlach. Tja. Asura was nou eenmaal een flirt.
Made by Kíli @ Kickstart

____________________

Theme
Characters:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Admin || Black One
Aantal berichten : 492
Woonplaats : Haarlem

Character sheet
Age: 18 years I've survived
Species: Shapeshifter
Partner:: ?
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Reckless idiot di okt 20, 2015 9:34 pm

Ze rekte zich zover mogelijk uit, maar reikte net niet tot de stok boven haar hoofd. Opnieuw vloekte ze kwaad, het zat haar ook niet mee vandaag. Als ze nu 5 centimeter groter zou zijn geweest, zou ze er bij hebben gekund. Maar, jammer voor haar, was ze nogal klein en lag de tak buiten bereik, hoe hard ze het ook probeerde.
Even was ze er van overtuigd dat ze hier voor altijd vast zou zitten, dat haar lichaam uiteindelijk weg zou rotten in het moeras en niemand haar meer zou zijn. Echter bleek ze toch een beetje geluk te hebben vandaag. Uit het niets, leek het, kwam er een vrouw met witte haren naar beneden. Ze had haar benen om de tak geslagen en hing zo ver mogelijk naar beneden. Zonder nog een andere waarschuwing pakte ze haar handen vast. ”Hold on tight!”Werd er nog gewaarschuwd, waarna de vreemdeling kracht zette en haar uit het moeras begon te trekken. Even was er weerstand, maar toen kwam ze met een zate 'bloep' uit de modder en trok haar vervolgens ook op de tak. De tak maakte even een klagelijk geluid, maar hield hun gewicht met gemak. Mindo zuchtte opgelucht. "Thanks" Bracht ze uit. Met een beetje pech was ze het verkeerde persoon tegengekomen, die haar gewoon in de modder had gelaten. Gelukkig was dat niet het geval.
De vreemdeling stond op en stak een hand naar haar uit, die Mindo gebruikte om zichzelf omhoog te hijsen. Al haar kleren zaten onder de stinkende modder en kleefden aan haar lichaam. Bah. ”So what is a beautifull lady like you doing in this disgusting swamp?” Werd haar gevraagd. Mindo grijnsde schaapachtig naar haar. "Wel, getting stuck, I guess." Pas nu viel haar op dat de vreemdeling geen mens was. Ze was, vergeleken de meeste Black ones, redelijk net gekleed en had twee witte oren op haar hoofd staan. Het meest opvallende waren nog wel de negen staarten die ze bezat. Mindo vroeg zich af of ze ook een shifter was, maar twijfelde hier aan. "I was looking for something, but I wasn't really pepared for this.." Haar blik gleed af naar haar modderige kleren. Ze baalde ervan dat de vrouw haar zo moest zien, ze zag er nu namelijk niet al te charmant uit. "My name is Mindo, by the way. And thanks again for helping me. I would have had a real big problem if you weren't around."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://separa.actieforum.com
Aantal berichten : 57

Character sheet
Age: 24 years
Species: Demon Princes
Partner:: I'm like a race, can you finish me?
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Reckless idiot di okt 20, 2015 10:13 pm


Asura kon er voor kiezen om het meisje aan haar lot over te laten. Maar Asura was ondanks alles niet harteloos en zo had ze met wat moeite het meisje uit het moeras getrokken. Zodra ze beiden stonden vroeg Asura het meisje wat ze hier deed. Immers was dit niet een goed gebied om te zijn. Dat had net wel weer gebleken. Je moest het gebied op je duimpje kennen om niet verdwaald te raken. Het meisje grijnsde schaapachtig naar haar. Wat ervoor zorgde dat Asura de neiging kreeg om te grinniken. Echter hield ze het enkel op een grijns zodra het meisje begon te praten. "Wel, getting stuck, I guess." antwoordde het meisje nu. Asura grinnikte uiteindelijk toch. ”Smart,” reageerde Asura met een licht plagende grijns. "I was looking for something, but I wasn't really pepared for this.." legde het meisje verder uit. Asura knikte eens begrijpend. ”I see,” reageerde ze dan ook. Asura liet op haar beurt haar blik over het meisje heen gaan. De modder had zich in de kleren genesteld. Asura glimlachte wat flauwtjes, waarna ze haar blik terug richtte op het meisje. "My name is Mindo, by the way. And thanks again for helping me. I would have had a real big problem if you weren't around." zei het meisje. Asura glimlachte wat breder zodra het meisje haar voor de tweede keer bedankte. ”Well I may be a bad girl, but I wouldn’t dare to let a girl so pretty as you drown,” sprak Asura met een flirterige knipoog. Ze richtte zich vervolgens op de andere woorden van het meisje. ”And nice to meet you. My name is Asura,” stelde Asura zich nu voor. Asura keek kort naar onder naar het moeras. Een vraag doemde op. Ze richtte zich op Mindo zodra de vraag binnen kwam. ”What were you looking for?” vroeg Asura nu dan ook. Immers waren er veel bijzondere dingen te vinden in het moeras. Je moest enkel weten waar je het kon vinden en hoe je het het beste kon krijgen. Asura vermoedde nu dan ook dat dat was waar Mindo in de problemen was gekomen.
Made by Kíli @ Kickstart

____________________

Theme
Characters:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Admin || Black One
Aantal berichten : 492
Woonplaats : Haarlem

Character sheet
Age: 18 years I've survived
Species: Shapeshifter
Partner:: ?
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Reckless idiot wo okt 21, 2015 11:17 am

De glimlach op het gezicht van de vreemdeling werd zodanig nog breder toen Mindo haar voor de tweede keer bedankte. "Well I may be a bad girl, but I wouldn't dare to let a girl as pretty as you drown." Op haar woorden volgde een flirterige knipoog wat een lichte blos op Mindo's wangen liet verschijnen. Opnieuw kwam dezelfde schaapachtige grijns op haar lippen. "I feel honoured. Even though I can't really see what's so pretty about me right now." Ze deed een hopeloze poging wat modder van haar mantel af te vegen, zonder succes, natuurlijk. De modder was inmiddels al vastgekoekt aan haar kleren en de frisse wind die af en toe voorbij kwam maakte het er niet beter op. "Damned mud" mompelde ze ietwat gefrustreerd.
"And Nice to meet you. My name is Asura." Stelde de vreemdeling zich op haar beurt voor. Met een ietwat nieuwsgierige blik bekeek ze Asura, verschillende vragen zweefden door haar hoofd voornamelijk over haar uitzonderlijke uiterlijk en de negen staarten die ze had. Toch besloot Mindo zich stil te houden, ze was nu misschien niet helemaal in de positie om de ander te bedelven onder vragen.
Opnieuw kruisten hun blik. " What were you looking for?" Werd haar gevraagd. "Oh, ehm, I was told there was a rare plant that'd only grow here." Haar blik gleed weer af naar de plaats waar ze vast had gezeten, en waar de plant nu ook bedolven was onder de modder. "I found it, but then I got stuck and the mud swallowed it."  Ze wendde haar blik weer af naar Asura. "How come you are here, in such an awful place?" Besloot ze uiteindelijk toch te vragen. Asura zag er niet uit als een zwerver, of een dief, zoals zij. Nee ze leek het wel goed te hebben, iniedergeval, zover Mindo kon zien. Er waren niet veel wezens zoals zij hier, en die bevonden zich al helemaal niet in dergelijke plaatsen als het moeras.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://separa.actieforum.com
Aantal berichten : 57

Character sheet
Age: 24 years
Species: Demon Princes
Partner:: I'm like a race, can you finish me?
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Reckless idiot wo okt 21, 2015 11:49 am


De blosjes stonden het meisje schattig. Het liet Asura wat meer glimlachen. Mindo probeerde vervolgens de modder van haar kleren af te krijgen, maar makkelijk ging dat niet. Asura vroeg wat Mindo hier sowieso kwam doen. Het kon best gevaarlijk hier wezen als je de weg niet wist. "Oh, ehm, I was told there was a rare plant that'd only grow here." antwoordde Mindo. Asura knikte eens. Er waren hier genoeg planten die bijzondere bijwerkingen met zich mee droegen. Mindo liet haar blik naar beneden glijden. Asura volgde haar blik voor een seconde en richtte haar blik weer op Mindo zodra ze verder sprak. "I found it, but then I got stuck and the mud swallowed it." legde Mindo verder uit. ”I see,” Dus de arme ziel was hier naar toe gekomen voor die plant, die nu genadeloos in de modder was verdwenen. Asura slaakte een lichte zucht. Lekker was dat weer. "How come you are here, in such an awful place?" vroeg het meisje op haar beurt. Asura glimlachte weer wat lichtjes. ”I just like nature and silendce. The swamp isn’t the cleanest and most awesome place to stay, but once you know where to go, you can find the beauty in it,” antwoordde Asura en liet haar hand langs de tak gaan waar ze op stond. Haar vingers werden wat groen door het mos dat er onder zat. ”However,” begon Asura nu en stond weer recht. ”I think it’s best for you to get a change of clothes. Or atleast get cleaned up. I can get you to the nearest city. We can come back later for the plant. I probably can find it again. I’m positive that we can find more of it,” stelde Asura nu voor met een glimlachje.
Made by Kíli @ Kickstart

____________________

Theme
Characters:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Admin || Black One
Aantal berichten : 492
Woonplaats : Haarlem

Character sheet
Age: 18 years I've survived
Species: Shapeshifter
Partner:: ?
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Reckless idiot wo okt 21, 2015 10:31 pm

Bij haar woorden glimlachte Asura lichtjes, een schattig gezicht, als je het Mindo vroeg. ”I just like nature and silendce. The swamp isn’t the cleanest and most awesome place to stay, but once you know where to go, you can find the beauty in it,”Antwoordde de vrouw. Mindo trok één wenkbrauw op en keek ietwat ongelovig toe hoe Asura met haar hand langs de tak streek. "Hmm, I don't see how anybody could find this place beautiful. It stinks."Prevelde ze droogjes. "But that could be just me." Ah ja, als Asura deze plek mooi vond, moest ze vooral haar gang gaan. Mindo kon alleen maar de rottende bomen zien en de stank ruiken. Gaf haar maar het Narthodal Forest, daar was het pas mooi.”However,” Mindo keek op ”I think it’s best for you to get a change of clothes. Or atleast get cleaned up. I can get you to the nearest city. We can come back later for the plant. I probably can find it again. I’m positive that we can find more of it,” Stelde Asura voor met een klein glimlachje op haar lippen. "T-Thanks," Mompelde ze, ietwat overdonderd door de behulpzaamheid van de vos-vrouw. Asura had geen enkele reden om haar te helpen. Toch deed ze het, Mindo vroeg zich af of ze iets achter die vriendelijkheid moest zoeken. Die gedachte schudde ze echter snel van zich af. Dat zou Asura vast niet doen, toch?
Ah wel, ze zou er snel genoeg achter komen. "Yet I understand if you've got better things to do then to look for a stupid plant." Ietwat scheef grijnsde ze naar haar. "It probably was a stupid idea in the first place." Ze keek om zich heen, maar het enige wat ze zag was het eindeloze moeras. "Is the city far away form here?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://separa.actieforum.com
Aantal berichten : 57

Character sheet
Age: 24 years
Species: Demon Princes
Partner:: I'm like a race, can you finish me?
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Reckless idiot do okt 22, 2015 3:33 pm


Het was een goede vraag wat Asura nou eigenlijk mooi vond aan deze plek. Het was niet zo zeer mooi, maar het had een verhaal. Het was een inperfecte plek. De nerd van de klas. Iets wat Asura wat aansprak. Immers was zijzelf een buitenbeentje. Misschien zei dat uiterlijk dat niet, maar het feit dat ze er zo uit zag en blij de black ones hoorde, zei eigenlijk al genoeg.
"T-Thanks," mompelde Mindo. Asura glimlachte lichtjes. Het was schattig om te zien dat ze wat overdondert was. ”You’re welcome,” reageerde Asura kalm met nog altijd een lichte glimlach. "Yet I understand if you've got better things to do then to look for a stupid plant." zei Mindo nu. Daardoor keek Asura wat vragend op. Mindo grijnsde wat scheef naar haar. "It probably was a stupid idea in the first place." legde Mindo nu verder uit. Asura knikte eens. ”I see. Well it’s your decision. If you want to go back for it and find it, I will help you. If you don’t want to look for it anymore, then we can go have a drink or something,” zei Asura nu met een lichte flirterige glinstering in haar rode ogen. Het meisje keek kort om zich heen. "Is the city far away form here?" vroeg zij een belangrijke vraag. Asura keek op haar beurt kort om zich heen om te kijken waar ze precies waren. ”Well.. I think it’s a small half hour to the city. However, we do need to do it on my way then,” zei Asura en richtte haar blik terug op het meisje. Ze grijnsde lichtjes. ”You’re in for a pigyride?” vroeg Asura nu met een grijns. Immers was Asura ook niet blij met de modder aan haar kleren, dus ontweek ze de modder zoveel mogelijk. Daarom had ze een andere manier gevonden om door het moeras te reizen: van boom tot boom. Dankzij haar vossen kant was ze behoorlijk lenig. Daarbij was ze een sterke, lenige jongedame en kon ze makkelijk haar balans houden. Op die manier kon ze makkelijk van boom tot boom springen en zo uiteindelijk bij het stadje komen. Ze ging al wat door haar hurken heen, als teken dat ze haar woorden meende en dat Mindo zich op haar rug mocht neerzetten, mocht ze het aanbod aannemen.
Made by Kíli @ Kickstart

____________________

Theme
Characters:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Admin || Black One
Aantal berichten : 492
Woonplaats : Haarlem

Character sheet
Age: 18 years I've survived
Species: Shapeshifter
Partner:: ?
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Reckless idiot za okt 24, 2015 11:28 pm

Asura knikte begrijpend bij haar antwoord. ”I see. Well it’s your decision. If you want to go back for it and find it, I will help you. If you don’t want to look for it anymore, then we can go have a drink or something,”Vertelde ze met een lichtelijk flirterige ondertoon in haar stem. Mindo's ogen lichtte even op en haar mondhoeken krulde omhoog in een glimlachje. Het liefst wilde ze toch wel aan die plant komen, dan zou iniedergeval weer rond kunnen komen voor een aantal dagen. Maar eigenlijk... Het leek haar veels te leuk om wat te gaan drinken met Asura. Die verrekte plant kon de boom in, desnoods zou ze wel gewoon gaan jagen als ze niet aan voedsel kon komen.
"I'd love to get something to drink with you! Sounds like a lot more fun then to go back to this sticking Swamp, that's for sure." Ze keek even om zich heen, waarna ze Asura vroeg of de stad hier ver vandaan was. Ze hoopte dat het niet te ver was, ze had weinig zin om nog lang in deze natte,stinkende kleren te lopen. Yuk. ”Well.. I think it’s a small half hour to the city. However, we do need to do it on my way then,” Nieuwsgierig keek Mindo op, zich afvragend wat Asura precies bedoelde met 'on my way', gelukkig volgde al snel een uitleg. ”You’re in for a pigyride?”Mindo keek haar even verbaasd aan, waarna ze enkel een paar keer met haar ogen knipperde. Asura bleek het echter te menen, dat was wel af te lezen aan het feit dat ze al door haar knieën zakte. Mindo keek naar de takken verderop, zich afvragend hoe dit ooit ging werken. Maar misschien had Asura ook wel gekke krachten of iets in die richting, maar dan nog. "Eh, yeah, sure. But you'll get drity too..." Ze keek van haar modderige kleren naar de schone van Asura. Als ze achterop bij haar zou klimmen, zouden die niet lang meer schoon zijn. Mindo stapte dichterbij. "You really don't mind?" Vroeg ze weifelend.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://separa.actieforum.com
Aantal berichten : 57

Character sheet
Age: 24 years
Species: Demon Princes
Partner:: I'm like a race, can you finish me?
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Reckless idiot zo okt 25, 2015 10:29 am


Mindo glimlachte na Asura’s voorstel. "I'd love to get something to drink with you! Sounds like a lot more fun then to go back to this sticking Swamp, that's for sure." reageerde ze erop. Asura glimlachte wat breder. ”That settle’s it then,” reageerde ze. Nee een drankje met een jongedame sloeg ze nooit af. Asura vond het ergens dan ook niet erg om in plaats van naar een plant te zoeken, nu een drankje te gaan halen met Mindo. Gezamenlijk een plant zoeken leek haar toch -om een hele rare reden- minder romantisch.
Vervolgens besloot Asura dan maar voor te stellen om naar de stad te gaan. Ze stelde dan ook voor om het op haar manier te doen. Immers was ze dankzij haar krachten sneller en leniger. Ze wist dan ook wel zeker dat ze Mindo kon houden en daarbij zou het sneller zijn dan door de modder heen klauteren. Asura had daar dan ook weinig behoefte aan. Mindo keek kort verbaasd, waarna ze om zich heen keek. Ze leek de situatie wat te betwijfelen. Dat was op zich ook niet raar. Je kon niet van iemand aflezen wat iemand kon. Daarbij kon je ook nooit weten hoe een situatie eindigde. Voor hetzelfde geld was Asura ingezet door één of andere kidnapper en zou ze Mindo zonder genade mee nemen naar een man. Een man die Asura een zak geld had beloofd als zij die ‘dief’ had terug gebracht. Nee niemand wist hoe dit ging eindigen. Toch leek Mindo het aanbod wel te willen aannemen. Asura glimlachte dan ook wat bemoedigend. "Eh, yeah, sure. But you'll get drity too..."’[ /b] zei Mindo nu en keek van haar modderige kleren naar Asura. Asura wuifde de woorden weg. [b]”It’s alright. I’m not afraid of getting dirty. On top of that, I’ll be able to clean up once we’re in town,” zei Asura nu dan ook. Mindo stapte dichterbij. "You really don't mind?" vroeg ze nog. Asura knikte eens, waarna ze al met haar rug naar Mindo toe ging zitten als teken dat ze er elk moment op mocht gaan springen. ”Don’t worry about it. It’ll be fine. Just hold tight,” zei Asura nog, waarna ze wachtte op het moment dat Mindo op haar rug zou klimmen.
Made by Kíli @ Kickstart

____________________

Theme
Characters:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Admin || Black One
Aantal berichten : 492
Woonplaats : Haarlem

Character sheet
Age: 18 years I've survived
Species: Shapeshifter
Partner:: ?
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Reckless idiot zo okt 25, 2015 8:04 pm

Hoewel Asura te vertrouwen leek, twijfelde ze toch wel een beetje over dit plan. Ze had zichzelf geleerd nooit iemand zomaar te vertrouwen, dus ook niet deze vrouw voor haar. Bovendien zag Mindo niet precies in wat ze van plan was, al bedacht ze al snel dat Asura hoogst waarschijnlijk bepaalde krachten had. Mocht dat niet het geval zijn, zouden ze beiden in het stinkende moeras vallen. Dat was waarschijnlijk niet iets waar Asura zin in had en Mindo al even min. Één keer was genoeg.
Het meisje twijfelde nog even, maar besloot het toen toch maar een kans te geven. Asura had iets... Aantrekkelijks, een reden voor Mindo om haar een kans te geven. Ze stapte wat dichterbij, al aarzelde ze nog steeds. Asura zou ook vies worden, dat deelde Mindo dan ook mee. ”It’s alright. I’m not afraid of getting dirty. On top of that, I’ll be able to clean up once we’re in town,” Was haar antwoord. Toch vroeg Mindo of ze het echt niet vond. Dat bleek gelukkig niet het geval te zijn. ”Don’t worry about it. It’ll be fine. Just hold tight,” Mindo knikte en stapte op de vrouw af, die inmiddels al door haar knieën was gezakt. Voorzichtig klom Mindo op haar rug, hopend dat ze Asura niet tot last was. Gelukkig woog ze vrij weinig, gezien ze klein was en behoorlijk tenger. Kwam het toch nog ooit van pas.
Mindo kon een kort gegrinnik niet onderdrukken, gezien het behoorlijk raar voelde weer op iemands rug te zitten. Alsof ze weer een kind was. "This feels very stupid."Vertelde ze geamuseerd. Ze sloeg haar armen om Asura heen, wat al net zo vreemd voelde. Ze was nu erg blij dat Asura de blos op haar wangen niet kon zien. "I'm ready!"


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://separa.actieforum.com
Aantal berichten : 57

Character sheet
Age: 24 years
Species: Demon Princes
Partner:: I'm like a race, can you finish me?
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Reckless idiot zo okt 25, 2015 9:22 pm


Mindo leek te twijfelen, maar Asura wist haar gelukkig over te halen. Asura kon het nu dan ook niet hebben, na al dat zoeken, om Mindo opnieuw kwijt te raken. Het meisje knikte eens, waarna ze naar Asura toe liep en voorzichtig op haar rug klom. Asura wachtte geduldig totdat Mindo zat. Ze hoorde haar grinniken. Iets waardoor Asura wat glimlachte. Nee ze zag het kwaad dan ook niet in het meisje. Asura snapte dan ook niet wat haar opdrachtgever eigenlijk met Mindo aan moest. "This feels very stupid." zei Mindo geamuseerd. Asura glimlachte wat. ”It will only get weirder,” gaf Asura aan. "I'm ready!" gaf Mindo vervolgens aan. Asura knikte eens, waarna ze haar ogen sloot en opvallend stil bleef. Plots begon haar lichaam te vormen. Van een slanke jongedame ging het naar een meters hoge witte vos met negen staarten. De vos stak boven de dichtbegroeide bomen uit. De witte vacht was versierd met rode markeringen. Kort hief Asura haar massieve kop. Ze keek via haar ooghoek naar Mindo. Zodra ze zeker wist dat Mindo nog goed zat, begon Asura zich een weg te banen door het moeras heen. De modder onder haar poten voelde niet meer aan dan simpele plasjes. De gronde dreunden onder haar poten. De kracht was groot. Het grote spirituele dier, had dan ook een behoorlijk gewicht door zijn grootte.
Asura wist wat haar te doen stond. Ze moest Mindo brengen naar hij die haar de opdracht had gegeven. Asura had de opdracht gekregen via één van haar connecties. Asura had geld nodig en had de opdracht aan genomen. Ze kon het extra geld gebruiken en haar leek het dan ook geen moeilijke klus. Asura deed vrijwel alles voor geld. Je moet immers wat in deze wereld. Al helemaal als je was verstootten door je familie en je niet echt vrienden had. Asura durfde dan ook geen anderen in vertrouwen te nemen. Ze had haar cours dan ook gezet op de stad waar de man had gezegd te zijn, maar plots begon er iets in haar te knagen. Een schuld gevoel. Mindo was een lieve meid. Ze was aardig en had geen slechts in de kwaad. Natuurlijk zou Mindo wel wat slechts hebben gedaan, maar Asura zou niet geloven als iemand haar had gezegd dat Mindo een moord had uitgeoefend. Iets wat de man haar wel had laten beweren. Asura begon haar bedenkingen te krijgen. De kans was groot dat ze nooit meer een opdracht kreeg als ze van deze opdracht afweek, maar zou ze het echt over haar hart verkrijgen om Mindo in te leveren?
Plots week Asura af naar links. Met een noodgang zette ze de weg voort. Zodra ze een dorp in zicht zag, kwam ze langzaam aan tot stilstand. Ze veranderde langzaam aan terug naar haar menselijke vorm en ging weer wat door haar knieën zodat Mindo van haar rug af kon gaan. Vervolgens liep ze verder richting het dorp. Het duurde niet lang of de bomen weken uit voor een klein dorpje. Asura keek kort opzij naar Mindo, waarna ze het eerste beste restaurant naar binnen stapten. Goed. Beiden zagen ze er niet uit met de vele modder, maar Asura kon dit niet afwachten. Ze nam Mindo bij haar hand vast en nam haar mee naar het toilet. Asura controleerde en zorgde ervoor dat niemand er was, waarna ze zich dan op Mindo richtte. ”Mindo,” begon Asura wat doordringend. ”I need to tell you something. Something I’m not proud of. I’m not asking you to understand the situation or to forgive me, but just listen, alright?” zei Asura nu. Kort bleef ze stil en keek ze Mindo enkel aan, waarna ze dan de knoop doorhakte. ”I was send by someone to kidnap you. There’s a price on your head and I wanted it. I wasn’t in the swamp because I loved, but because I was following you,” legde Asura nu uit. Ze keek kort weg en ging wat rechter staan. ”I’m sorry for abusing your kindness. And I’m sorry I lied to you. I don’t know what it was, but something made me change my mind,” ging Asura verder. ”I’m sorry,” herhaalde Asura nogmaals.
Made by Kíli @ Kickstart

____________________

Theme
Characters:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Admin || Black One
Aantal berichten : 492
Woonplaats : Haarlem

Character sheet
Age: 18 years I've survived
Species: Shapeshifter
Partner:: ?
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Reckless idiot ma okt 26, 2015 8:54 pm

Asura glimlachte wat, al kon Mindo dat niet zien, sinds ze op haar rug zat. ”It will only get weirder,”Mindo grinnikte zachtjes en vertelde Asura dat ze er klaar voor was. Dat liet de vrouw zich geen twee keer zeggen.
Onder Mindo begon het lichaam van het meisje te veranderen. Haar lichaam transformeerde zich tot een enorme vos die de lucht in bleef stijgen, totdat ze ver boven de bomen uitstaken. Niet langer meer zat ze op de rug van Asura, nee, nu droeg een enorme witte vos haar over het moeras heen. Het bewees dat Asura een shifter was, zoals ze al had gedacht. Maar een normale shifter was het zeker niet. Dat gaven de grote van de vos, de rode markeringen en de negen staarten wel aan. Mindo klemde zich vast aan de witte haren onder haar, wat Asura niet wist was namelijk dat ze behoorlijk last had van hoogte vrees en nu ze plots minstens tien meter boven de bomen uitstak kwam dat weer naar boven. Ze verborg haar gezicht in Asura's vacht en hield zich stevig vast aan haar witte haren, zo voorkomend dat ze de onwijze hoogte zag.
Een tijdje was het enige wat ze hoorde het gedreun van Asura's enorme poten, totdat ze plots vaart maakte en linksaf sloeg. Mindo durfde op te kijken, waardoor ze in de verte het dorp al kon zien. Een opgeluchte zucht verliet haar mond, gelukkig maar. Het duurde niet lang voordat Asura tot stilstand kwam, waarna ze weer naar haar menselijke zelve terug veranderde. Mindo liet zich van haar rug afzakken en gaf haar benen even de tijd weer aan de grond onder haar voeten te wennen. Half grijnzend keek ze Asura aan. "Well, that sure was a ride." grinnikte ze, waarna ze Asura het bos uit volgde. Een klein dorpje kwam in zicht, eindelijk. Samen stapten ze het eerste beste restaurant in, waar Asura haar bij de hand vastpakte en mee naar het toilet sleurde. Mindo zag de ernst van de situatie nog niet in, totdat ze Asura zag checken of er niemand was. Voorzichtig stapte ze achteruit, een frons op haar gelaat. ”Mindo,”haar doordringende stem maakte duidelijk dat er iets goed mis was. ”I need to tell you something. Something I’m not proud of. I’m not asking you to understand the situation or to forgive me, but just listen, alright?”Haar hart leek een slag over te slaan. Even was ze stil, als versteend, waarna ze uiteindelijk knikte. ”I was send by someone to kidnap you. There’s a price on your head and I wanted it. I wasn’t in the swamp because I loved, but because I was following you,” Mindo's gouden ogen schoten open. Nogmaals stapte ze achteruit, een overdonderde uitdrukking op haar gezicht. Het werd er weer vol in geramd, ze had Asura niet moeten vertrouwen. Vreemdelingen waren niet te vertrouwen, zelfs al leek het van wel. Het was stom geweest, naïef bovenal. Ze had zich aangetrokken gevoeld tot Asura, tot haar sierlijke manier van doen en flirterige gedrag, iets waar ze spijt van had. Liefde was onzin, op een dag zou het haar dood betekenen. Dat bleek maar weer. ”I’m sorry for abusing your kindness. And I’m sorry I lied to you. I don’t know what it was, but something made me change my mind,” de woorden van Asura ging langs haar heen, Mindo keek haar niet aan, bang dat ze de paniek in haar ogen zou zien. Wat moest ze nu? Waar zou Asura haar heen brengen? De vraag waarom iemand achter haar aan zat, had ze al snel een antwoord op gevonden. Ze was een dief, leefde van dag tot dag en stal wat in haar bereik lag. Kennelijk was ze niet voorzichtig genoeg geweest. ”I’m sorry,” Er viel een stilte maar uiteindelijk hief Mindo haar blik op, ze rechtte haar rug dapper en probeerde de angst in haar blik te verbergen. "And now what?"Ze slikte een brok in haar keel weg. "Are you going to take me to him?" Een bittere glimlach sierde haar lippen. "I sure as hell hope the price on my head was fucking high." Haar stem trilde lichtelijk. Ze zou snel iets moeten vinden om hier weg te komen. De mogelijkheid om Asura aan te vallen was er, dan zou ze misschien weg kunnen komen. Dat kon ze echter niet over haar hart verkrijgen. Stilletjes vervloekte ze zichzelf voor haar zwakte.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://separa.actieforum.com
Aantal berichten : 57

Character sheet
Age: 24 years
Species: Demon Princes
Partner:: I'm like a race, can you finish me?
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Reckless idiot di okt 27, 2015 3:01 pm


Een stilte viel. Mindo had een paar stappen naar achteren gezet. Ze had haar blik afgeweken. Natuurlijk kwam dit nieuws hard aan. Kennelijk had ze het dan ook totaal niet verwacht dat iemand een prijs op haar hoofd had gezet. Dat was ook niet gek. Het meisje was nog niet eens zo oud en dan al een prooi voor een kindapper? Nee dat deed je haar toch niet aan? Echter konden in die gedachtes ook Asura’s persoonlijke gevoelens wat in vermengd raken. Het was dan ook wel overduidelijk voor haar dat ze Mindo zag dan meer dan een vreemdeling. Anders had ze Mindo nooit gered en had ze Mindo gewoon naar haar opdrachtgever gebracht. Maar ze kon het niet over haar hart verkrijgen. Ze voelde een zwaar gevoel in haar maag neer komen bij die gedachtes. Ze wist niet precies wat die gevoelens betekenden en of het verstandig was die gevoelens te volgen, maar anders zou ze een groot schuld gevoel er aan over houden. Dat was zeker. Ze voelde zich niet vaak schuldig als ze zoiets deed. Wellicht nooit. Zij moest overleven en de rest boeide haar niet. Ze gaf niet om anderen. Maar nu.. Ja nu leek dat plots zo om te slaan en waarom? Wat had Mindo dat dat die doorklap gaf?
Asura keek meteen op zodra Mindo haar blik op hief. Het meisje ging wat rechter staan. Iets vastberaden. Maar Asura kan zich ook wel interpreteren hoe dit voor haar moest aanvoelen. De angst was ver te zoeken in de gouden ogen, maar toch Asura er een sprankje van op merken. Het wakkerde dat schuldgevoel extra aan. "And now what?" vroeg Mindo. Asura zag haar slikken. Asura slaakte een lichte zucht. Wat moesten ze nu eigenlijk doen? In hoeverre zou Mindo haar nog vertrouwen? Asura had het immers goed verknald. "Are you going to take me to him?" Meteen keek Asura op. ”What? No! Of course not!” reageerde ze meteen en zette dan ook meteen een stap in Mindo’s richting. "I sure as hell hope the price on my head was fucking high." zei Mindo. Haar stem trilde lichtjes en een bittere glimlach lag rond haar lippen. Asura sloot haar ogen half. Ze kreeg de neiging om iets te doen, maar wist niet of dat het beste was, aangezien wat er net was gebeurd. Toch kon ze zichzelf niet inhouden. Langzaam aan liep ze naar Mindo toe en legde ze op tedere wijze een hand tegen haar gezicht aan. ”I’m sorry for what I did to you. I really am. If I had know any sooner that you were such a beatifull and sweet girl, I wouldn’ve accepted the job,” zei Asura naar de waarheid. Langzaam liet ze haar hand weer zakken. ”I would like to start it over. If I could time traffel I would’ve do it. But I can’t. So.. Mindo, can you give me a second chance? I can make sure that no one will hurt you. I won’t allow them,”
Made by Kíli @ Kickstart

____________________

Theme
Characters:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Admin || Black One
Aantal berichten : 492
Woonplaats : Haarlem

Character sheet
Age: 18 years I've survived
Species: Shapeshifter
Partner:: ?
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Reckless idiot di okt 27, 2015 6:43 pm

Mindo speurde het gezicht af van Asura, hopen ook maar enig teken van een leugen te zien. Asura had haar excuses aangeboden, meer dan eens. Ze zei dat ze Mindo niet naar die vreemdeling toe zou brengen, maar Mindo vertrouwde haar niet. Het was dom geweest om dat wel te doen, en dat zou ze zich niet nog een keer laten komen. Hoe verleidelijk het ook was toe te geven, te geloven wat haar werd verteld. Het zou zoveel mooier zijn, een veel leukere waarheid. Maar die mocht ze niet voor lief nemen. Asura had in eerste instantie tegen haar gelogen, misschien deed ze dat nu ook wel.
Asura stapte dichterbij en legde haar koude hand plots op Mindo's gezicht. Mindo verstijfde en beet verwoed op haar lip. Ze moest die hand wegslaan, achteruit stappen en hier weg proberen te komen. Haar ledematen werkten echter niet mee. ”I’m sorry for what I did to you. I really am. If I had know any sooner that you were such a beatifull and sweet girl, I wouldn’ve accepted the job,” Mindo wendde haar blik af, terwijl ze Asura's hand van haar gezicht voelde glijden. Haar hoofd tolde, wat moest ze geloven?
”I would like to start it over. If I could time traffel I would’ve do it. But I can’t. So.. Mindo, can you give me a second chance? I can make sure that no one will hurt you. I won’t allow them,” Mindo beet op de binnenkant van haar wang, totdat ze lichtelijk de ijzeren smaak van bloed proefde. Wat moest ze geloven? Haar lichaam verstijfde zich, alsof ze van plan was Asura aan de kant te duwen en de benen te nemen. Maar uiteindelijk zuchtte ze en verdween al de spanning uit haar lichaam. Verslagen liet ze haar hoofd ietwat hangen. "A second chance? God I wish I could give you one." Met een hopeloze blik in haar ogen keek ze Asura weer aan."But, how do I know you're not lying to me again? By the same token I'll wake up in a ditch tommorow, if I even wake up."

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://separa.actieforum.com
Aantal berichten : 57

Character sheet
Age: 24 years
Species: Demon Princes
Partner:: I'm like a race, can you finish me?
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Reckless idiot wo okt 28, 2015 8:57 pm


Een nieuwe stilte viel. Een helse stilte. Asura slikte eens. Ze voelde zich behoorlijk beroert onder de situatie. Wat behoorlijk ironisch was. Aangezien ze wel was gewend om de smerigste zaakjes te doen om geld te krijgen, maar nu kon ze niet eens een meisje naar een man brengen. En waarom? Asura kreeg het gevoel dat dat kloppend hart er mee had te maken. Iets wat haar ergens ook angst aanwakkerde. Ze was een behoorlijke flirt. Zowel jongens als meisjes konden erop rekenen. Echter bleef het meestal enkel bij een one night stand en was ze er vervolgens weer vandoor. Door haar familie had ze het niet zo met afhankelijk zijn van andere. Daarom werkte ze ook altijd solo. Toch hield ze er niet van om alleen te zijn en zocht zo ook vaak de mensen op. Echter, als het te ver voor haar ging, zat ze zo weer in een boom in Narthodahl Forest. Asura had niet verwacht dat ze echt verliefd zou worden op een wezen. Ze was een enkele verkeerd verliefd geweest, maar toen was ze al zo bang voor dat onbekende gevoel geweest om er ook maar op enige manier op in te spelen. En nu.. nu speelde ze er onbedoeld al op in. Maar voor nu zou het nog duren? Mindo zou die keuze nu nemen.
Plots liet Mindo haar hoofd wat hangen. Meteen keek Asura op. Opnieuw slikte ze eens. "A second chance? God I wish I could give you one." begon ze. Negatief. Asura voelde een steen zakken op haar maag. Lichtjes balden ze haar handen tot vuisten. Ja ze voelde zich behoorlijk boos. Boos op zichzelf. Door die stomme gevoelens. Door haar stomme ego. Waarom was ze zoals zij was? Hulpeloos keken de gouden ogen haar aan. Lichtjes opende Asura’s mond zich iets. Ze wou antwoorden, maar ze kreeg geen geluid uit haar strot. Enkel een wat haperde ademhaling gleed langs haar lippen. Zodra ze dat voelde, sloot ze haar mond weer. "But, how do I know you're not lying to me again? By the same token I'll wake up in a ditch tommorow, if I even wake up." Asura week langzaam aan haar blik af. Haar handen lostte zich langzaam. Diep nagelafdrukken, waar nog net geen bloed uit sijpelde, stonden in haar handpalmen gegraveerd. Ze haalde eens diep adem. Langzaam aan keek ze Mindo weer aan. ”Only time can prove I’m telling the truth. You’re not more than right to not trust me now. I don’t ask you to do so. I won’t tell you to do anything.” Haar stem haperde opnieuw wat. Ze zette een paar stappen naar Mindo toe. ”When the time comes you will believe me again, I will be there. Untill then, I’ll protect you from a distance. You will not notice me. But I’m there and you can call me when you need me,” zei Asura. Ze hief haar hand op en legde deze neer op Mindo’s schouder. ”It was nice meeting you Mindo. I hope this isn’t the last time I see you,” zei Asura nog met een licht glimlachje, waarna ze haar hand weer liet zakken en langs Mindo heen liep. Ze liep het café uit. Het was duidelijk hoe de situatie in elkaar stak. Ze moest ook niet naïef zijn en ze wou ook zeker niet dat Mindo was. Ze zou Mindo tijd geven. Iets forceren zou slecht zijn voor beiden. Met die gedachtes liep ze het dorp weer uit.
Made by Kíli @ Kickstart

____________________

Theme
Characters:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Admin || Black One
Aantal berichten : 492
Woonplaats : Haarlem

Character sheet
Age: 18 years I've survived
Species: Shapeshifter
Partner:: ?
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Reckless idiot do okt 29, 2015 10:34 pm

Ze bleef met haar ogen over Asura's mooie gezicht heen glijden, hopend een teken te zien. Al was het maar iets wat duidelijk kon maken dat Asura niet loog, dat ze haar daadwerkelijk niet naar die man zou toebrengen. Het zou zo veel makkelijker en fijner zijn gewoon te geloven wat de vrouw haar vertelde, maar ze zou het zichzelf niet toestaan. Ze mocht niet twee keer dezelfde fout maken en dat zou ze ook niet meer doen. Haar gezonde verstand won van haar naïeve hart.
”Only time can prove I’m telling the truth. You’re not more than right to not trust me now. I don’t ask you to do so. I won’t tell you to do anything.” Haar stem haperde van emoties. Na haar woorden stapte ze wat naar het meisje toe. Mindo deinsde ietwat achteruit, niet wetend wat Asura's intentie was.”When the time comes you will believe me again, I will be there. Untill then, I’ll protect you from a distance. You will not notice me. But I’m there and you can call me when you need me,” ze stond toe dat Asura haar hand op haar schouder legde. Het voelde bijna vertrouwd, wat vreemd was, gezien ze haar nog maar net kende. Bovendien was Mindo niet echt van het fysieke contact, behalve als het van bekenden of geliefden kwam. Het was een beangstigende gedachte dat Asura zo snel dichtbij had weten te komen.
Haar woorden brachten Mindo ietwat in verwarring, wat af te lezen was in haar ogen. Wat bedoelde Asura? Beschermen? Was dat niet het tegenover gestelde van wat ze in eerste instantie van plan was te doen met haar? Het duizelde haar, ze wist niet meer wat te geloven.
”It was nice meeting you Mindo. I hope this isn’t the last time I see you,” met een klein glimlachje liet ze Mindo los, waarna ze langs haar heen liep en zonder ook nog maar om te kijken het café uit. Mindo keek haar na, totdat ze uit het zicht verdween. Nog een lange tijd bleef ze daar staan, in de knoop met haar gedachtes en gevoelens. Uiteindelijk stapte ze toch voorzichtig naar buiten, zich niets aantrekkend van de vreemde gezichten die ze kreeg. Er was niemand, niemand die haar stond op te wachten om een zak over haar hoofd te gooien of iets dergelijks. Asura had niet gelogen...
Mindo sloeg haar modderige mantel om zich heen en zette de capuchon over haar gezicht, waarna ze haastig begon terug te lopen naar haar onderkomen in het Narthodahl Forest, haar gedachtes kon ze niet van Asura af houden.

-tablet post T^T

&topic uit!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://separa.actieforum.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Reckless idiot

Terug naar boven Ga naar beneden
Reckless idiot
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1
Soortgelijke onderwerpen
-
» Reckless & Relentless

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Black Territory :: Rotten Swamp-
Ga naar: