Hallo en welkom op Separa!
Als je hier nieuw bent, raden we je aan even de regels en de informatie door te nemen,
ben je hier al bekend, dan welkom terug! Smile

-Het team
 
IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel|

Asura Ara Haan

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
Aantal berichten : 57

Character sheet
Age: 24 years
Species: Demon Princes
Partner:: I'm like a race, can you finish me?
avatar
BerichtOnderwerp: Asura Ara Haan di okt 20, 2015 4:47 pm

Take a bit of me boy!~General


  Full Name: Asura Ara Haan
  Nickname: Ara
  Age: 20 years
  DoB: December 2oth
  PoB: Hamel
  Height: 174 cm
  Weight: 57 kg
  Bloodtype: O
  Pieces: 9-tailed Fox Spirit
  Sexe: Female
  Partner: x
  Crush: x
  Sexuality: Bisexual
  Likes:

   - Adventure
   - Nature
   - Attention

  Dislikes:

   - Being Alone
   - Crowded Places
   - White Souls

History


  Asura was eerst als een witte ziel aangetoond. Ze was van een rijke familie, was een goede leerling en deed alles wat haar werd verteld. Ze vertoonde weinig emotie en ze keek dan ook niet verder dan de verwachting van haar ouders. De druk om aan die verwachtingen te doen was groot. En Asura bezweek op een gegeven moment onder die druk. Ze kon dat 'perfecte' leven niet meer aan. Haar vrienden waren vrienden met haar voor de grote aanzien van haar ouders en het vele geld zij verdiende. De leraren trokken haar voor, wat er ook weer voor zorgde dat anderen haar gingen haten. Asura trok het op een gegeven moment niet meer. Ze wou niet alleen maar stil zitten en leren. Ze wou dingen doen! Als een fox spirit wou ze dan ook bezig met het uitvogelen van haar krachten, maar haar familie zou dat nooit toe laten en om die reden begon ze het in het geheim te doen. Doordat ze zoveel geheimen had en soms met de verkeerde personen om ging, veranderde haar ziel van wit naar grijns. Asura gaf er geen acht om. Ze wist dat haar ouders nooit van haar hadden gehouden. Ze was gewoon handig voor de opvolging. Asura stopte dan ook niet. Ze ging door. Ze verdiende haar geld als huurmoordenaar en ze verdiende haar goederen door te stelen. Dit zorgde ervoor dat ze eindigde met een zwarte ziel. Ze houd nu van haar leven. Ze doet wat ze wilt doen en niemand houd haar nog tegen.  
Appearance


  Asure heeft een menselijke vorm. Ze heeft dan lang wit haar met rode ogen en rode strepen net onder haar ogen. Ook heeft ze negen grote vos staarten en heeft ze lange scherpen nagels. Met wat moeite kan ze ook in een hele grote vos veranderen die de spirit weer geeft. Daarbij draagt ze als mens een speer met zich mee om te vechten.
  Full Body Picture: Klik[/klik]
  Fox Picture: [url=http://i.ytimg.com/vi/LFsm54HKzD8/maxresdefault.jpg]Klik
Personality  Asura is een jongedame die doet wat ze wilt wanneer ze dat wilt. Ze laat zich niet op haar kop zitten door iemand en is erg koppig. Ook is ze een behoorlijke ijdeltuit en houd ze ervan om er verzorgd uit te zien. Daarbij houd ze wel van wat flirten en gaat dan ook op bijna elke jongen af die haar wel zint. Dit geld hetzelfde voor meiden. Ze is niet graag alleen, maar toch is ze meestal alleen te vinden. Dit omdat ze moeite heeft met zichzelf binden met iemand. Ze heeft niet echt vrienden en haar familie heeft ze niet meer gesproken. Ze leeft op zichzelf en is vaak in de natuur te vinden. Ze is een kijker. Ze bekijkt de situatie eerst voordat ze actie onderneemt. Ze is slim en zal geen hals over kop beslissingen maken. Ze doet veel om wat geld binnen te krijgen en vind het niet erg om haar handen vies te maken, zolang ze er maar iets voor terug krijgt.
   
____________________

Theme
Characters:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Asura Ara Haan
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Off Game :: Introduction :: Characters-
Ga naar: